Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chowam sie do urny ze wstydu

PRAWICZKI wierzycie w to ze stracicie kiedys prawictwo ?

Polecane posty

"pewnie kobiety do Was podobne same narzekają na brak zainteresowania i nie mogą sobie nikogo znaleźć. " Narzekają tylko te brzydkie, bo ładne i przeciętne na brak powodzenia nie narzekają, jakie by nie były z charakteru. 🖐️

Z poznaniem takich spokojnych kobietek może być problem, chyba, że jesteś zawodowym włamywaczem i akurat jej dom wybierzesz na napad.....

Wiara - zdziwiłbyś się. Jak ktoś jest chorobliwie nieśmiały nie potrafi odpowiedzieć na nawet najbardziej otwarty podryw i może się wręcz wydać nieprzyjemny, a to szybko odstrasza facetów.

żaba Letycja "też tak kiedyś myślałam. a teraz im więcej poznaję ludzi tym bardziej dochodzę do wniosku, że kobiety to zło." Nie myślałaś o operacji? W dzisiejszych czasach rodząc się kobietą wcale nie musisz się godzić na swoją płeć. :classic_cool: "takiego dużego buziaka!" Tak, właśnie to miałam na myśli... :)

Gość ukrywaja sie w domu
albo spedza czas przed kompem na kurniku

Gość Tamas Polster
Przecież to logiczne że podobają się te dziewczyny co jakoś wyglądają

to los nam daje okazje, mi dał ostatnio w policzek, bo już myślałem że jakaś sie mną interesuje a tu sie okazało że ona jest zajęta

offerma, o pewnych siebie kobietach pisałam w kontekście normalnych mężczyzn uważasz od dawna dorosłych prawiczków za normalnych?

Wiara - i to jest ten ból, wiesz? Zazwyczaj facet szybko czuje się zlewany, a sama dziewczyna (jeżeli w ogóle zauważona) czuje się zupełnie skrępowana sytuacją.

natomiast znajomosć z nieśmiałą, może czymś przyblokowaną kobieta mogłaby obojgu przetrzeć droge do jako takiej normalności, naprawdę człowiek nieźle uczy się empirycznie

"Wiara - zdziwiłbyś się. Jak ktoś jest chorobliwie nieśmiały nie potrafi odpowiedzieć na nawet najbardziej otwarty podryw i może się wręcz wydać nieprzyjemny, a to szybko odstrasza facetów. " eee, nie zgodzę się. do mnie parę lat temu przyszedł z różą i pluszakiem taki mega- hiper- ultra- nieśmiały koleś, który praktycznie do nikogo się nie odzywał. i tak bardo chciał się umówić, że przełamał swoją nieśmiałość. niestety musiałam mu odmówić, gdyż moje serce było zajęte kimś innym 🖐️

Gość pisac i madrzyc sie potrafia
jak jestescie takie madres to poszukajcie nam baby !

Gość Tamas Polster
Ja nie zamoczylem ale jestem normalny

tak samo skrępowany czuje sie spokojny prawiczek jak go jakaś podrywa

To z czym się nie zgodzisz? Przełamać się przełamał, może się psychicznie przygotowywał długo.

"natomiast znajomosć z nieśmiałą, może czymś przyblokowaną kobieta mogłaby obojgu przetrzeć droge do jako takiej normalności," jasssssne. będą siedzieć w parku patrząc w ziemię, nie odzywając się do siebie i przeżywając ogromny stres. to na pewno im pomoże! :D

Gość moorland dobrze pisze
:) szkoda, że prawiczki nie mogą zrozumieć, że bardzo nieśmiałe kobiety mają tak samo gówniane życie jak oni.

"parę lat temu przyszedł z różą i pluszakiem taki mega- hiper- ultra- nieśmiały koleś, który praktycznie do nikogo się nie odzywał." To ten sam psychiczny z tego ośrodka o którym mi pisałaś?

"o pewnych siebie kobietach pisałam w kontekście normalnych mężczyzn uważasz od dawna dorosłych prawiczków za normalnych? " nie wiem o czym ty piszesz i ty sama pewnie też nie wiesz. pisałaś że mamy szukać niepewnych siebie lasek, takich jak my. a potem zgodziłaś się z gościem że "niepenwe siebie" to zazdrosne histeryczki. czyli takich mamy sobie szukać?

"Wiara - i to jest ten ból, wiesz? Zazwyczaj facet szybko czuje się zlewany, a sama dziewczyna (jeżeli w ogóle zauważona) czuje się zupełnie skrępowana sytuacją. " No to tym bardziej takie nie są dla mnie, bo ja nie potrafie byc natarczywy i wielokrotnie próbować. Skoro już bym wyszedł z inicjatywą, a kobieta udawałaby obojętność to uznałbym, że mnie olała i wiecej nie próbował. 🖐️

Gość BSWL
!offerma, a Ty jaka kobiete chcialbys poznac?

Gość Tamas Polster
racja

"To ten sam psychiczny z tego ośrodka o którym mi pisałaś?" nie, to jeszcze inny. to stara historia, jeszcze z liceum. fajny chłopak, ale się kochałam wtedy w innym :P

"To z czym się nie zgodzisz? Przełamać się przełamał, może się psychicznie przygotowywał długo." nie zgodzę się z tym, że osoby nieśmiałe olewają obiekty zainteresowania. no faktycznie może się przygotowywał długo, atak nastąpił w walentynki :classic_cool:

"czyli takich mamy sobie szukać?" bo jeżeli miałaś na myśli takie o których ja pisałem (ale o tym nie wiedziałaś) czyli zamknięte w sobie i skromne to włąśnie takie cechy u kobiety są bardzo pożądane i o taką skromną i nieśmiałą trzeba konkurować z rozmaitymi "super samcami" czyli bez szans bo one też takich wolą (czemu się oczywiście nie ma co dziwić).