Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gmghmfghfgsdfgsdrer

Co was skłoniło żeby zagłosować na PO skoro podwyższyli podatki?

Polecane posty

Gość ciemnogrod
bo ten wschod to umowmy sie - to ciemnogród ;)

Gość ja86sia
"Ale PIS ma elektorat na wschodzie i to potężny elektorat, który nie zastanawia się nad programem i zachowaniem PiSu. Wystarczy, że kościół tak agituje na rzecz Kaczyńskiego " - dokładnie, nic dodać nic ująć :)

Gość dellicje
W Biedronce nie był i nie kupował ten , kto pisze bzdury na jej tamat., Świetne produkty za dobre ceny, wiele rzeczy produkowanych przez polskie firmy. A poza tym co ma Biedronka do Jarka ?:D

Gość Moje miasto nie zmienilo sie
Ale ja już z tobą D nie gadam od poprzedniej strony. Odpisywałam komu innemu. Masz jakąś egomanię czy co? Wydaje ci się że wszyscy piszą wyłącznie do ciebie? :P Faktycznie jakiś mało rozgarnięty ten Wasz elektorat. (No chyba, że masz kilka nicków i J to byłaś tez ty.)

Gość dellicje
A Ty rozgarnięta odpisz mi na moje argumenty przeciw Tobie. Pyskata a unika odpowiedzi na pytania. Tylko szczekać nieźle umiesz

Gość Biedronka ma wiele wspólnego
z Jarkiem: mała, kurpulentna, piegowata i nie ma uzębienia

Gość dellicje
Dobra serio, idę ugotować jakiś obiad z tych moich Bieda produktów :D:D:D: Najważniejsze , że wygraliśmy :)

Gość ja86sia
@Moje miasto nie zmienilo sie a Ty gdzie kupujesz? bo skoro tyle ludzi kupuje w biedronkach, to ciekawe czy w Twoich małych osiedlowych sklepikach masz chociaż świeży towar... bo ja tam gdzie kupuję to chociaż wiem, że nawet nie ma możliwości aby był nie świeży :) i tak - biedronka to mój ulubiony sklep, bo wszystko w nim jest smaczne, świeże i tanie :)

Gość glosowalem na PO
i co mi zrobicie? zastanawiam sie kto dał tym ludzion z USA prawo do decydowania kto bedzie mna rzadzil. wYjechali to nie tam sobie siedzą i nie wtykaja nosa w nie swoje sprawy. Zyja tym co zobacza w TV, głupole

A gdzie mnie o coś pytałaś? Przed, czy po pożegnaniu, które zresztą sama zainicjowałaś? :o Po pożegnaniu nie czytałam już tych twoich wypocin, do momentu jak mi ten twój ostatni obraźliwy nie wpadł w oko.

Gość ja86sia
no właśnie, dużo głosów PiS miał w USA, bo tam ludzie sobie żyją, a jak przyjadą raz na ruski rok do PL to chcą aby Polska była skansenem, bez zmian, chcą widzieć to co zostawili 20, 30 czy 50 lat temu...

Gość dellicje
Pocałuj Jarka w Biedronkę :P

Gość mireczkaa
ja w Biedronce nie kupuję, bo mam za daleko :P Ale podobno mają dużą wodę Żywca, robioną specjalnie dla nich i tanio:) Moim skromnym zdaniem na PiS głosują osoby niezaradne, którym się wydaje, że jak wszyscy będa mieli NIC to będzie dobrze. To osoby przeważnie niezamożne, które uważają, że jak ktoś bogaty to ukradł i trzeba go prześwietlić. To osoby, które w dupie mają to, jak nas postrzegają za granicami- bo same nie umieją się zachować. I najczęściej to osoby- nieudaczniki, którzy ze strachu przed zmianami klepią biedę w myśl zasady "lepsza znana bida niż nieznane". No bo kto normalny może głosowac na partię, której twarzą jest pokurcz, mieniący się patriotą?? No kto??

Gość karolinkacmok
mnie najbardziej wkurza to ,że najwięcej narzekających na nasze wladze to ci co nie chodza na wybory :/ Ponad polowa polakow nie ruszyla dupy by wstawic 2 krzyzyki i sprobowac zmienic cos w kraju . A pozniej biadola co i jak. Gdyby druga polowa polski ruszyla dupska to wyniki moglyby byc zupelnie inne . No ale niestety

Gość oddałam głos na PO
choc wiem, że kasa państwowa jest pusta i nawet Jarus by z niej nic nie wyczarowal, ale chce miec spokój, spokój i spokój, a Jarek niby to takie małe, ale z zachowaniami paranoidalnymi mi tego nie zapewni. Jakby wygrał już dziś mielibyśmy wojnę z Rosją i Niemcami, a od jutra nie mówilibysmy nie o katastrofie Smoleńskiej, ale o morderstwie w Smoleńsku, a pojutrze zamiast "Dzień dobry" trzeba byłoby mówic "Niech bedzie pochwalony". Księzy byłoby więcej niż mrówek w mrowiskach i musielibyśmy chodzic z krzyżami na plecach :( Nie chciałam tego, sorry, wolę PO, zresztą kazdą partiębyleby nie nawiedzony PIS.

Gość glosowalem na PO
niech oni sobie obame wybierają a nie tutaj, Jarka wybrali... A tak z innej bajki...to dopoki Jarek bedzie w partii dopóty PiS bedzie z tylu. KACHYNSKY MUSI ODEJSC!!!

ja86sia: Żywność normalnych, nie najtańszych marek w supermarketach, sklepach, piekarniach, sklepach mięsnych, targach, małych gospodarstwach i biznesach rodzinnych znanych mi od dziecka. I żeby nie było, to do dyskontów też zaglądam, ale nie biorę z nich tzw. "śmieci"***. A tych ostatnich jest tam sporo. _____________ *** Patrz: skład.

Gość dellicje
Na PiS glosują według mnie głownie osoby starsze, które mają już swoje domy, swoje renty czy emerytury i jako tako nie mają wielkich celów do osiągnięcia. Osoby które mentalnie pozostały w czasach PRL-u, które interesują akta IPNu, kto był Bolkiem a kto Lolkiem. Osoby ślepo zapatrzone w słowa Kościoła. Moi teściowie pochodzą z Nowego Sącza, gdzie PIS na ogromne poparcie. Tam ksiądz ma ogromne poważanie i co on powie, tak ma być. Inaczej wstyd, hańba, zdrada itd. a z młodych na prawdę nie mam pojęcia kto na nich głosował ?

Gość iskierka31
Bo nie chcialam by PISIORY wygraly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość oddałam głos na PO
a za Jarkiem stoi Ziobro i kieruje Jareczkiem tak, żeby samemu wskoczyc na jego miejsce. Ziobro zresztą tez taki sam s.....l jak Jarus.

Gość pindzia
PO to jedna wielka masakra, nie wiem kto na nich głosował, ale jak się dowiem to skopie tyłki!!!

Gość do Plaikoty
z ta dziewicą jest coś na rzeczy :-)

Gość oddałam głos na PO
no i zapomniałam o pomnikach jakie byśmy mieli jakby PIS wygrał

Gość mireczkaa
ale na PiS głosowali też młodzi ludzie- dlatego wydaje mi sie, że to własnie ten typ. Bo starsi to wiadomo dlaczego głosowalui :)

Gość karolinkacmok
nastepnym razem ruszyc dupe na glosowanie a nie biadolic !

Gość glosowalem na PO
mireczka przybij piątkę idealnie to opisalas ;)

Bardzo dużo młodych, naprawdę wykształconych ludzi, nie dających się zagitować przez populistyczne stronnicze media, potrafiących patrzeć krytycznie na ich przekaz, obytych z obcymi mass mediami i wiedzących jak groteskowy jest ich kraj i jego poczynania na arenie międzynarodowej. :o A plebs tańczy jak im tv/radio/prasa/net (niepotrzebne skreślić) zagra. :o PS Emerytury to będą niebawem jeszcze bardziej zmniejszone, więc nic ci po nich, jeśli nie lokujesz dziś w odpowiedni sposób kapitału, tylko konsumujesz 100%. Licz na państwo, a gwarantuję, że obudzisz się z ręką w nocniku. Dobra uciekam (przyczyniać się do wzrostu gospodarczego), bo szkoda czasu na te bezcelowe dyskusje. I wam też radzę. To może uda wam się zarobić na jakąś normalną mniej przetworzoną, tudzież lepszą gatunkowo żywność.

Gość mireczkaa
moje miasto nie zmieniło się to idealny wyborca PiS :) Liczący na Państwo nieudacznik, zakładający, że każdy myślący inaczej jest ogłupiony przez Media/żydów/ewentualnie Żydomasonerię. Żal mi takich ludzi...naprawdę.

Gość glupi sa ci co mysla ,ze jakby
wygral PiS nagle bylby raj na ziemi , wysokie emerytury, swidczenia socjalne,zmniejszone podatki itd, itd ,itd Glupi sa ci co mysla ze nagle byloby dobrze , glupi...

Gość dellicje
Moje miasto - poczytaj sobie czy wykształceni głosowali na PiS czy na PO :)