Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemingi pierdolone z was

Dzień po wyborach a Tusk już przyznał się, że was okłamał!!!

Polecane posty

Gość nie mam nic do kota....
Ś.P Lepper też znalazł swój elektorat, sfrustrowani rolnicy zawiedzeni przez PSL ;) pamiętacie blokady dróg i wysypywane zboże?

"Palikot pokazał ,że głupi nie jest" może nie jest głupi, ale szczególnie madry tez nie. zbyt radykalnie ocenia wszystkich wkoło i za dużo biznesu do polityki wprowadza, a na to chyba jeszcze za wczesnie. ale jeżeli kler się nei opamięta i trochę nie przystopuje to pewnie z czasem młodsze pokolenia zaczną popierać tego typu politykę, żeby jakoś te dominację kościoła utemperować. I nawet nie bardzo będzie mnie to dziwić

Gość palikot weźcie
populistyczne gadanie skierowane do - gejów - lewaków - fanatycznych antyklerykałów o mentalności mohairu - ludków którzy zagłosowali na niego dla "beki" super :O

heh SLD sobie akurat nie podnosiło kretynie ;) a układ komunistyczny to nie kolesiostwo ;) masz jeszcze mleko pod nosem. Szkoda czasu na rozliczanie az tak przeszłości , oni powymierają (ubecy sbecy) a co mają powiedzieć dawne kraje związku radzieckiego? Polska tak jak Węgry i Czechosłowacja, NRD były krajami sprzymierzonymi z ZSSR.U nas jeszcze nie było tak źle.Nie ma sensu płakać nad rozlanym mlekiem jeśli sypie się gospodarka, spada kurs złotówki i zbliża się kryzys i to wielkimi krokami.Trzeba coś robić konkretnego a nie szum

heh SLD sobie akurat nie podnosiło kretynie ;) a układ komunistyczny to nie kolesiostwo ;) masz jeszcze mleko pod nosem. Szkoda czasu na rozliczanie az tak przeszłości , oni powymierają (ubecy sbecy) a co mają powiedzieć dawne kraje związku radzieckiego? Polska tak jak Węgry i Czechosłowacja, NRD były krajami sprzymierzonymi z ZSSR.U nas jeszcze nie było tak źle.Nie ma sensu płakać nad rozlanym mlekiem jeśli sypie się gospodarka, spada kurs złotówki i zbliża się kryzys i to wielkimi krokami.Trzeba coś robić konkretnego a nie szum

heh mądralo siedzisz na kafe i się madrzysz , braku pracy Ci nie zazdroszczę i dobrzeee - żal mi Cię , no to wyjaśniaj zasady wolnego rynku , rynku walutowego, powiedz cos o przetargach i pochwal się mądrościami;) nie podjąłeś konkretnej dyskusji nawet , tylko zacząłeś wyliczać i krytykować PiSiorku ;)

Gość tak sldowski komuch?
to sprawdź wszystkie głosowania we wszystkich kadencjach sejmu przez ostanie 20 lat :classic_cool:🖐️ jak nie znajdziesz tam sldowców podnoszących łapki za podnoszeniem diet poselskich albo wydatków kancelarii kwacha (w budżecie) to gratuluję :classic_cool:

Gość Podejrzewam ,że krytykanci
i narzekacze co ich tak pełno na kafe dupy nie ruszyli w niedziele z domu a na wybory tym bardziej , z drugiej strony jak zwolennicy PiSu to moze lepiej jak w domciu zostali z optymistyczną myślą "ech Jarosław Polskę Zbaw-tylko ,że to sam prezes sobie dopowiedział, wygrasz na pewno, jak nie postawię krzyżyka to wiele nie stracisz" obyscie mysleli tak dalej , młodych szukanie teczek i winnych czemuś tam, nazywanie Lecha W. agentem Bolkiem to nie interesuje oni chcą normalności , lepszego prawa pracowniczego (zresztą Donek im też tego nie zapewnił a prawo pracownicze bardziej stoi po stronie pracodawcy od kiedy są POPiSowe rządy)

heh tak sldowski komuch? to trzebabyło się samemu pchac w Politykę :P żyłbys jak panisko i nie wylewałbys żali na kafe:) jak nie zagłosowałeś to stul ryj padalcu

w glorii i w chwale tażem się w kale :classic_cool:

ps. jestem dyslektykiem i mam na to papier w poradni zdrowi psychicznego dzieki temu niew musiałem zdawać matóry :classic_cool:

Gość kto nie był na wyborach
morda w ciul , nie narzekać teraz trzeba było iść i głosować a tak po za tym , macie takie luzy w robocie polaczki ,że się plączecie po forach ... babskich do tego? no tak bezrobotny zawsze będzie narzekać a nie ruszy nawet d.. na to by zagłosować . Koniec przerwy obiadowej ,żegnam :P kończę o 17 pa

spadaj PiSiorku , widać zabolały słowa to zająłeś się podszywami , szkoda mi ciebie gnojku wróciłeś z wagarów?

dysleksji nie ma w moich postach heh tylko raz mi alt nie zadziałał heh , masakra matole :P ty i twoje podszywy świadczy to tylko wyłącznie o tobie , znane teksty :( poznac po słowach , bawisz się tak od lat na kafe wiem

Tak naprawdę bardzo boli mnie fakt iż PIS dostał aż tyle głosów bo nie załapałem się do sejmu z listy PO :( i wylewam tu swoje frustracje z przepadku tych 15 tys miesięcznie :( w końcu dieta + dodatki za komisje :( i upchnięcie żony jako szefowej biura poselskiego :( następne 5 tys :( wszystko przez PIS :( jak ja was kurwy nienawidzę

Gość boże kochany jaki jesteś
żałosny podszywaczu , nawet nie potrafisz nic wartościowego wnieść do dyskusji? mama wie ze byłeś na wagarach gimnazjalisto spadochroniarzu 5krotny? z licealistą prędzej mozna pogadać

no i znowu przygłupy się rozszalały. i właśnie dlatego nie będę już chodził na wybory. skoro można doprowadzić polskę do takiego stanu jak PO i wygrać wybory to nikt rozumny nie powinien w tym brać udziały. niech się debile kłócą ile chcą ale beze mnie.

"-wyciąganie teczek -komisje śledcze -szukanie jeszcze żyjących agentów UB i SB -szukanie komunistycznych układów - utworzenie CBA czym spokojnie do tamtej pory zajmowało się CBŚ -podnoszenie sobie diet i opłat własnych gabinetów(najdroższe właśnie są te z PiSu) -rozliczanie poprzednich rządów za błędy - spadek złotówki i przeganianie inwestorów" a ciebie przygłupie to bym poprosił o jakieś konkrety bo jak to "antykaczysta" wypisujesz kompletne bzdury. akurat bezpośrednie inwestycje zagraniczne to w 2007 roku były w polsce najwyższe w historii. cba wreszcie ścigało przestępców a nie udawało że "patrzy w inną stronę" i o przekrętach dowiadywaliśmy się z gazet jak już były przedawnione.

Gość z offerma nie warto gadac
bp pierdoli bez sensu i tylko wyzywa, a sam jest przyglupem i do tego nie glosującym

Gość mu na pewno chodzi
o tych inwestorów co grają na zmiany kursu waluty :classic_cool: dlatego pisze o PLN :classic_cool: leming zafajdany

ale gnój po prostu bezczelnie łże: kurs usd/pln pod koniec 2005 wynosił około 3,15 a po rządach pisu, pod koniec 2007 wynosił około 2,5. http://stooq.pl/q/?s=usdpln&c=10y&t=c&a=lg&b=1 euro odpowiednio 2005 - 4 zł a w 2007 - 3,6. http://stooq.pl/q/?s=eurpln to jest coś niesłychanego jak można być takim załganym ścierwem. ja tego po prostu nie rozumiem. rozumiem że politycy mogą łgać bo mają w tym korzyść ale jaką korzyść ma taki śmieć na forum że kłamstwami próbuje za wszelką cenę "udowodnić" że ma rację i liczy że nikt go na tym nie przyłapie? ja ciągle muszę odpowiadać tym antypisowskim śmierdzielom demaskując ich łgarstwa. z nimi nie ma dyskusji, wymiany poglądów bo skurwiele bez przerwy kłamią.

"o tych inwestorów co grają na zmiany kursu waluty" więc w związku z tym co napisałem powyżej jasne jest że złotówka w czasie rządów kaczyńskich się wzmacniała a nie osłabiała a z kolei z danych gusu, jak pisałem wcześnie, wynika że mieliśmy wtedy rekordową ilość bezpośrednich inwestycji zagranicznych. a załgana kanalia pisze "argument" - spadek wartości złotówki i przeganianie inwestorów. i ja mam z tym ścierwem dyskutować?

Gość jelonekkk..
Polska wróciła do czasów zupełnej beznadzei , lat 1995 - 20004 , frekwencja wyborcza była w granicach takich jak w ostatnich wyborach, czyli 45 - 48 % w żadnych krajach Europy Zachodniej ( od 60 - 80 % ) tak nie jest . w Polsce głosuje się za obroną swoich uzyskanych różnorakimi spoosobami pozycji , albo głosuje się pzreważnie przewciw ...znajdując sobie jakiegoś wroga , krórego bardzo łatwo wylansować , bazując na zachowaniach stadnych ( czyli lemingowaniu ) Polska była latami chora i nadal jest chora . Kraj zdolnych i wykształconych w miarę ludzi , przybiera pozycję ...albo podatnego stada , albo zachowawcze w myśl , gdy nie moi przyjda - to ja mogę stracić Większość obywateli nie wierzy w jakieś zmiany , nauczona dziesiątkami lat syfu , gdy bogacili się jedni , bez żadnych reguł , kontroli państwa , poszanowania jakichś zasad moralnych , i dlatego nie głosuje , gdyż nie wierzy nikomu A w mętnej wodzie ...grube ryby najlepiej się czują ...jak to powiedziała nasza gruba ryba , czyli Lecho W.

"nazywanie Lecha W. agentem Bolkiem" skandal doprawdy. taki "autorytet" szargać. fakt że był agentem i sam się do tego przyznał nie ma dla "sił jasności" żadnego znaczenia.

ja nie głosuję dlatego że widzę jakim bydłem jest nasze społeczeństwo i że tego bydła przegłosować nie mam szans. po co mam się szarpać?

A kaczor nie kłamał mówiąc, że odejdzie gdy PiS przegra wybory???? Tak samo jak łgał twierdząc, że nie będzie premierem gdy brat Lech został prezydentem. Ten człowiek słowa prawdy w życiu nie powiedział.

baldur "A kaczor nie kłamał mówiąc, że odejdzie gdy PiS przegra wybory????" Dokładnie to samo napisałam na pierwszej stronie. :)