Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemingi pierdolone z was

Dzień po wyborach a Tusk już przyznał się, że was okłamał!!!

Polecane posty

Gość plaaam
no i co ? nawet jakby nam zakazali to co ? my ppowiemy , że mamy ich w doopie i co wtedy ? komisja europejska może nam co najwyżej skoczyć .. co zresztą widać dokładnie w przestrzeganiu traktatu z maastricht

"a 3 kolesi w pierdlu od sprawy "olewnika" też się samodzielnie powiesiło. taaaaaaaaa" Porównujesz dwie, zupełnie inne sprawy. Niby po co mieliby zabijać Leppera? I tak usunął się w cień jeśli chodzi o politykę, komu miał zagrażać? Poza tym miał tam jakieś swoje osobiste problemy. Nie wiem po co węszyć spisków, gdy ich nie ma?

Biełyje rozy - czyli uważasz, że nikt nie jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo prezydenta i gdy on ginie - nikt nie ponosi odpowiedzialności? Czy ktoś pisał o zamachu? Wystarczy, że olano procedury bezpieczeństwa, bo to był TYLKO KACZYŃSKI. I błagam cię - nie powtarzaj tutaj tych zgranych tekstów z wyborczej o spiskach, bo nie wytrzymam i cię obrzygam

Gość i co???????
1. nałożą na nas kary. A będą mogli bo sami podpisaliśmy traktaty co to przewidują i przegramy w każdym arbitrażu międzynarodowym. 2. całkowicie poleci nasza wiarygodność co się fatalnie odbije na rynkach finansowych 3. koszcie obsługi długu 4. kursie PLN 5. pomijając już wszelkie dotacje co narazie wyciągamy z UE (co prawda liczenie na kogośjak tusk w swoich spotach to bzdura) to tak na początek 🖐️

Gość lepra to i tak by pis mordował
:classic_cool: różyczko :classic_cool:

Gość plaaam
gruby a kto pamiętał o bezpieczeństwie prwzydenta gdy ten usiłował wymusić lot do gruzji ? , kto dbał o bezpieczenstwo gdy wpadł na genialny plan wybrania się na granicę gruzińsko rosyjską i gdzie podobno ktoś ich ostrzelał ? sam się prosił , az w końcu się stało ...

"a po dwóch latach rządów kaczora deficyt budżetowy się zmniejszył, obniżono podatki i dano podwyżki pielęgniarkom. i okazało się że można." Polecam grę na giełdzie. Naiwni tacy tak offerma kupują jak jest indeks idzie do góry, a sprzedają jak leci na mordę. A najlepiej grać na spadki. W każdym kryzysie mozna zarobić, to fakt, offerma. Ale jak się ma do tego zaplecze w posatci kapitału. A JM Kaczyński miał koniunkturę (czytaj: wysokie wpływy z podatków). Całe szczęscie, że miał z zcego i rozdawać i zmniejsać deficyt... Musisz się jeszcze trochę bardziej zacząć orientować w ekonomii, panie offermo.

Gość plaaam
nie ma takiego prawa które mówiło by o gazie łupkowym , najpierw trzeba było by go stworzyć po drugie nie można tworzyć prawa na idywidualne przypadki więc gdyby wprowadzono kary to dotyczyło by to wszystkich państw za analogiczne wykroczenia po trzecie na jakiej podstawie miliby zabronnić ?

Gość bo to sa oszolomy
polityczne chwala kaczynskiego a jemu poprostu sie fartnelo mial taki dogodny okres rzadow w ktorym mogl cos zrobic z deficytem ale mowienie o czym jaki on to czarodziej to wielka przesada

Gość plaaam
gruby typowe argumenty zwolenników pisu , tak dalej :)

Gość plaaam
wiadomo ,że wydatki budżetowe są stałe , natomiast wpływy są zależne od wielkości zbieranych podatków , jak koniunktura jest słąbsza to wpływy z podatków są niższe , stąd większy deficyt , dlatego jak jest dobra koniunktura to trzevba mieć nadwyżkę finansową , żeby w czasach kryzysu , mieć z czego płacić , a pis za swoich rządów nic w tym temacie nie zrobił .. ,

Mistrz Gruby Biełyje rozy - czyli uważasz, że nikt nie jest odpowiedzialny za bezpieczeństwo prezydenta i gdy on ginie - nikt nie ponosi odpowiedzialności? Czy ktoś pisał o zamachu? Wystarczy, że olano procedury bezpieczeństwa, bo to był TYLKO KACZYŃSKI. I błagam cię - nie powtarzaj tutaj tych zgranych tekstów z wyborczej o spiskach, bo nie wytrzymam i cię obrzygam No no prawdziwy wieśniak na obczyźnie, i takie 'polaczki' niestety wystawiają świadectwo reszcie rodaków. Z tym rzyganiem mógłbyś sobie darować, chociaż pewnie się obżarłeś na noc świniaku. :O Ale wracając do meritum. Ten 36-letni pilot bez większego doświadczenia w ogóle nie powinien lądować w takich warunkach. Nie wiem czego Ty się doszukujesz.

Gość esel w pomarańszczachhhh
szukanie i reszta darujcie sobie dysputy z ofermą odnośnie polskiej polityki inteligentny facet ale na sam widok Tuska czy kogokolwiek kto Tuska nie odsądza od czci i wiary dostaje wściku macicy szkoda czasu

Gość ale problem z gazem
UE stwierdza, że wydobycie jest nieekologiczne i zakazuje go na terenie UE. Jeżeli zabronili żarówek bo są "nieekologiczne". Co się nie broni nawet przy prostych wyliczeniach to 🖐️

Gość ale problem z gazem
"wiadomo ,że wydatki budżetowe są stałe ," buhaahah hah ha hah no jak ty tak wiesz to nic dziwnego, że takie herezje opowiadasz. Sprawdź sobie statystyki budżetów z lat 2005-2010 stałe wydatki :D:D:D dobre sobie

Gość plaaam
człowieku , jakie statystyki , przecież wiadomo, że każdy budżet jesyt inny , stałe są emerytury , pensje nauczycieli ppolicjantów , sędziów itd , i jak zabraknie to nikt się nie zgodzi ich zmnniejszyć

ale wy q mądrzy jesteście co poniektórzy, aż mi ręce do d***y przyrosły z wrażenia. prezydencję w ue mamy baranki moje kochane, uważam że zaczekać na koniec prezydencji to najlepsze wyjscie. poza tym proponuję zapoznać się troszkę z sytuacją gospodarczą na świecie a nie wypisywać głupoty. opamiętajcie się ludzie - teraz trzeba stabilizacji! a nie kaczorka psycholka (nie trawie starego drobiu), a co do janusza palikota to uwielbiam go ale nie czas teraz na jego rządy - super program ale nie w dobie kryzysu, nie przed i nie zaraz o euro, nie przed stabilizacją w europie i wycofaniem naszych wojsk z misji pokojowych. szczęścia janku palikocie:]

umowy nie przedurzy cale szczescie, ze ludzie z wyksztalceniem podstawowym znaja sie na polityce, nie sa debilami i nie daja soba manipulowac :-)

no i znowu platformerskie "argumenty" to powtarzanie telewizyjnej propagandy (jak to o "koniunkturze") albo kompletnych bredni które nawet nie wiadomo jak komentować. to, to już jest apogeum idiotyzmu i ignorancji: "Naiwni tacy tak offerma kupują jak jest indeks idzie do góry, a sprzedają jak leci na mordę." dokładnie o tę zasadę oparty jest tzw "trend following", jeden z najbardziej efektywnych podejść do rynku. poczytaj sobie o richardie dennisie i eksperymencie "żółwi" to może nie będziesz wypisywała bzur takich jak kolejna: "A najlepiej grać na spadki. " obejrzyj sobie 30 letni wykres średniej dow jones: http://stooq.pl/q/?s=^dji&c=30y&t=c&a=lg&b=1 w ciągu ostatnich 30 lat indeks ten z niecałego 1000 punktów urósł do ponad 14 tys. (obecnie 11,5) więc opowiadanie że "najlepiej grać na spadki" jest czymś tak idiotycznym że po prostu nie mam słów. i taka głupota (lub ignorancja) chce mnie pouczać. to jest po prostu ŻENUJĄCE. wy nie macie odpowiedzi na jakiekolwiek, choćby najbanalniejsze, pytanie. pierdolicie tylko te propagandowe farmazony i jakby wam na tydzień tę propagandę wyłączyli to byście w ogóle nie wiedzieli co "myśleć". dlatego tak was łatwo urobić bo w ogóle nie macie pojęcia o czym mówicie więc mogą sobie "oficerowie prowadzący" w telewizji pieprzyć dowolne farmazony a wy to i tak będziecie łykać i powtarzać. dlatego właśnie nie poszedłem na wybory. bo naprawdę ze stadem bezmyślnego i jeszcze dodatkowo urobionego bydła paru inteligentnych ludzi nie ma szans.

plaaam Ja nikogo do nikogo nie chce porównywać. Chodzi o to, żektoś wyżej zaczął porównywać Polskę do innych państw, że w innych niby źle nie jest, a ja pisałam na jego posta nie na temat tutejszy, bo wiadomo, że nie ma co porównywać, choć podwyżki odczuł każdy i wszędzie, ale w Polsce jak wczesniej napisałam. Kogo byśmy nie wybrali, to i tak będzie tak samo czyli tak jak ma być według muminków i już.

dlatego właśnie nie poszedłem na wybory. to zamknij jadaczke jesli jestes tak doskonale rozeznany w temacie a zadna partia nie przekonuje cie do siebie (swoja droga nie czaje po co w takim razie piszesz wciaz peany na temat lat rzadow pis) to nie pie.l na forum tylko zakladaj partie i pokaz na co cie stac :-)

Dlatego i ja też nie głosowałam. Szkoda mojego cennego czasu było :) wolałam iść na zakupy niż głosować na jednego z tych knypków.

Gość prezydencja w ue jest
niczym. Nikt i tak się z polską nie liczy. Zobacz kryzys w europie i jego rozwiązywanie. Polska jest poza nawiasem chociaż pełni tą "przewodnią" funkcję. Dociera? To jest tylko taki sam pic na wodę jak prezydent w polosce. Nawet większy. To jest takie połączenie roli marszałka sejmu, centrum prasowego i menadżera średniego szczebla do spraw logistyki :P i tak liczy się tylko KE

Gość Ruch Offermy
Szuka nowych członków!!! :classic_cool:

Ja pierdziele, jacy obeznani tu ludzie siedzą :) ja tam polityke mam w dupie. Jak nie raz słyszałam tate czy dziadka jak gadali do telewizorów lecąc wyzwiskami to juz od małego wiedzialam, ze po cholere to ogladac, interesowac sie tym. Moje zdanie i tak nie bedzie miec wiekszego znaczenia. Ja byłam za Palikotem tylko i wylacznie dlatego by zalegalizować ziółko, bo po co dzieciaki mają sie kryc z tym po klatkach. Dla nich to cos fajnego bo zabronione, gdyby nie bylo zabronione nie bylo by juz tej adrenalinki i byl by wiekszy spokoj z ziolami a tak? Po cholere sie mieszac w polityke jak czy tak czy tak zawsze bedzie tak jak ma byc bez wzgledu na to kto by wygral. Jeden i drugi a nawet trzeci ti złodzieje , oszusci i chvje.