Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
tak to ja i nikt inny

dr. Maciej Kulicki ??

Polecane posty

Go艣膰 Go艣膰25
Cze艣膰 dziewczyny.W kwietniu by艂am na konsultacji u dr kulickiego a dzi艣 juz jestem po operacji powi臋kszenia piersi:) dzwonilam do recepcji i nie by艂o problem贸w z umowieniem sie na konkretny termin.Dr zrobi艂 na mnie do艣膰 pozytywne wra偶enie wszystko opisa艂,doradzi艂...w poniedzia艂ek o 8.00zg艂osi艂am sie do kliniki a juz po 9.00 lezalam na sali operacyjnej.Piersi s膮 jeszcze do艣膰 napuchniete wi臋c nie moge ich oceni膰.Opieka w klinice fantastyczna wszyscy bardzo serdeczni....hmm ale w ko艅cu p艂aci sie im nie ma艂o .W klinice pozna艂am dziewczyn臋 kt贸rej dr robi艂 plastyke nosa.Byla bardzo zadowolona z efekt贸w i po samej operacji czu艂a sie fantastycznie....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lukaszCiech
Witam W skr贸cie... mia艂em nos po wypadku komunikacyjnym nie mog艂em oddycha膰 wygl膮da艂 tragicznie zapadni臋ty.. lekarz z Ciechanowa i tu nie boje u偶y膰 si臋 nazwiska Chmieli艅ski laryngolog operowa艂 mi nos. Efekt tragedia jak oddycha膰 jak nie mog艂em tak po operacji nic si臋 nie zmieni艂o.. zapach czu艂em bardzo s艂abo gorzej jak przed operacj膮 nos krzywy garbaty po prostu tragedia ba艂agan nie do opisania.. po 10 latach zdecydowa艂em si臋 i poszed艂em do niego..i pytam czy mi to Pan poprawi... Paprak odpowiedzia艂...( chocia偶 szczery ) zrobi艂 bym Ci to.. ale w warszawie zrobi膮 Ci to lepiej... ( szcz臋艣cie w nieszcz臋艣ciu 偶e szczery ) i w taki spos贸b trafi艂em do szpitala or艂owskiego w warszawie. W rejestracji trafi艂em do Dr Kulickiego.. Sw贸j ch艂op 偶adne Panisko zaufanie do tego cz艂owieka uzyska艂em w kilka chwil. T艂umaczy艂 jak ma wygl膮da膰 operacja itd..powiedzia艂.. postaram si臋 zrobi膰 Ci ten nos ale cud贸w nie obiecuj臋..I te s艂owa wystarczy艂y mi by zaufa膰 temu cz艂owiekowi. Termin fakt odczeka艂em swoje po drodze by艂y problemy bo Dr mia艂 urlop proponowano mi innego lekarza itd.. m贸wi臋 nie to ma by膰 Dr Kulicki i koniec.. Czeka艂em d艂u偶ej ale dzi臋ki bogu si臋 upar艂em 偶eby to w艂a艣nie on robi艂 mi ten nos... Podczas operacji okaza艂o si臋 偶e totalna korekta jest potrzebna... wycieli mi cz臋艣膰 偶ebra wstawi艂 w nos w skr贸cie... ( o czym przed operacj膮 mnie informowa艂 偶e taka mo偶liwo艣膰 te偶 jest ) 3 dni po operacji wyci膮gn臋li t膮 wat臋 z nosa... i...oddycham jak dzieciak... ma艂o tego zapachy czu艂em od razu... b贸l nosa w miar臋 偶ebro bardziej ale da si臋 偶y膰.. po 2 tyg.. pojecha艂em na zdj臋cie gipsu w my艣lach jak to wysz艂o...A tu... bajka... nos prosty zero garb贸w fakt opuchlizna ale i tak jest z***bi艣cie... po prostu nowy nos... Dr Kulicki wzi膮艂 pod skrzyd艂o m艂odego lekarza w my艣lach co on si臋 mo偶e zna膰... a tu skucha...M艂odziak te偶 konkret b臋d膮 z niego ludzie... Nie mog臋 zapomnie膰 te偶 o piel臋gniarkach...o nic nie musisz prosi膰 dwa razy...przyjd膮 zapytaj膮 podadz膮 pomog膮 same z siebie... Po prostu Polecam jak zrobi艂 m贸j nos tak zrobi wszystko...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ula111111
No to szcz臋艣ciarz z Ciebie.... Z tymi operacjami to jednak zawsze rosyjska ruletka, zawsze mo偶e co艣 nie wyj艣膰, zale偶y te偶 od organizmu, od nosa, niekt贸rzy po operacji maj膮 ci膮g艂y katar, niekt贸rzy krwawienie z nosa, niekt贸rym wyskakuje garb po kilku miesi膮cach, a inni maj膮 wszystko idealnie.... Wydaj臋 mi si臋, 偶e niestety nos ze wszystkich operowanych "rzeczy" ma najwi臋ksze ryzyko nieuzyskania po偶膮danego efektu. A m贸g艂by艣 przes艂a膰 zdj臋cia tego swojego nosa przed i po ? Mia艂e艣 robion膮 operacj臋 na NFZ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ula111111
zgadzam si臋 z tob膮 w 100 %.... niestety nos to nie jest tak,偶e jest super dr zetnie garbek a potem ju偶 z g贸rki....marzy艂a o op nosa lata....nie chc臋 si臋 ju偶 za bardzo rozpisywa膰....w ka偶dym razie po ok 2 mies wyskoczy艂y mi garbki na nosie co wygl膮da co najmniej dziwnie a potem dosz艂y problemy z wiecznie zatkany nosem i katarem....a to si臋 prze艂o偶y艂o niestety na zatoki....zaraz po op m贸j nosek by艂 艣liczny niestety p贸藕niej to si臋 wszystko schrzani艂o...mia艂a poprawk臋 kt贸ra nic nie naprawi艂a...nie mia艂am op u kulickiego tylko u w贸jcickiego ( 1 operacja ) z polanicy....porawka u szczyta.....zastanwaiam si臋 nad 3 poprawk膮 ale to chyba nie ma ju偶 sensu,nie uda艂o si臋 :-( a u ciebie jak ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej mam pytanie czy kto艣 ostatnio pr贸bowa艂 si臋 dodzwoni膰 do Dr Kulickiego? ?? ko艅cem lipca by艂am u niego na konsultacji w Krakowie wcze艣niej dzwoni艂am do niego kilka razy na numer tel jaki jest podany na stronie hmk.com.pl czyli jego kom贸rka by艂o ok dzi艣 chcia艂am si臋 dodzwoni膰 i us艂ysza艂am automatyczne nagranie "nie ma takiego numeru" .... troch臋 niepokoj膮ce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest na urlopie za granic膮 mo偶na kontaktowa膰 si臋 z nim ju偶 27.08

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikkiiii
potwierdzam,dr m贸wi艂 偶e b臋dzie na urlopie w sierpniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej! z tego co kojarz臋 kto艣 mia艂 wyznaczony termin na po艂ow臋 wrze艣nia czekam (i my艣l臋 偶e, nie tylko ja) z niecierpliwo艣ci膮 na jakie艣 info!! pozdrawiam i 3mam kciuki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rabara
No w艂a艣nie mo偶e jakiej ruchy na forum dotycz膮ce dr Kulickiego?Ja odliczam dni...

Udost臋pnij ten post

Ja mam termin w poniedzia艂ek:-) b臋d臋 mia艂a pe艂na korekcj臋 nosa. Dopada mnie juz stresik. B臋d臋 was na bie偶膮co informowa膰 jak przebiega艂 zabieg i oczywi艣cie jakie s膮 efekty. A co do postu poprzedniczki- przecie偶 to recepcja ustala terminy- ja po konsultacji z doktorem kulickim posz艂am do recepcji i od razu zapisa艂am si臋 na zabieg. Czeka艂am ok.4 miesi臋cy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iiiiwa
lola oooo matko,to juz czuje ten stesik:)czekam na info.prosz臋 pisz wszystko bo ja tydzie艅 po Tobie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddd1
lola i jak?odezwij si臋...

Udost臋pnij ten post

Ja juz po operacji dziewczyny. Trudno mi cokolwiek powiedzie膰, bo teraz wegetuje w domu zabandazowana jak mumia:) spuch艂am jak balon:( b贸l specyficzny- jakby ostry katar/zapalenie zatok, b贸l w zasinonych kacikach oczu, bol膮 mnie tez z臋by. Sam nos nie boli, przeszkadzaj膮 tylko setony. Na poczatku wystepuja tez krwotoki i w nosie kr臋ci jak do kichania. Opieka w szpitalu pierwszorzedna. Operacjs trwa艂a 2,5 h, potem 2 godziny le偶y si臋 na ,,bloku obserwacyjnym" i potem piel臋gniarka wiezie do swojego pokoju. Pokoje s膮 dwuosobowe. Anastezolog pilnowa艂 nas 24 h, zagl膮da艂 co chwile, zlecal piel臋gniarce podawanie lek贸w przeciwb贸lowych w miar臋 potrzeby. Piel臋gniarka przykladala zimne oklady i dawa艂a kroplowke. Niestety w dzie艅 operacji nie pozwalaj膮 nic je艣膰 po narkozie. Dopiero nast臋pnego dnia 艂adne sniadanko prosto z silvy( ja nic nie zjad艂am, bo bolaly mnie zeby). Rano przyszed艂 fizjoterapeuta i zrobi艂 mi jaki艣 zabieg laserowy, zmniejszajacy obrz臋k (w cenie operacji s膮 3 takie zabiegi- na kolejny id臋 w dzie艅 zdj臋cia setonow co przypada na 4 dzie艅 po operacji). Potem dr kulicki obejrza艂 m贸j nos w zabiegowym i mog艂am is膰 do domu. W tej chwili trudno mi powiedzie膰 cokolwiek wiecej- musz臋 zobaczy膰 efekty. Co do samej opieki nie mam zastrzezen. Obs艂uga bardzo mi艂a i uczynna. Moja rada dla oferuj膮cych nos- we藕cie co艣 p艂ynnego do zjedzenia na nast臋pny dzie艅, bo ja nie by艂am w stanie zje艣膰 niczego do 偶ucia. Pierwszej nocy ma艂o spa艂am- teraz ju偶 troch臋 przyzwyczailam si臋 do oddychanie ustami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DeeDeeRozrabiaka
beatka2208 i by艂a艣 na konsultacji ??Ja te偶 chc臋 zmniejszy膰 biust ,je艣li to przeczytasz odezwij si臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhhhyyy
dzi臋ki,偶e odpisa艂a艣:) wygl膮da to stresuj膮co,no ale c贸偶 wizyta u fryzjera to nie jest;/jak si臋 dzisiaj czujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am zmniejszany biust przez doktora ponad rok temu w szpitalu Or艂owskiego na nfz, wysz艂o super, bardzo polecam, inne 偶ycie. Tu obok jest ca艂y w膮tek po艣wi臋cony zmniejszaniu, poczytajcie, cz艂owiek robi sie m膮drzejszy, jest fajna atmosfera, dziewczyny si臋 spotykaj膮 i znaj膮 osobi艣cie, sporo stamt膮d informacji wyniesiecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lola
lola i jak sie czujesz??????jak opuchlizna i 艣ci膮gn臋艂a艣 szwy?i pierwsze efekty widac????

Udost臋pnij ten post

Hej:) by艂am ju偶 na zdj臋ciu setonow. Zabieg wykonywa艂a pani piel臋gniarka, z doktorem widz臋 si臋 dopiero po weekendzie. Wyci膮ganie setonow jest do艣膰 bolesne, ale to szybka czynno艣膰- mia艂am ochot臋 si臋 juz ich pozby膰 po 4 dniach m臋ki w oddychaniu ustami. Trudno spa膰 w nocy bo wysusza si臋 sluzowka i trzeba pi膰 duzo wody. Schudlam 2 kg przez ten tydzie艅. B贸l promieniowal mi na zeby wiec jad艂am tylko zupki i jogurty (wszystko przez slomke). Poza tym opatrunek nak艂ada si臋 nie o na usta wiec przezuwanie jest utrudnione. Po zdj臋ciu setonow by艂am na fizoterapii (jak m贸wi艂am wcze艣niej 3 zabiegi w cenie). Jeszcze tego samego dnia mia艂am krwotoki z noska, wiec podklejalam pod niego jalowy gazik, jak radzili mi w klinice- teraz juz chodz臋 bez. Mija 6 dzie艅 po operacji, mam 偶贸艂te since pod oczami i krew w oczach (pono膰 to normalne). Dzisiaj czuje si臋 juz dobrze, nos mam ca艂y czas przytkany, ale czuje juz lekki przep艂yw powietrza. No a co do efektu, co pewnie interesuje was najbardziej- poki co mo偶na jedynie podejrzec czubek- ladny, ulepiony jak z modeliny, r贸wny jak nie m贸j. Jest nieco opuchniety, tak jak ca艂a twarz. No i jest troch臋 zbyt zadarty, ale o tym uprzedzi艂 mnie doktor juz wcze艣niej- nos jeszcze osiadzie, po zabiegu zwykle tak wyglada. Na wyj艣cie z domu za wcze艣nie. Gips zdejmuja we wtorek, ale zrobi臋 sobie wolne do przysz艂ego tygodnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rikitiriki
jeju ale ci zazdroszcz臋,ze ju偶 masz za sob膮 najgorsze:)super,偶e juz sie lepiej czujesz!ja jutro jad臋 autem do wawy,a w poniedzia艂ek wielki dzie艅:)pisa艂as wczesniej,偶e na drugi dzien najlepiej wzi膮膰 cos plynnego do jedzenia,masz jeszcze jakies rady?na wiecz贸r w szpitalu np?podobno u mnie w piatek maj膮 sciagac szwy,a setony juz na drugi dzie艅 bo nie bede miala 艂amanego noska.Mam nadziej臋,ze to oddychanie przejdzie jako艣 lekko,bo tym chyba schizuj臋 si臋 najbardziej opr贸cz oczywi艣cie efekt贸w.A mia艂a艣 jakie艣 oczekiwania,o ktorych wspominalas lekarzowi?np.ja nie chcialabym zadartego noska,typu kinga R..;P ale te偶 ci臋zko jest powiedzie膰 tak z g艂owy co do twarzy pasuje najbardziej,bez wizualizacji komputerowej i nie wiem czy nie lepiej zdac si臋 na oko lekarza.Tylko p贸zniej boj臋 si臋,偶e w oczekiwaniach mo偶emy si臋 min膮膰...

Udost臋pnij ten post

Ja mia艂am pe艂n膮 korekt臋 z 艂amaniem, mo偶e dlatego po zabiegu moja twarz by艂a lekko zmasakrowana:P ale z dnia na dzie艅 wygl膮dam coraz lepiej:) ja opr贸cz joghurtu zabralam swoj膮 wod臋, nie to, zeby w klinice nie by艂o jej pod dostatkiem, ale przyznam si臋 ze podpija艂am j膮 po operacji, bo piel臋gniarki zabraniaj膮 pi膰 po narkozie. Co najwy偶ej podaj膮 na 艂y偶eczce do zwil偶enia ust. A pic chce sie straszliwie. W zasadzie wszystko daj膮 na miejscu, kapcie, szlafrok, majteczki, pi偶am臋- ja cz臋艣膰 rzeczy zabralam swoich bo nie lubi臋 tych szpitalnych. Mokre chusteczki do twarzy tez mi sie przydaly, podbierala je nawet moja wspollokatorka. Wazelina albo pomadka do ust bezcenna- p臋kaj膮 bo przez caly czas oddycgasz przez usta. I warto mie膰 kogo艣 , kto zaopiekuje si臋 tob膮 przez 1-2 dni po wyj艣ciu ze szpitala, bo trudno jest z b贸lem g艂owy chocia偶by ugotowa膰 sobie obiad. Co do oczekiwa艅- my艣le, ze s膮 one indywidualne. M贸j pierwotny nos by艂 bardzo 艂adny, z tym, ze lekko krzywy i z ma艂ym garbkiem, kt贸ry narosl mi po urazie, wiec w moim przypadku to by艂o raczej usuni臋cie tych defektow. Doktor zasugerowa艂 mi, ze skr贸ci tez m贸j nos, bo b臋dzie to pasowa膰 do mojej twarzy. I teraz juz nawet spod gipsu widz臋, ze jest sporo mniejszy, zawsze widzia艂am sw贸j profil k膮tem oka, a teraz widz臋 sam czubek:) sama umieram z ciekawo艣ci jak to b臋dzie wygl膮da膰 po zdj臋ciu ca艂ego opatrunku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rikitiriki
dzi臋ki za info,zapomina si臋 o najbardziej oczywistych rzeczach:)3maj kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Hej! Ja juz po zdj臋ciu szwow, mog艂am podejrze膰 sw贸j nos, ale gips ,,ruchomy" mam nosi膰 jeszcze przez trzy dni. Spuch艂am jak balon, co mnie lekko niepokoi, nos mam zatkany, troch臋 z niego kropi i wci膮偶 popekane naczynka w oczach. Profil jest pi臋kny, jak wyrze藕biony, Hollywood. Natomiast efekt z przodu trudno oceni膰 bo jestem jeszcze lekko zmasakrowana:( nos r贸wny, symetryczny, kr贸tki, zadarty, malutki, nie ma si臋 do czego doczepic. Musz臋 jednak uzbroi膰 si臋 w cierpliwo艣膰, bo przez ta opuchlizne wstydzilabym si臋 wyj艣膰 poki co z domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rikitikiriki
Uuuuu:) ale jestem ciekawa lola jak to wygl膮da:) no u mnie jak膮艣 masakra,o 7 rano musia艂am odwo艂a膰 operacj臋, bo dosta艂am miesi膮czk臋!!!! Tydzie艅 wcze艣niej! To chyba ze stresu i tak co艣 podejrzewa艂am, ze si臋 tak sko艅czy:(uda艂o mi si臋 um贸wi膰 na kolejny poniedzia艂ek, wi臋c nie jest 藕le:) zw艂aszcza, ze co艣 nie bardzo si臋 czuje i mog臋 si臋 wyleczy膰 do poniedzia艂ku.Lola pisz o post臋pach.

Udost臋pnij ten post

Jeszcze jeden dzien i gips moge zdjac finalnie, potem bede miala go zakladac tylko ,,kontrolnie" na noc. Powiem Ci, ze jakos przeraza mnie moja ,,nowa" twarz. Zmienila sie nie do poznania. Moj chlopak to mnie nie poznal. Profil jest cudny, ale moja twarz stala sie jakby zwyczajna... Efekt trudno ocenic od razu bo jestem spuchnieta, w oczach popekaly mi naczynka, nos jest doslownie 偶贸艂ty, poliki jak u prosiaka, powieki caly czas jakby przymkni臋te... Jedno wiem napewno- operacja nosa jest tylko dla osob bardzo cierpliwych. Mysle,mze do swiata zywych bede mogla wrocic dopiero w przyszlym tygodniu. Otoz po zdjeciu gipsu nos strasznie puchnie, mam wrazenie ze urosl dwukrotnie od momentu gdy zobaczylam go w malym lusterku w klinice. Byl zw臋偶any, a wydaje sie teraz bardzo szeroki. Obrzek jest widoczny zwlaszcza miedzy brwiami, przez co poki co wygladam lekko komicznie- jak eva minge:P czubek jest zdretwialy, z trudem mozna sie usmiechnac albo podniesc gorna warge znad z臋bow:( wiem, ze to obraz przejsciowy. operacja nosa z lamaniem kosci jest bardzo inwazyjna dla twarzy. Niby jestem swiadoma, ze dla oczekiwanego efektu trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, jednak smutno sie robi, gdy trzeba patrzec na siebie w takim stanie:( co do robocizny doktora nie mam oczywiscie zastrzezen, bo nos jest modelowy. Pytanie tylko czy wpasuje sie do mojej mordki:) i

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mahuska
no ja te偶 jestem przed zabiegiem i tez sie zastanawiam efektu po...moj chlopak lubi moj nos i ciagle mnie dreczy,zebym zrezygnowala...a jak lola z oddychaniem?wychodzisz juz na zewnatrz?

Udost臋pnij ten post

Nareszcie zdj臋艂am gips na dobre, od teraz mam go zakladac na pierwsze dni na noc. Oddycham juz praktycznie bez zarzutu, z tym, ze nos jest opuchniety takze w srodku stad uczucie przytkania. No i czesto chce mi sie kichac, co, jak poinstruowali mnie w klinice- mam robic przez usta:( kichac chce sie zwlaszcza, jak zalozone sa setony (nasaczone sola fizjologiczna). Nos jest caly czas nabrzmialy, szczegolnie na wysokosci brwi i przy czubku. Z trudem przemywam go nawet wacikiem przy higienie twarzy. Jest taki oboloa艂y, ale to na skutek lamania kosci. Moja twarz wyglada coraz lepiej, zniknelo wrazenie ,,evy minge", oczy wracaja do dawnego rozmiaru. W gruncie rzeczy jestem zadowolona, nosek mam ladny, choc twarz zmienila sie nie do poznania, dlatego na poczatku czulam sie troche ,,nieswojo". Zmienila sie jednak na tyle, ze nie da sie ukryc, ze cos bylo grane na twarzy haha. Nikt nie rodzi sie z takim prostym, niuniowatym i malym noskiem:) codziennie pij臋 wapno na zmniejszenie opuchlizny, lykam rutinoscorbin na uszczelnienie naczynek, zas oczy wokol delikatnie smaruje swietlikiem lekarskim (co jest moim wlasnym pomyslem, ale naprawde pomaga i polecam). Wygladam inaczej, ale dobrze!! A z profilu to rewelacja- smieje sie, ze teraz nie musze przejmowac sie wzrokiem innych kierowcow zwroconym na moj spiczasty nos w trakcie prowadzenia samochodu. Poki co twarz wyglada jak ulepiona z modeliny, trudno o naturalna gestykulacj臋, dlatego na efekt koncowy musze jeszcze poczekac. A co do faceta- ja popelnilam blad, ze pokazalam to swojemu pare godzin po zdjeciu gipsu- bo bylam bardzo opuchnieta i spojrzal sie na mnie jak na potwora! A tak膮 reakcja mozna sie troche zestresowac. Jak mowilam, operacja nosa jest dla cierpliwych, dlatego uprzedz lepiej swojego chlopaka, ze nie obudzisz sie nastepnego dnia z wygladem gwiazd z pierwszych stron gazet. Z reszta pamietajmy o jednym, ze robimy to dla siebie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rikitikiriki
Lola a mozesz ju偶 pokazac si臋 ludziom?nie straszysz?:)pytam bo u mnie po 13 dniach od zabiegu wa偶na uroczysto艣膰 i musz臋 wygladac jako tako:)

Udost臋pnij ten post

Poza tym na efekt ostateczny czeka sie nieraz do roku! Przyznam, ze mam kilka kolezanek, ktore sa po plastyce nosa i zadna nie wyglada gorzej niz przed! Dr Kulicki to profesjonalista i mozna mu zaufac! Jest moze typem introwertyka, nie mowi duzo, ale zna sie na rzeczy, jest typem lekarza ,,z mloteczkiem", ktory wie co ma zrobic, ma swoja wizje. Slyszalam, ze w calej polsce jest znany zwlaszcza z chirurgii rekonstrukcyjnej piersi, wspolpracuja z nim takze onkolodzy. Wiem, ze to kwestia indywidualna, ale jak popatrzlam na zdjecia i filmiki w internecie, zamieszczanych przez ludzi, ktorzy przeszli operacje nosa- bylam o wiele mniej ,,poturbowana" na twarzy niz oni... Opuchlizna pozostala, ale po 8 dniach po siniakach nie bylo sladu! Wydaje mi sie, ze to tez zalezy od pewnej reki lekarza. Ja poki co do poniedzialku nie ruszam sie z domu. Czuje sie jeszcze troche zbyt opuchnieta, a nie zamaluje tego makeupem. Poza tym nie wyobrazam sobie jeszcze przeziebic w takim stanie, a po narkozie zawsze odp***osc jest lekko oslabiona. Lekarz sie smial,mze przez pierwsze miesiace to na imprezy moge chodzic, ale tylko w kasku motocyklowym:P

Udost臋pnij ten post

Dzisiaj mija moj 12 dzien po zabiegu i wygladam ok, ale np. Na wesele bym chyba nie poszla. Mam jeszcze krew w oku i maly krwiaczek na powiece, poza tym poliki sa jak przy ,,swince". Moze gdyby mnie dobrze ucharakteryzowali to bym mogla wyjsc, ale skoro mam czas to wole odpoczac w domu i nie meczyc twarzy zbedna tapeta. Ja premiere nosa zostawiam dokladnie na 16 dzien po zabiegu:) ale mowie- u kazdego goi sie inaczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rikitikiriki
no to co艣 ju偶 wiem:)dzi臋ki za wyczerpuj膮ce odpowiedzi.Niestety w moim otoczeniu nie ma nikogo kto podda艂 si臋 operacji nosa dlatego te偶 nie mam si臋 komu przyjrze膰 z bliska i samemu oceni膰.W necie jest ma艂o informacji o dr Kulickim,a na forach ludzie pisz膮 przera偶aj膮ce rzeczy o r贸偶nych lekarzach.Efektu nie da si臋 cofn膮膰 a jak si臋 nie ma strasznie brzydkiego,garbatego,wielgachnego nochala i otoczenie kr臋ci g艂ow膮 na Tw贸j pomys艂 to budz膮 si臋 w膮tpliwo艣ci.No,ale c贸偶 zawsze chcia艂am,nie lubie swojego profilu i klamka zapad艂a:)a jak przeczyta艂am Twoje zdanie o tym,偶e kierowcy nie b臋d膮 si臋 ju偶 patrze膰 na Tw贸j nosek jak prowadzisz auto to zacz臋艂am si臋 艣mia膰...sk膮d ja to znam hehehe

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰