Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Karolina23**

Kobiety Starające się zajść w ciąże i będące w ciązy ZAPRASZAMY:)

Polecane posty

magnez i łózko, póki co...mam nadziej,ze to od szaleństw panny Marysi...moze gdzies Cie cisnie na sam dół, spróbuj zmienic pozycję (na drugi bok)

Asia nie mam zielonego pojęcia,teraz gin wyptytam co i jak. Niezapominajka,połóż sie,odpocznij

...a teraz leży spokojnie, zmęczyła sie...dowiedziala sie ,ze jest ograniczona jakimis ścianami bez rogów, Ty to niestety boleśnie odczułaś, a ona sobie teraz leży , ogląda swoje paznokcie i patrzy czy juz moze pilniczkiem je zjechac :) wszystko jest ok a masz takie dziwne ruchy jakby przeskoki?

Zjadłam kawałem batonika i małą sie ruszyła.M masuje brzuszek:) Będę później. Chyba zadzwonie do gin i zmienie date wizyty na jutro jak myslicie?

Niezapominajka jeśli to Cie uspokoi do przełóż wizyte. A na kiedy wogóle maiłaś mieć wizyte teraz?

każda ciezarna ma do tego prawo, a porzadny gin , dla spokoju i jej i swojego, przyjmie ja pa-pa :) ja tez uciekam do męża :)

hmmm Niezapominajka...moja ostatnia wizyta na wczasach z lezeniem pod ktg-zakaz głaskania, masowania brzucha, przykladasz reke i konic, nie porzesuwasz jej-słowa pani, ktora obsługiwala ktg

Beti2905- jak się jedzie do Ząbek, Zielonki to dalej w tą stronę :) a Ty ? :) Dziewczyny w ogóle nie mogę leżeć ani usnąć- usną przez stres, a leżeć tez trudno, jak tylko się położyłam to stłukłam szklankę z herbatą :(, plamienie ciągle jest, czuje i widzę, nie jest duże, ale już jest na wkładce :( Dzielnie staram się leżeć, tyle wolnego czasu to nie miałam od wielu lat, ile dziś mam, czas szybko mija. A powiedzcie kochane bo już zgłupiałam , przepisał mi tez nospe forte, ale to chyba jak będzie boleć, czy mam ją brać z tym dup... nie wiem jak ten lek się pisze a nie chce wstawać by sprawdzać

powiedzcie jeszcze czy mogę mg z b6 bo wcześniej brałam sama z siebie bo mi mięśnie drgają a gina zapomniałam spytać, a powiedział ze żadnych witamin.

książki do zainteresowanych rozesłane :) Możecie sprawdzić pocztę :) Asia ma rację, mnie też gin nie kazał głaskać brzucha - ponoć wzmaga skurcze macicy. Nie wiem ile w tym prawdy, ale ja nie uskuteczniałam masażu :)

też nie wiedziałam że nie można głaskać, przedwczoraj bardzo bolał mnie jajnik i M trochę masował, może to przez to ? :(

dufaston albo duphaston albo dupek albo doopek -wiadomo o co chodzi nie powiedzial Ci jak masz brac nospe? dziwne...ale bierz ją , bo wyciszy skurcze. nie mysl ile czasu bedziesz oczyszczac sie z tej brazowej wydzieliny, bo to nie jest czarodziej, ktory zadziala...ja plamilam 3-4 dni 2 laski tez plamily-kojarzysz?-trwalo kilka dni...spokojnie. obserwuj czy nie jest więcej i czy kolor sie zmienia (moze sie rozjasniac i to bedzie ok) mi kazali 4 na dobe,a le nie wiem czy sztuk 1 czy 2 .zadzwon i dopytaj

asiu przeczytałam i zadzwoniłam - mam brać doraźnie jak boli jak nie nie brać, spytał czy krwawię dalej, pow. ze tak , spytał czy wzięłam doopka ja ze tak, to on na to ok, to 2 razy dziennie po jednej i skończyliśmy rozmowę, znów oddzwonił bo miał zajęte. Kur..e mogłam spytać o ten mg z b6 !!!jestem zła na siebie zapomniałam ! :(

agusiiiii28 na pewno napisze!!!:) Miałam iść już sobie,ale jakoś cięzko mi się z Wami rozstać:( Mała leciutko znowu buszuje,ale juz nie tak mocno mam nadzieję ,że to nic:( Vilia dziękuje!:):*Hmmm Ciebie chyba jeszcze nie widziałam prawda?Może jakaś foteczka?

Agusii no Kochana, ja też z tamtych stron pochodzę :-) A teraz mieszkam z mężem w Wawie. Leż odpoczywaj i nie stresuj się. Ja plamiłam 20 dni, w większości były to brązowe plamienia, raczej na papierze, ale czasem na wkładce też. Dwa razy pojawiła się czerwona krew, szpital itp, ale jest teraz ok, plamienia się skończyły, a nerwy były niepotrzebne. Dlatego staraj się tym nie zadręczać jak ja.