Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 04kkkkkkk

faceci - najpierw pakujecie się w związek a później seks, czy odwrotnie?

Polecane posty

Gość 04kkkkkkk
hehe czyli najrosądniej byloby poczekać i zorientowac sie wczesniej do czego ta znajomosc zmierza?

Gość 04kkkkkkk
po czym najlepiej poznac ze facetowi nie zalezy tylko na seksie ale tez na kobiecie?

Gość 04kkkkkkk
dzieki dido. moze jeszze ktos tu zajrzy i sie wypowie.

dido nie przeginaj :) Po czym ? Po praktyce. Imprezowicze , krzykliwosc , ma wszystko w dupie , chce byc glownym lederem wszystkich, musisz jemu sie podporzadkowac bo on sie szefem w zwiazku itd. To zazwyczaj cechy egoistow co lubia sobie wsadzic tylko.

no jesli siedzicie razem w mieszkaniu a on cie obmacuje lapie za piersi/krocze to chyba wiadomo o co mu chodzi a jesli chodzicie razem na spacery trzymacie sie za reke duzo rozmawiacie na koniec buziak w policze na dowidzenia no to juz wiesz ze na seksie mu nie zalezy tylko na tobie.dobra uciekam obiad sam sie nie zrobi a juz burczy w brzuszku;)

Gość Ja nigdy sie nad tym nie
Po tym, czy zwyczajnie i trywialnie sie stara. Po tym jak juz poszliscie do lozka :P

Gość a mi szkoda
nie jestem facetem;) ale z moich doświadczeń wynikałoby, że to widać po tym, co facet robi: tzn. czy dba o Ciebie, czy jest w stanie coś dla Ciebie, a nie tylko dla własnej wygody i przyjemności zrobić; np. pójdzie kupić prezent dla Twojej przyjaciółki, bo Ty siedzisz w pracy i sama nie masz kiedy; wprowadza Cię w swój świat i pakuje się w Twój, chce poznawać Twoich znajomych i przedstawia Cię swoim; jest trochę zazdrosny i niespokojny, jak się pojawiają Twoi koledzy... - i takie tam :) no i widać, że trochę w całej sytuacji głupkowacieje;) tzn. czasem coś palnie, czasem nieśmiały jak panienka, takie tam różne, niekiedy śmieszne zachowania, co go na bank odróżniają od wyrachowanego uwodziciela :)

Gość 04kkkkkkk
pogodny - hmm, taki to nie jest, Po czym poznac jeszze?

no jak po czym . Jak jest zakochany po uszy to chce miec z toba kontakt , chce byc przy tobie bo jestes dla niego wazna.

Gość 04kkkkkkk
a mi szkoda - część tych rzeczy robi, a część nie. Ale tu chodzi o to jak sytuacje i etap na ktorym jets znajomośc odnieść do spraw seksu, czy zaryzykowac i zobaczyc co z tego wyjdzie czy przetrzymac go jeszcze troche dopoki sie nie określi

Gość 04kkkkkkk
raczej on nie z tych co sie szybko zakochują. Ale jak mu zalezy to juz jest dużo.

Gość 04kkkkkkk
pogodny - jakby tak bylo jak piszesz to wszystko bylo by jasne i nie bylo by tutego topiku na kafe

Gość 04kkkkkkk
a moze ja za bardzo daje mu odczuc ze mi na nim zalezy.. moze powinnam nie zawsze chciec sie spotkac wtedy kiedy on proponuje spotkanie, czasem udac ze mnie nie ma jak odzywa sie, Jak myslicie bo czasem taka pozorna obojetnosc powoduje ze facet zaczyna bardziej sie starac

Gość a mi szkoda
chyba trudno tak odmierzać, jak w aptece: ile czego kiedy;) jak masz wrażenie, że za bardzo jesteś na każde skinienie - to może znajdź sobie jakieś dodatkowe zajęcie, na basen się zapisz, czy taniec brzucha, czy - cokolwiek - to będziesz miała mniej czasu i naturalnie to wszystko wyjdzie;) a z seksem - to chyba najlepiej poczekać do momentu, aż będziesz miała nieodpartą ochotę - i tyle :)

Gość agatke
faceci zawsze sprawdzają jak pachna lasce stopy, a potem jak im sie to spodoba :) to sie zabieraja za cos bardziej powaznego :D