Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca cieżarówka

Czy golicie miejsca intymne w ciąży?

Polecane posty

pytająca ciężarówko mój tez golił jaja wacka pachy i klate ale mnie materosexualni faceci nie kręcą facet ma być facetem być zarośniętym cuchnąć potem i palić cygaro w saloonie golenie i dbanie o siebie to obowiązek każdej kobiety

Gość pytająca cieżarówka
Hmmm teraz to nie wiem co może śmieszyć w ogolonej cipce :) Może to zależy od budowy warg sromowych? Hmmm może od tego też zależy łaskotanie i kłucie?

Gość pytająca cieżarówka
Kikidee mówimy tylko o jajkach i okolicach :P Reszta musi być owłosiona u chłopa :) Chociaż ja bym była jeszcze za goleniem pach, ale mój nie daje się przekonać :) Facet też musi o siebie dbać. Nie mówię tu, żeby był od razu metroseksualny. Jednak wszytsko to, co napisałaś wcześniej i jak dla mnie plus ogolone miejsce intymne, no te pachy też by się przydały chociaz latem :P

a potem dziw że on znajduje sobie inna jak ma dosyć śmerdziela który ma go gdzieś i o siebie nie dba

Gość ktosiam
Cieżarówko - koniec sporów Kikidee- a wiesz co jest większym przejawem kultury od ogolonego ciała ? Język jakim się posługujesz. A język masz jak z rynsztoka. A już Wam nie wystarcza golenie własnego ciała, to i faceta byście ogoliły na zero ?? Facet goli się pod pachami, od kiedy ?? Mój sie nie goli. Ale wieś :P

Gość ktosiam
rzucić kobietę z powodu niegolenia miejsc intymnych to może tylko jakiś kretyn, którego Ty masz za partnera.:) Normalny facet się nie goli - oprócz zarostu na twarzy i nie wymusza niczegona kobiecie. A smród czuć od niemycia się i owłosienie nie ma tutaj nic do rzeczy. To TY nie wiedziałaś, że samo golenie się nie załatwia sprawy higieny i smrodu ? A mydło w domu masz, czy tylko maszynki jednorazowe ? żegnam :D

Gość mireczkaa
tak szczerze to mój facet też się usmiał jak się mu zaprezentowałam przygotowana do porodu ;P Już piszę dlaczego. Mówił, że jemu taka ogolona pipka kojarzy z mała dziewczynką. No tam ka, co poradzę? ;P kikidee- ależ z ciebie wulgarna dziewucha. Co Ci z tej ogolonej pipki jak poziom jaki prezentujesz razi? Tylko tampony?? Weź kobieto poczytaj o zdrowiu a potem mędrkuj. A higiena to mycie pipki a nie zatykanie pochwy tamponem!

Gość do kikidee
Powinnaś prowadzić zajęcia z wychowania seksualnego w szkołach :) Jak widzę te panie, które je prowadzą, to nie dziw że młodzież musi się sama edukować :) Busz na cipie i podpachą albo watą majtki zapchane. To jak taka nauczy higieny i obycia seksualnego?

Gość pytająca cieżarówka
Ktosiam ok - rozejm. Nie myślałam, że to taki kontrowersyjny temat.

Gość mireczkaa
co to jest obycie seksualne?? :):)

Gość do kikidee
mireczkaa obycie seksualne to sex&przemoc, czyli nasza szkapa na dzień dzisiejszy :)

Gość lunkaawaq
ale golicie całą, która potem wygląda jak u dziecka czy zostawiacie pasek ew przycinacie?

Gość pytająca cieżarówka
Golę całą na zero. Moim zdaniem wcale to nie wygląda jak u dziewczynki. Chyba cipka dorosłej kobiety różni się od dziewczęcej - nawet ogolona. Nie wiem kto ma takie skojarzenia.

Gość pytająca cieżarówka
Matylda a uzasadnił to jakoś?

Autorko, goliłam przed ciążą, w ciąży i po. Jak odeszły mi wody też się dogoliłam

Nie wyobrazam sobie jechac na porod z nieogolonym kroczem :P jak dla mnie to brak szacunku do lekarza i poloznej.

Wg mnie golenie to normalna sprawa- niby czemu w ciąży miałaby przestać? Niedawno byłam na ginekologii. Babka przyszła na zabieg taka zarośnięta że szok. Nie każdy musi się golić na zero ale chyba przyciąć można dla higieny choćby.

Gość Martyna79
Ja nie goliłam wogole, i szczerze mówiąc było mi bardzo głupio, nie raz zresztą doznałam przykrości z tego powodu.

martyna , to jak doznawalas przykrosci z tego powodu w przeszlosci to idac na porod dlaczego sie nie ogolilas???? :O

Gość Martyna79
przykrości tego typu, że jak byłam na plaży np. to ktos to komentował albo sie śmiał, ogólnie masakra.

Gość Droga Miarko....
a ty nie masz co robić tylko między nogi innym babom zaglądać?? To jest dopiero szok!

może nie wstyd iśc z nieogolonym kroczem na porodówke ale warto zrobic to dla siebie w czasie porodu porzygałam sie zesikałam i zesrałam sie przy całym zespole

Nigdzie nie zaglądałam to ta pani chodziła w samej bieliźnie spod której wystawało;/ widok delikatnie mówić mało estetyczny. Nie miała ani piżamy ani szlafroka tylko paradowała tak;/

Martyna79 , o rany jak Ty mglas na plaze isc z klakami wystajacymi z bikini :O gdzie ty sie dziewczyno wychowalas, szoookk

Gość Martyna79
fakt, to było bardzo upokarzające

Gość gość
Odświeżam temat, bo mnie to interesuje. Jak się golicie? Ja przed ciąża jednorazówką i pianką, a teraz nie wiem jak zrobić, różnie słyszałam. Jedne mówią, ze gola jak zwykle, a inne , ze nie można. A wy jak robicie? Można używać pianki?

Gość gość
ja robie to u kosmetyczki pasta cukrowa. wloski odrastaja po okolo 4 tygodniach, sa slabiutkie jak piorka. mysle ze kosme tyczka to najlepsze rozwiazanie dla ciezarowki a koszt to praktycznie zaden