Bigassnelly 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Paseczkiikropeczki kochana!!!! Ale miło Cię tu widzieć :)Zaglądaj częściej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 8, 2012 dzieki Bigassnelly! ja wlasnie zastanawialam sie nad takim rozwiazaniem tzn. faza I i II na przemiennie az dojde do jakiejs rozsadnej wagi i potem dokonczyc reszte ;) co do godziny ostatniego posilku, to czasem jest to precyzyjnie okreslone, dlatego pytalam ;) ja staram sie zjesc ostatni posilek okolo 18, a potem ewentualnie jakis pomidorek albo ogorek. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Bigassnelly... gratuluje ładnie spadłas:D brawo!!!! Ja chyba nie wytrzymam i jutro wleze na ta wagę ;) Na jutro do pracy zrobie sobie słateczke jajko papryka ogórek por i feta /mam nadzieje ze fete light odrobinke moge;)/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bigassnelly 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Roksa41, fajnie ze tez masz taki plan, będzie nas dwie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bigassnelly 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Albinka, dzięki :) mam nadzieje ze dalej tez pójdzie tak gładko :) A co do ważenia, ja się waże codziennie rano bo mnie to bardziej motywuje do działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Bigassnelly musi nam sie udac ;) a jak cwiczycie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Zjadam własnie obiadek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Jutro juz ide do pracy. Mialam kilka dni wolnego i sie juz konczy. Napisze jutro do was dopiero wieczorkiem w pracy nie mam dostepu do neta. Ale dzis jeszcze bede zagladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Salatka na jutro przygotowana:D ale bede miala wyzerke. trudno bylo mi sie powstrzymac przed zjedzeniem jej dzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Roksa autor zaleca zrobic 1,2 i 3 faze i wtedy jesli masz nadal cos do zrzucenia mozesz kontynuowac faze 3 lub przejsc do fazy 2 lub 1 i przejsc przez wszystkie fazy ponownie. Jesli masz malo do zrzucenia zaleca przejscie do fazy 1, bo efekt bedzie szybszy. W fazie 3 tez chudniemy, wiec warto przez nia przejsc i dopiero po zdecydowac czy nadal chcemy wiecej schudnac i wrocic do 1. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Ja chodze spac kolo 12 takze smialo jem kolo 19 czy 20 kolacje. Czasem jak mnie dopadnie na slodkie lub musze cos zjesc to jem jakis jogurt nawet kolo 9. Wlasnie zjadlam rybke, mniam:) Ja tez sie ciesz, ze sa efekty!!! To tez moj 7 dzien, z drugiego podejscia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
albinka 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Ja juz dzis zmykam. Musze malego zagonic do kapieli i do spania. Jutro trzeba wstac. Tak wiec moj 3 dzien mija:D jutro rano sie zwaze zobaczymy czy choc gram mi zlecial. Trzymajcie sie dziewczyny jutro popoludniu wpadne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Czesc Albinka! Trzymaj sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paseczkikropeczki 0 Napisano Styczeń 8, 2012 witam:D mam nadzieje,ze mnie z tad nie wyrzucicie;P U mnie dietkowo ok,juro bedzie czysta prawda bo jest wazenie,az mi serce wali:D Kolacji nie jadlam ,napilam sie duzo wody niegazowanej.Ja tez sie waze jak glupia co dziennie ,no,,,,nie umiem sie temu oprzec! Milego wieczorku jeszcze i do juta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 8, 2012 Marhefka dzieki za odpowiedz, oczywiscie sie zastosuje- w koncu ty tu rzadzisz ;) a poza tym to az sie boje jutro pojsc do pracy, bo tam wszyscy zajadaja sie slodyczami, a poza tym na lunchu sa taaaaaaaaaakie zapachy...musze byc twarda! pozdarwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Roksa ja tylko pisze co doktorek zaleca. Zrobisz jak zechcesz;) mnie to ciaglo do 3 fazy, bo to cos nowego i wiecej zroznicowanego jedzonka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Co tak cicho od rana? U mnie spadek :) W szoku jestem, ze az -1,4 kg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *liliann Napisano Styczeń 9, 2012 Hej :) Spisałam sobie wszystkie przykazania z fazy 1 i zaczynam. Nie mam wagi, więc żyję w błogiej nieświadomości. Dla mnie ważne są obwody :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Marhefka wow!!! idziesz jak burza ;) gratulacje! wlasnie za te wskazowki jestes szefem ;) dzieki ja siedze jeszcze w pracy i dzielnie sie trzymam nie spogladajac nawet kacikiem oka w kierunku ludzi obzerajacych sie slodyczami! na lunczyk spozylam wysmienita rybke i kazdy sie pytal co to tak ladnie wyglada ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 9, 2012 mam [ytanie , czy doktorek cos mowi o ananasach? czy mozna je jesc w I fazie? a jesli tak to w jakiej ilosci? juz jestem w domku i wskakuje zaraz na trainera i 17 minut albo troszke wiecej do pokonania! dzis jest moj 3 dzien, ale jakos nic nie czuje sie lzejsza...:( , ale na wage stane dopiero za kilka dni, mysle ze gdzies tak kolo soboty...ciekawa jestem wyniku ;) generalnie ciesze, sie ze cos ze soba w koncu robie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmotywowana od JUŻ Napisano Styczeń 9, 2012 zaczęłam dzis lżejsze odzywianie,dostosowane do wskazówek tej diety do tego mam herbatke wspomagajaca odchudzanie i jakies suplementy w tableteczkach na 6 dni , postaram się często zagladac do grupy wsparcia. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Roksa doktorek pisze, ze takie owoce jak ananas, arbuz i banany zawiaraj duzo cukru i nie wspomagaja odchudzania. Zaleca dlatego jedzenie tych owocow, ktore wymienialam wczesniej, o niskiej zawartosci cukru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Roksa nie poleca on ananasow, arbuza i bananow, bo zawieraja bardzo duzo cukru i nie sprzyjaja odchudzaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 9, 2012 ok! dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 9, 2012 FAZA 3 Jemy wszystko co w fazie 1 i 2 plus ponizsze rzeczy: PROTEINY (bez limintu) - bazant -przepiorka -chudy bekon z indyka -parowki -bekon tylni CHLEB (1 kromka dziennie) -bezglutenowy -wieloziarnisty -bezcukrowy -zytni -pelnoziarnisty -pelnoziarnista pitta -pelnoziarnista tortilla (25 cm -jeden placek, nalesnik) PLATKI -owsiane -bezglutenowe -musli o malej zawartosci cukru -otreby Makarony(1 porcja -55 gram) -bezglutenowe -pelnoziarniste -warzywne OWOCE ( 2 dziennie -tak jak do tej pory) -banany -wisnie -morele -figi -mango -ananas -grana Pisze, ze ogolnie wszystkie owoce... Warzywa(bez limitu) Wszystkie warzywa! Ponadto: -awokada 1/4 -majonez light 2 lyzki -margaryna 2 lyzki -dressing do salatek light 1 lyzka Opcjonalne przekaski: -kawalek zoltego sera -batonik owsiany, light -popcorn bez soli -lody w wersji light -budyn bezcukrowy 1 porcja alkoholu- zaleca lampke czerwonego wina Jesli chcemy, aby waga spadala szybciej mozna wykluczyc alkohol, cwiczyc wiecej, nie jesc weglowodanow po godzinie 2. Wyczytalam, ze w 1, 2 i 3 fazie zozna jesc chude sery (1 porchja dzinnie -55g) Mleko krowie, soya lub migdalowe (240 ml) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 9, 2012 FAZA 4 To podsumowanie nabytych przez nas nawykow. Jemy zdrowo i rozsadnie. W weekendy mozeny sobie pozwolic na 1 do 3 ulubionych posilkow. Mozemy jesc lody, pizze, frytki...Nie napychamy sie! W weekend mozemy pic 1 do 2 porcjo alkoholu dziennie. W poniedzialek wracamy do zdrowego planu zywienia. Kontynujemy cwiczenia, takze w weekendy. Jezeli kiedykolwiek zauwazymy przyrost wagi od 1.4 kg do 2.25kg wracany do fazy, ktora najbardziej nam odpowiada 1, 2 lub 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marhefka 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Wrzucilam kolejne fazy, tak zebyscie wczesniej mialy wglad, co was czeka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 9, 2012 piekna i swietlana przyszlosc widze przed nami z calym tym arsenalem w III fazie ;) dzieki Marhefka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roksa41 0 Napisano Styczeń 9, 2012 a juz w IV fazie to czysta rozpusta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bigassnelly 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Witam! Marhefka gratuluje!!! Ladnie spadlo :) Ja dzisiaj nie mialam czasu nawet zjesc, zmeczylam przed chwila troche kurczaka. Ide wziąć kąpiel i do łóżka bo padam na twarz! Zapomnialam się zważyć rano i nie mogłam przestać o tym myśleć ;) Roksa41, Zmotywowana i *liliann na pewno będziecie zadowolone z tej dietki :) Do jutra buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach