Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ja niechacy!

chodzicie po domu w szpilkach??????

Polecane posty

Gość ale ja niechacy!

tak wypatrze na filmach ze te kobitki takie zabane chodza w szpilkach po domu, lubie szpilki ale po domu.. choc moze dla meza.. sama nie wiem co w na to?

Gość samica gotowa do godów
Po chooj mam po domu w szpilach łazić? :-o

Gość powiem i ja .....
dziewczyno zejdź na ziemię i zacznij żyć w realnym świecie ....życie to nie film jak sobie wyobrażasz przeciętną polkę która po powrocie z pracy musi ugotować....wyprać ....wyprasować...pozmywać...zająć się dziećmi zapieprzając po domu jak mały samochodzik żeby zdążyć ze wszystkim na czas i to mając na nogach 10 cm szpilki ?

Gość ale ja niechacy!
no wlasnie, najlepiej takie bambosze;p ale to takie eleganckie.. choc ie wobrazam sobie np przy gosciach kursowac z kuchni do pokoju w obcasach

w 2 sytuacjach to wydaje się sensowne: 1. jeśli są potrzebne do łóżka :classic_cool: 2. jeśli jest to potrzebne w procesie rozchodzenia buta 🖐️

Gość samica gotowa do godów
Zwykłe kapcie mam na nogach ewentualnie w samych skarpetkach chodzę.

Gość arfarfaa
popieram dyrektorke. W innych przypadkach byłoby to dla mnie śmieszne i pretensjonalne. Nie mówię absolutnie, że kobieta w domu powinna chodzić z brudnymi włosami i w wygniecionym dresie, ale szpilki to wariactwo :D

Gość bfiwluashc
Tylko jak sobie kupie nowe :) wtedy chodze zeby sie nacieszyc :D przez 5 min moze :D ogolnie w filmach mnie to smieszy :D

nie w domu moje stopy odpoczywają w grubych skarpetach lub fajnych łapciach po za tym niewygodnie w szpilkach

Malutka_w_szpileczkach90 We filmach to w ogóle budzą się w makijażu godnym pozazdroszczenia malutka - ustalmy, że w filmach to one się nie budzą bo nIE ŚPIĄ 😴 dzień zdjęciowy swoje kosztuje :classic_cool: 🖐️

Gość arfarfaa
Np. w Plotkarze zawsze panienki śpią jak księżniczki, w idealnych, słodkich pozach, budzą się z makijażem i pięknie ułożonymi włosami. Nie ma żadnego chrapania, ślinienia sie przez sen, nogi na kołdrze i fryzury jak po przejściu huraganu :D

Gość andrzej wawa
oczywiście że chodzę :D

jak którakolwiek będzie chodziła po mieszkaniu w szpilkach to zwyrodnienie kręgosłupa murowane:) Ja chodzę boso, ew. w skarpetkach lub japonkach;) Ogólnie chodzenie w butach po mieszkaniu jest dla mnie dziwne, bo nie stać mnie na wymienianie jasnego dywanu co miesiąc.

Gość ale ja niechacy!
patrzcie jest jedna! i co wygodnie?

Gość mam sosnową podłogę
więc nie chodzę w szpilkach bo by mi się zniszczyła :O Nie wiem też co ma zadbanie do szpilek, można być zadbanym w papuciach przecież!

mam sosnową podłogę więc nie chodzę w szpilkach bo by mi się zniszczyła Nie wiem też co ma zadbanie do szpilek, można być zadbanym w papuciach przecież! pewnie że można ale wygląd już zdecydowanie nie ten :classic_cool: 🖐️

hmmm a ja chodziłam, poważnie miałam takie klapeczki domowe na obcasie w stylu retro, z pluszowym obiciem czarno białym, takie typowe do chodzenia po domu, do fartuszka hehe :P no ale poszła mi stalka miesiąc temu i nie mogę trafić drugich takich klimatycznych