Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podbite oko

narobiłam mojemu fecetowi wstydu na weselu w sobotę

Polecane posty

Gość podbite oko
świadkowa miała czas na swojego faceta i też latała ale nie zapominała o nim

Gość podbite oko
i to nie prowo nieststy

Gość zastanawiająca się_Monika
współczuję, w takim razie a pijany był??? nawet jak tak to go nie usprawiedliwia tylko tym bardziej wtedy wychodzi na to,ze to on nie umail sie zachowac bo swiadek powinien byc w miare trzezwy, bo w sumie ma jakies obowiazki na glowie. kontaktowal sie z Toba po wesleu on lub ktos z jego rodziny, gosci??? co mowili??

Gość To jest prowo na bank
Innymi slowy bylas zazdrosna ze tanczy z innymi i cie ponioslo. Tym bardziej jestes pustak. I nie pisz ze chcialas na osobnosci skoro taka zalana krwia wylazlas na sale i poszlas do mikrofonu. Chcialas sie zemscic za to ze cie nie adorowal. No to sie zamscilas. Czlowiek wlasnie w takich sytuacjach pokazuje swoj prawdziwy charakter. Facet mial szczescie ze sie z taka nie ozenil. A siniaki i krwiaki na rekach tez sie nie pokazuja od razu. Nawet tu na kafe sensacje chcesz zrobic ?

Gość podbite oko
był po kilku już bo po oczepinach to wiadomo już luźniej i pierwszy raz takiego agresywnego go widziałam a ja naprawdę byłam grzeczna :( gdybym wiedziała że taki diabeł w niego wstąpił to bym go nie prosiła do hotelu żeby się zapytać o co chodzi tylko dalej bym siedziała tam cicho pozatym jak każdy ma swoją partnerkę to przecież nie będę latać od stolika do stolika bo siedze sama i zeby się zająć gośćmi, bez przesady

Gość Anitkoolka
[zgłoś do usunięcia] zastanawiająca się_Monika współczuję, w takim razie a pijany był??? AUTORKA TEGO POSTU BYLA NAJARANA JAK SWINIA narobiłam mojemu fecetowi wstydu na weselu w sobotę-----------MOWI ZA SIEBIE

Gość podbite oko
niestety krwiaki wyszły od razu, bo to krwiaki a twoim zdaniem co miałam zrobić? leżeć tam w hotelu taka pobita i cicho być ? też nie bardzo .... i to nie prowo nikt się ze mną nie kontaktował z jego strony

Gość Anitkoolka
GIMIGOWNO DZISIAJ WOLNE? SZKOLY NIE MA?

Gość podbite oko
"narobiłam wstydu" bo tak mi powiedziała jego rodzina ze mogłam siedziec cicho stąd też taki tytuł tego topiku

Gość Anitkoolka
POWINIEN CI LEB DO SZAMBA WSADZIC I DO DUPY NAKOPAC

Sprawa z tym facetem to twoja prywatna sprawa ale ty rozwalilas wesele tej dziewczynie. Rozumiesz? Ten facet na tym nie ucierpial. nawet odwrotnie. Zobaczyl jaki jestes msciwy pustak zadufany w sobie. On mial szczescie. Alle jego siostra , ktora ci nic zlego nie zrobila do konca zycia ma rozwalony najwazniejszy dzien w jej zyciu. To TY jej ten dzien rozwalilas. To jest dokladnie to co zrobilas. Rozumiesz?

Gość podbite oko
mam 27l. na gimgowno nie załapałam się ale ty widze tak

Gość Anitkoolka
SAMA JUZ NIE WIESZ CO PISZESZ STARACILAS WATEK PROWOKACJA GIMOGOWNA

Gość podbite oko
może i jej rozwaliłam ale za to ja mam rozwaloną brew i pewnie będę mieć bliznę to nie ja rękę podniosłam i to mi okazano brak szacunku

Gość Anitkoolka
mam 27l. na gimgowno nie załapałam się ale ty widze tak ---------:D:D:D:D:D MAM 27 LAT I POCHODZE Z RYNSZTOKA NIE WIEM JAK SIE ZACHOWAC

Gość Anitkoolka
SZKODA CZASU ODPISYWAC NA TWOJE POSTY JESTES GLUPIE GIMIGOWNO JEBNI SIE W TEN PUSTY SAGAN,

Chcesz powiedziec ze jestes zadowolona z tego ze tej siostrze rozwalilas wesele?

Gość podbite oko
z niczego nie jestem zadowolona a jak mu tak przeszkadzałam to mógł powiedziec przez weselem ze bede tam zbędna a jak juz bylismy na osobnosci to przeciez mozna normalnie pogadac z nie ze szarpac mnie pozatym uwazam ze jak sie z kims idzie to nie po to by tam tylko siedziec ... mogl zachowac pozory i sie ze mna rozejsc jak czlowiek po weselu albo przed jak jestem taka niepotrzebna, a nie jakies takie ublizajace zachowania :(

Gość anit cośtam
hamidło wstrętne, z ciebie tyle jadu wypluwasz że aż dziw że monitor widzisz

Gość podbite oko
jest mi przykro :( tyle pomagałam załatwiałam żeby zostać tak potraktowana, przecież ja mam uczucia i nie jestem śmieciem :(

Gość zastanawiająca się_Monika
a jak się wczesniej po alkoholu zachowywal?? moze wpada w szal po alkoholu? dostaje agresji, nie mysli racjonalnie...? to go nie usprawiedliwia i tak, ale czy wczesniej byly jakies objawy takiej agresji? nie kontaktowal sie??? nawet nie mysl by sie z nim zejsc!

Gość podbite oko
zrobiłaś dobrze zawsze chroń siebie a głupkami się nie przejmuj. Następnym razem dobierz mężczyznę który się Tobie podoba nie dlatego że rok lata za Tobą ale ze względu na piękną duszę

Gość skąd się takie
anit- qqqrwy biorą, no tak szkoły dzisiaj zamknięte :D

Gość podbite oko
on po alkoholu nie jest agresywny, tylko taki śmieszny wesoly pije sporadycznie to tym bardziej mnie dziwi bo wyglada na to ze stwarzał pozory, miał jakby dwie twarze, jedna na pokaz a druka prawdziwą-dla mnie na osobności

I bardzo dobrze zrobiłaś, ja na twoim miejscu pewnie bym się zmyła bo odwagi by mi nie starczyło żeby zrobić to co Ty. Nie miał prawa wyciągać do ciebie łap, a Ty dobrze zrobiłaś niech wszyscy widzą jaki z niego cham i dupek, nie ty narobiłaś obciachu tylko on !!!

Zrobilas to co chcialas - zemscilas sie na siostrze i rozwalilas jej wesele bo nie umialas sie dogadac z facetem. Przed weselem to i ty moglas zapytac czy nie bedziesz tam przeszkadzac i czy bedzie mial dla ciebie czas. Podobno dorosla jestes. I moze przed weselem nikt nie myslal ze jestes taki pustak ze nie wytrzymasz jak panna mloda a nie ty bedzie najpiekniejsza na swoim weselu. Moja rada - nie chodz na wesela. Lepiej bedzie dla mlodych i dla gosci. Na osobnosci normalnie pogadac moglas i ty. Jak ci sie nie podobalo szarpanie to juz wtedy moglas zakonczyc rozmowe a nie pyskowac ublizac i prowokowac. Wina nigdy nie lezy po jednej stronie. Jak poszlas i nie chcialas siedziec a on byl swiadkiem to moglas sie bawic z innymi. Zachowac te same pozory , ktore chcialas zeby zachowal on. Chcial sie z toba rozejsc ? Wiec o to cala ta afera? Dlatego rozwalilas wesele jgo siostrze? On chyba mial racje ze chcial sie rozejsc. Przynajmniej nie wprowadzi idotki do rodziny.

Gość podbite oko
szkoda że wyszło beznadziejnie, nie miałam w planach tak wystąpić zakrwawiona ... ale nie widziałam innego wyjścia

Gość co ty bredzisz?
jakie rozwaliła wesele siostrze faceta? Normalna reakcja na przemoc: policja i karetka pogotowia dla siebie. Tak ty lubisz być bita to twój problem

Gość wisienka na torcie123456
Dlatego na świadków najlepiej wybierać albo parę albo osoby wolne, które z góry wiadomo że przyjdą bez towarzystwa.

Gość Inna?
No pewnie, że to facet rozwalił wesele swojej siostrze. Nikt inny. Reszta prawidłowa. Takie zachowanie nie ma prawa być tolerowane.