Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beliar

Z czym do ludzi?..

Polecane posty

Nie przesadzam Moorland. Ostatnia rzecz która mnie trzyma przy życiu zaraz obok mojego hobby to nadzieja na zmiany.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Beliar - co jest tak fatalnego w tym domu ze chcesz z niego odejsc i to tak pospiesznie ?

Ale masz 18lat, ledwo wyrosłeś z piaskownicy, a już na siłę rzucasz się na głębokie wody. Widziałam jakie takie zachowanie ma skutki - ZAWSZE opłakane.

Gość ogólnie to żałosny jesteś
Co takiego zrobiłeś, że już nic nie musisz robić? Wygrałeś w lotto 20 mln? :classic_cool: Jakoś nie chcesz się odnieść do znajomości języków. Rozumiem, że znasz angielski, niemiecki, francuski, rosyjski, hiszpański czy inne takie :classic_cool: i to na poziomie C2, zgodnie z najpopularniejszym w EU oznaczeniami według rady europy, no i masz na to renomowane certyfikaty. Takie małe rzeczy co pomagają w byciu zaproszonym na rozmowę kwalifikacyjną aby móc się w ogóle tym językim wykazać :classic_cool:🖐️

@ogólnie to żałosny jesteś Porobiłem to co mi jest niezbędne do zdania matury, czyli ostatniej rzeczy jaką mam do zrobienia mieszkając jeszcze w domu. Nic więcej nie zamierzam tutaj robić. Poziom mojego angielskiego jest taki że bez strachu mogę jechać gdziekolwiek, gdzie za pomocą tego języka się dogadam. W ciemno się innych nie uczę bo nie wiem w którym kraju skończę. Poza tym, masz pokrzywione poglądy w tej sprawie- kończę z tobą temat. Idź doić byka. 🖐️

Moorland, opłakane skutki będą jak mi nie wyjdzie to co sobie zaplanowałem. Jak narazie cieszę się dobrą opinią, postępuję ostrożnie, bo cały czas mam coś do stracenia.

To tylko dowodzi tego, że nie jesteś naprawdę zdeterminowany do osiągnięcia czegoś. Ale to już Twój problem 🖐️.

Gość chiqitaah
Beliar: w ciemno innych języków sie nie uczę, bo zostaniesz z tym hiszpańskim jak taka doopa, co ? ;)

Angielski każdy powinien znać. Jest to język uniwersalny. A pozostałych języków się uczysz jak wiesz gdzie konkretnie chcesz wylądować.

No i pozamiatane :D🖐️

Gość chiqitaah
no własnie, co? skoro chłopak czuje, że zostało mu w mózgu miejsce na jeszcze tylko jeden język,to co będzie ryzykował nietrafny wybór ;)

Twoje piękne deklaracje. :D

I nic nie deklaruję. Wyrwę się z domu jakoś a potem czy przeżyję czy nie to już ma jakby mniejsze znaczenie. Mam bardzo mało do stracenia. Jak narazie jestem na właściwej drodze i to się liczy.

Gość wsłaściwa droga
prawiczka Beliara = wyzywanie studentek od szmat... na kafe :classic_cool: od 17 do 01. motzne :classic_cool:🖐️

Motzna to jest twoja głupota skoro piszesz że wyzywam od szmat studentki. Naucz się czytać ze zrozumieniem, jak nie to wypierrdalaj.

Dobra, dobra nie ma co się pocieszać. Dziewczyna która używała sobie życia, bez problemu znajdzie chętnego faceta do związku i to nawet mając dziecko. 🖐️ Większość tutaj pewnie chciałaby poczucia sprawiedliwości, żeby taka kobieta później miała ciężko ale niestety to prawiczki zostaną prawiczkami, a takie kobiety będą miały poukładane życie, a wiekszosc facetów będzie miało w dupie to, że jest numerem 10+ na jej liście. 🖐️

Wiara, chooj tam z szukaniem miłości na siłę. Są ważniejsze rzeczy. :O

Jednak większośc narzeka na brak miłości czy seksu, a nie brak lokum. Czyli jednak statystycznie jest to mniej ważne. 🖐️ Pomijam fakt, że o wiele łatwiejsze do zdobycia. 🖐️

To zamiast narzekać poszukaj kogoś. Jakieś brzydkie dziewcze na pewno znajdziesz. Pytanie czy nie lepiej samemu :P

Wiara, no to coś jest nie tak. Ja mam lekkie obawy przed zagadaniem do bardzo ładnej. Wstydem tego nazwać nie można. Z zagadaniem do przeciętnej żadnego problemu, bo do brzydkich nie zagaduję- i tak nie dam rady sobie wmówić że są ładne, a nayebany codziennie nie mogę chodzić 🖐️