Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata_ghj

no co zwracac uwage szukajac nowego partnera po rozwodzie gdy sie ma dziecko

Polecane posty

Beaciu, zanim mnie nazwiesz pustym to naucz się poprawnie pisać mój nick. To tylko 6 literek.

Ktoś, kto zaakceptuje twoje dziecko... Wiesz, zapomniałaś o najważniejszym: o tym, czy twoje dziecko tego kogoś zaakceptuje.

Hahaha, a no tak, jak trafi na jakiegoś desperata to jeszcze dziecko będzie musiało wyrazić swoją akceptację. :D Buhahaha, dobreeee :D 🖐️

"Beaciu, zanim mnie nazwiesz pustym to naucz się poprawnie pisać mój nick" - a po co ma pisać go poprawnie? :)

Gość ByćMożeLondynByćMoże...
nawet nie wiesz w jak ogromnym bledzie jestes moj drogi ja sama z dzieckiem nie moglam opedzic sie od adoratorow i ciagle slyszalam ze nawet z piatka dzieci by mnie chcieli heheh byli to faceci w roznym wieku ale zawsze wyksztalceni i przystojni!! Mówić można wiele. Szczególnie na początku... A jak po babce widać, że z lekka zdesperowana i chętna to mówić mogą i wtedy pociupciają, a jak przyjdzie co do czego to uciekają...

Gość beata_ghj
nie rozumiem, czy tobie Beliar przeszkadza to ze ona ma dziecko, bo chyba nie skoro piszesz ze moze byc atrakcyjna taka jak lubisz i wtedy zaakceptujesz. Poprostu boisz sie

Beliara nikt nie kochał, Beato :) Nawet rodzice. Ma też bardzo dużo kompleksów, co widać po jego wypowiedziach :) Ale do tego nigdy się nie przyzna. Po prostu prawiczy umysł nieskażony myśleniem pozytywnym :) Ot, trollik internetowy :)

Gość Sasskamevk
A czego on ma się bać? Chyba jedynie desperatki, która robi casting ""co powinien mieć facet". Masz dziecko, masz już rozwód więc chyba coś powinnaś już wiedzieć na te tematy.

Gość koszysta
W tej sytuacji najważniejsze powinno być Twoje dziecko, zwłaszcza że jest jeszcze bardzo małe i znajduje się w ważnym momencie rozwoju. Trudno znaleźć fajnego faceta z wyglądu i charakteru z odpowiednią pracą, który do tego zaakceptuje cudze dziecko. Nie chcę uogólniać, ale są podstawy by sądzić, że jednak jakiś facet z pewną dysfunkcją może pójść na taki układ. To, że teraz niezobowiązująco ktoś się za Tobą ugania to naprawdę nie świadczy o tym, że jest gotów kochać Twoje dziecko jak swoje.

Gość beata_ghj
no a jak sie nawet taki trafi, to na jakie zachowania faceta na poczatku znajomosci zwracac uwage, tzn zeby miec podstawy do sądzenia że mysli o mnie powaznie,

Gość koszysta
To Ty naprawdę nie wiesz jakich szukasz w partnerze i jakie powinien mieć, by rokował na jakiś stabilny, spokojny, ale rozwojowy związek? Naprawdę nie wiesz?

Gość Sasskamevk
Kobieto ile masz lat? Masz dziecko, masz rozwód, a nie wiesz jak kapnąć się czy facet chce tylko zamoczyć czy może chce z Tobą być?

Gość beata_ghj
może nie wiem. Powiedz mi