Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesoła Dwudziestka

topik dla dwudziestoparolatek

Polecane posty

ja chłopczyk dlaczego?, juz dawno zakończyłem ten etap dojrzewania:)

tak, niestety musze juz na uczelnie zmykać, mam nadzieje ze jeszcze pogadamy a na pewno porozmawiamy:):) czesc Wam i z wyróżnieniem ci przyjaciółko 👄

Gość strzałka :)
można się dołączyć? mam 25 lat ;)

A ja mam 21lat...jestem własnie w 4miesiącu ciąży, jestem obecna na forum typowo tematycznym, ale ...mam już dość czytania o cięciach porodowych, skurczach i pieluchach....dlatego jestem tutaj! Mam nadzieję, że u Was można trochę o pasjach, o życiu , o czymkolwiek innym porozmawiać.....

Gość pani GINEKOLOG
hej Ja mam 25 lat ,staram sie zajsc w ciaze, mieszkam zagranica. Mam partnera z nim mieszkam razem, mam autko cos jeszcze hmmm...???

Gość pani GINEKOLOG
hej ja mam 25 latek mieszkam za granica razem z partnerem: Staram sie zajcs w ciaze

Gość pani GINEKOLOG
sorki wyslalam wiadomosc dwa raz :)

Gość pani GINEKOLOG
moze powinnam dodac ze pracuje u gina :)

A dziękuję, czuję się już dobrze. Tak poza tym, chciałam powiedzieć, ze od pół roku jestem żoną swojego męża, uczę się w studium BHP, w styczniu mam egzamin zawodowy i marzą mi się studia w tym kierunku. Obecnie siedzę na l4, nudzę się zdeka...stąd moja obecność na kafe.

Boska Lukrecja, ja już umiem. :P TZn tak mi się wydaje, mam prawko od 3lat i...kocham ten sport!!! :D

Boska Lukrecja jak ja pierwszy raz wsiadłam to poczułam, że kompletnie nie umiem jeździć i dopiero po kilku dniach jak się "przegryzłam" z autem to jeździłam normalnie ;) a coś o mnie - 25 lat, mężatka, po studiach, szukam pracy :)

Gość pani GINEKOLOG
ja niemam zamiaru wychodzic narazie za maz,chociaz jestem z moim partnerem juz 8 lat razem:)

Dziewczęta, jazda samochodem jest jak seks! Raz spróbujesz i nie możesz przestać! :D :P

Gość pani GINEKOLOG
ja tez mam prawko ,ale sie boje jezdzic tzn. boje sie jak okolicy nie znam , jak sie znam to wogole sie nie boje...mi sie i tak wydaje ze te chajtanie to tylko papierek :)

Lady Mia trafne spostrzeżenie :D

Gość pani GINEKOLOG
troszke nudno tutaj :(

Gość mala brunetka
moze i ja moge dolaczyc..co prawda mam 20 lat dopiero, jestem na drugim roku prawa i pracuje na recepcji...mam faceta od 3 lat i nie wiem czy go kocham, moje zycie kreci sie wokol pracy, nauki i ciaglego braku kasy ;/

Hej:) Właśnie znalazłam ten topik. Mam 23 lata więc się chyba kwalifikuję? Nie obrazicie się jak dołączę do Was?