Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice83

Powiedziałam żonie kochanka że mamy romans ;/

Polecane posty

Gość gość
Ja powiedzialam dziewczynie faceta z którym miałam romans że ją zdradził. Właściwie wtedy jeszcze nie do końca była jego dziewczyną. Efekt jest taki że ona mnie nienawidzi i jest z nim, on też był wściekly na mnie ale mu przeszło. Nie utrzymuje z nim już kontaktu. Co ciekawe koleżanki potępiły mnie nie za to, że z nim romansowałam tylko za to że jej powiedziałam. Źle zrobiłam że się z nim zadawałam ale prawda jak dla mnie nigdy nie jest niczym złym

ŻONY TO DESPERATKI BEZ GODNOŚĆ MYŚLĄ ŻE SĄ ŻONATE TO CO WARTOŚCIOWE SKORO MAJĄ MĘŻA TAKIE WARTOŚCIOWE ŻE SĄ ZDRADZANE SUPER TYLKO POGRATULOWAĆ STATUSY PRYWATNEJ KURY DOMOWEJ NA WŁASNOŚĆ :)

Gość gość
malooowana ty głupia, jęcząca qrewno :D

Gość gość
malowana, załóż na szyję ten łańcuch od krowy i głośno ujadaj :D:D

słuchaj ja nie jestem kochanką żonatego wiesz ty czytam te opisy to nie wiem czy śmiać się czy płakać

Gość gość
Lepiej już mieć męską kurwę niż takie ścierwo jak ty :D

A CZYM SIĘ RÓŻNI MĘSKA DZIWKA OD KOCHANKI TO TO SAMO HAHAHA TEN DAJE DUPY I KOCHANKA

Gość gość
malooowana dziś słuchaj ja nie jestem kochanką żonatego x wiem, ty jesteś zapchaj szparą dla każdego chętnego i nie tylko żonatego :D:D

Gość gość
malooowana dziś >>ja nie mam takich problemów delematów to śmieszne co tu piszecie idealne żony nawet d**y nie potrafią nadstawić mężowi<< Ty za to potrafisz jedynie dope nadstawiać i nic więcej. Tylko, że każdy facet od twojej dopy zwiewa ile sił w nogach, dlatego dziś samotnie tak skowyczysz na kafe :D

to że ty jesteś ścierowo do garów to nie znaczy że każdy ty jesteś samotna a mąż obala inną :D prostaczko naiwna

;D ŻAL MI CIĘ NAPRAWDĘ REAGUJESZ ZŁOŚCIĄ JA BY CIE TO BOLAŁO POLECAM MAŚĆ NA BÓL DUPY I NIE ŚCIĄGAJ MOICH WYPOWIEDZI TĘMPAKU SAMA NIE U MNIESZ PISAĆ TO DO SZKOŁY NIECH CIĘ NAUCZĄ

ŚLUB TO TYLKO PAPIEREK NIC NIE ZNACZY I NIE ZMIENIA W ŻYCIU CZŁOWIEKA JAK KOCHA TO TEŻ BEZ PAPIERKA KRATYNKO

Gość gość
malooowana dziś zadałam ci pytanie nawet nie odpowiedziałaś głupia tępa żonko naiwna czym się różni kochanka od męskiej k**wy co ?? xxxxxxx Z korffami nie gadam. Idź poszukaj pod latarnię równej sobie do dyskusji to będziecie miały o czym gadać :D

ŚLUB TO TYLKO PAPIEREK NIC NIE ZNACZY I NIE ZMIENIA W ŻYCIU CZŁOWIEKA JAK KOCHA TO TEŻ BEZ PAPIERKA KRATYNKO

poślubił cię po to by mieć na własność i zdradzać bo tak nie odejdziesz haha bo rozwód to problemy

Gość gość
od kiedy to trzeba mieć status żony żeby być wartościowa haha jaka głupia ty masz status żony taka wartościowa że cie zdradza cie mąż hahaha x głupia qrwo mój mąż nie ruszyłby takiej jak ty nawet kijem owiniętym podwójną gazetą :D:D

JESTEŚ KURWA MASZ KLIJENTÓW LUBISZ SEKS BEZOBOWIĄZAŃ PODESŁAĆ CI TROCHĘ HAHAHA

Gość gość
Malowany qrwiszonie zacięłaś się jak stara płyta :D:D:D

nie opisuj mi gdzie lubisz seks uprawiać i jaka jesteś mnie to nie interesuje twoja dupa rób z nią co chcesz :d

Gość gość
malowaną qrwe kochaś kopnął w dope to przylazła na kafe wyżywać się na żonach :D

jaką kurwe ty nawet nie wiesz z kim piszesz a obliżasz ty masz coś nie tak z głową

Gość gość
Malowana qrewna się n/a/j/e/b/a/ł/a chyba ostro :D:D

ktoś się wypowiada normalnie a ty zaczynasz cisnąć nawet nie wiedzą z kim piszesz może myślisz że to ktoś inny i sobie w mawiasz jakieś historie widać po twoich komentarzach

Gość gość
malowana qrwo a kim ty jesteś? oświeć nas :D

Gość gość
Malooowana ja wiem jesteś. Ty jesteś analfabetką wtórną :D:D:D