Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrice83

Powiedziałam żonie kochanka że mamy romans ;/

Polecane posty

A żona nie rozwala tego małżeństwa zachowując się w taki sposób? Nie tylko zdrada przyczynia się do rozkładu pożycia małżeńskiego. Oziębłość i zdystansowanie wobec partnera również. Ludzie, zacznijcie myśleć.

Gość faceto.
hipokryto rozwalisz swojej zonie malzenstwo. gratuluje obludnego myslenia Nie wiem czy rozwalę. Skoro ona seksu nie lubi / nie chce, to co jej będzie przeszkadzać, że ja to robię na boku?

Gość hitsezonu
niby nic, ale zapytaj ją o to :P

Gość faceto.
Kiedyś napomknąłem w żartach i wyglądało, że raczej się boi, żebym jej nie zostawił, jak kogoś poznam, a nie że jej strasznie przykro, że gdzie indziej włożę. Kurde, czemu nawet takie wyraźne sygnały nie działają na kobiety :-(.

Gość hitsezonu
bo to nie był wyraźny sygnał tylko żart... normalnie powiedz jej że brakuje ci seksu i jak ona to widzi bo będziesz zmuszony poszukać gdzie indziej i zobaczysz wtedy co ona odpowie

Gość duchowiec45
No jak to jest? autorka przyjela go, czy go pogonila?

Gość Megann84
pogoniła

Gość też facet!@
Chciałabyś. Poczekaj tydzień a zobaczysz, że znowu będą razem. Trochę się poboczy, zażąda nowe futro albo buty i będzie ok.

Gość -Koles zasluzyl
na kopa od zony i od kochanki. Aczkolwiek kochanka to nie do konca, kochanka tylko dziura za free. Jesli zona faktycznie twierdzila,ze nie sypiaja ze soba od roku, to oczywiste,ze facet albo bedzie chodzil na dziwki,albo sobie znajdzie darmowa dziure. A ta dziura myslala, ze jest kochanka. W sumie wiekszosc kochanek to dziury, bo facet po prostu kocha i/lub lubi zone/rodzine, jest przywiazany, ale z jakichs wzgledow potrzebuje pozamalzenskiego seksu. I tylko dziura go interesuje, ale juz nie jej umysl, uczucie itp (tylko minimalnie, w takim stopniu,zeby dziura dalej byla dostepna). Szczerze mowiac, jak mi sie nie chce bzykac, to chetnie bym sama znalazla mojemu facetowi taka dziure. I nawet nie balabym sie,ze przestanie mnie kochac,czy ze odejdzie. Gdyby sam znalazl kochanke za moimi plecami, to pewnie bym sie bala.

Gość -Koles zasluzyl
rudy - nie skumales teorii dziur :D Ja to bardziej antydziura LOL :D

ANTY bo sobie zaszyłaś dziurę w cipie i w odbycie ? :D był tu temat a takich wyrafinowanych zdzirach bez uczuć, myślałem,że gościu ściemnia, nie sciemniał :o

Gość Gwiazda prawde Ci powie
ey wariatko ! no i gitarka ! nie słuchaj prostaków ;p ciekawe czy jakby byli w twojej sytuacji czy by mieli na tyle odwagi :D ;] !

Gość Gwiazda prawde Ci powie
kochanka mojego ex także mi oznajmiła o nich :D i gdyby nie ona dalej byłabym z dupkiem :P dobrzeee zrobiłaś jeszcze Ci podziekuje ta jego kobitka :D

Gość popieram autorke111
dokladnie, ja tez bym wolala wiedziec

Gość ja tez powiedzialam jej
i byla mi wdzieczna. a temu choojowi niech zwiednie.

Gość desrafo
faceto rozwiedź się z żoną i dopiero później bierz to "coś" od życia! Tylko taka opcja jest uczciwa! Ja pierniczę, faceci to jednak dupki, tchórze i wygodnickie mameje... :O

Gość malutka dziewczynka
A mojego meza kochanka pomimo ze daje mu dupska -wypiera sie ,nie chce sie przyznac juz 5lat jak wiem ze sie bzykaja ale i jedno i drugie wypiera sie jak cholera.Mozecie mi to wyjasnic .Dodam ze ona jest wolna ,młoda nikogo nie ma ...nie wiem o co chodzi w tym ukladzie. Myslałam ze bedzie chciała go dla siebie i wkoncu cos sypnie niewytrzyma a tu dupa jas! Sylwestra spedza sama swieta tez kurcze nic nie rozumiem .

Gość kleo13
No to czemu jeszcze z nim jesteś?

Gość hjmnh gjbnk,m
kurva sie przebudzila po roku czasu i pytania zadaje :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Mocno dowartościowana
Kochanka nie zawsze jest pustą, niedowartościowaną lalunią nie potrafiącą znaleść wolnego faceta Ja swojego partnera zostawiłam po szesciu latach BARDZO udanego związku wlasnie dla żonatego Dlaczego? Po prostu serce nie sluga

Gość wtrącę się może
Z wypowiedzi autorki wynika, że powiadomiła żonę, bo jej chciała uświadomić jakiego ma gnoja w domu. Dlaczego z tymże gnojem romansowała? Bo ją okłamał. I ona się nabrała, A żony pewnie nie okłamywał, tylko walił prawdę na odlew. I żona nabierać się nie powinna, tylko gnoja wykopać. Bo inaczej nie ma godności, Natomiast kochanka przy gnoju godność ma. To, że kochanka romansuje z żonatym. to nie jej wina, bo ona nikomu wierności nie ślubowała, żonie nic nie obiecywała, żona dla niej to obca osoba. A żona kochance coś ślubowała? Powinna się zachowywać, jak sobie życzy kochanka i zostawić jej kochasia? Każda robi to, co dla niej najlepsze. Skoro kochanka przyznaje sobie prawo do bycia z kimś, kto ma zobowiązania wobec innej, to żona ma prawo być dalej z tym mężem, rozstać się lub znaleźć sobie kogoś. I nie pozbawia to jej godności, skoro kochanki nie pozbawia godności fakt, że jest z kimś, kim musi się dzielić z inną. W układ z żonatym wchodzi się z pełną świadomością. Konsekwencje bywają przykre, ale myślący człowiek część z nich potrafi przewidzieć. Więc trzeba się z nimi pogodzić. Zdradzający i kłamiący mąż czy partner jest obrzydliwy. Kochanka uczestniczy w tym kłamstwie i obrzydliwości. Na własne życzenie.

hehe zawsze winna kochanka hollo tu ziemia a wasi mężowie to co rozum kurwa i odjęło załatwcie im żółte papiery :d naiwne żonki tylko kochanki obwiniają trzeba było dobrze d**y dać mężowi to nie bedzie szukać kochanki a wy takie idealne żony że kochanki was wyręczają w seksie bo wy tylko do garów i prania brudnych skarpet ! :d dajcie facetowi więcej seksu a nie tylko wy chcecie być rozpieszczane

Gość gość
trzeba mowic prawde

Gość gość
ale debile z was!! przeczytalam pierwsza strone i mam dosc . Czemu obwiniacie ją? ONA zniszczyla rodzinę? hahaha p*****lnijcie sie w te puste lby . I zapamietajcie tepaki ze niszczyc moze osoba, ktora ma zobowiazania. Tylko i wylacznie. Przedmioty pochodne czyli kochanka w tym wypadku nie ma nic wspolnego ze "zniszczeniem" rodziny!

Gość gość
to facet zdradza

trzeba zrobić coś w swoim małżeństwie zmienić żeby mąż nie szukał kochanki ! trzeba jęczeć w nocy, a nie w dzień marudzić mężowi i pierdolić na rozum faceci tego nie lubią proste ! oni chcą też być rozpieszczani i mieć seks mają większe potrzeby niż kobieta! biorąc ślub też zobowiązujesz się do zaspakajania potrzeb męża tak jak on twoich !