Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina 33

seks z byłym mężem dziś.

Polecane posty

Gość viciiiii
Nie jestem zbyt regularnie, ale wątek dodałam sobie do zakładek i odwiedzam :) Co do strasznia... nie straszę, staram się tylko pokazać ci, że mogłaś wpakować się w skrajnie nieciekawą sytuację

faktycznie nie chciałabym mu teraz pisac ze ten seks zakończył sie ciążą nie serio nie !

szkoda mi ciebie tina, ja tez o mało nie zrobiłam podobnej głupoty, bo coś sobie wmówiłam, że nie jestem z nim szczęśliwa...a to było tylko w mojej głowie i to że musimy sie rozstać, dzieki Bogu w pore sie opamiętałam, tak to bym teraz z tobą tu siedziała i płakała, że straciłam milosc swojego zycia.

Tina, mam duzo racji bo wczułam sie w Twoja sytuacje. To nie bylo trudne ponieważ kiedys czulam sie tak samo. Zaluje do dzis ze wtedy ktos mna nie kierowal, nie wpieprzył mi i nie otworzyl oczu. Przez to zrobilam całą mase bledów, z tym ze moj gad nie byl wart świeczki:) tylko zaluje ze tyle razy sie jemu sprzedałam bo inaczej tego nie nazwę. Wszystkie babki tu na forum mają rację. Muisisz sie trzymac. Druga sprawa. Ja teraz bardzo kocham swojego narzeczonka i nie wyobrazam sobie seksu z kims innym, nawet bardzo bliskim mi np, przyjacielem, takze cos mi tu smierdzi... tzn pachnie ;) że tak nagle przyszedl i seks, namietnosc mimo ze kocha inną ??? Musiał cos poczuc moze nie koniecznie zaraz wielka milosc ale jakis sentyment, tesknotkę czy coś podobnego. Przeciez zakochany facet tez nie zdradza, a zdradzil ją. Moze mial chwile slabosci... warto to wykorzystac na Twoja korzyść, takze siedz grzecznie kobieto!!!

Gość viciiiii
no właśnie, ale na razie się nie przejmuj, czekaj na okres, odwiedź gino, będzie dobrze :) Sama nim jestem, znam tysiące takich przypadków jak twój i uwierz, skonczy się pomyślnie :)

blairr nie opamiętałam się w pore i żałuje tego i nie wiem czy to nie bedzie kara dla mnie jest mi cholernie przykro i sama nie wiem jak mogłam tak postapic

Gość makaronowa....
a jak to wyglada? bez sexu jakos zylas normalnie, przelecial cie i co poczulas milosc ? teraz dopiero, po kilku miesieacach od rozstania? pomysl, daj se spokoj, to juz nie wroci, klociliscie sie itd, jesli obydwoje chcieliscie rozowdu to teraz ot tak bys chciala od nowa wszytsko? i co nagle nie bedziecie sie klocic gosc sobie znalazl nowa kobiete, daj im szanse, ona ma prawo do szczescia, moze go doceni bardziej niz ty ty bedziesz ew. od tego aby mu zrobic dobrze :) czasem jak bedzie chcial

Gość annnaaaaaaaa
:( przykro to czytać, sądziłam że będzie inny obieg sprawy. Tina niech emocje nie biorą górę, nie rób niczego co potem możesz żałować, nie szukaj tej kobiety. Myślę że Twój były mąż jeszcze się odezwie. Miałam podobną sytuację, z tym że nie byliśmy małżeństwem, razem 8 lat, W ostatniej fazie zwiazku byłam nie do zniesienia. Opuscił mnie po pol roku znalazl inna kobiete, mimo zapewnien jak bardzo mnie kocha, lecz od niej nie odszedl, mielismy wspolne konto, kredyt i tysiace wspomnien. Zbierałam się po tym 2 lata. Teraz mam 28 lat od lutego ucze zyc sie na nowo, jestem w zwiazku, chlopak stara sie jak moze jednak caly czas mam przed oczami co zaprzepascilam.... Glowa do gory Tinka Odezwie się Niech emocje opadną

tina, myśle że kiedyś przejdzie t o co teraz czujesz, ułozy sie jakoś wszystko, ale myśle ze mimo to gdzies tam w sercu bedziesz miała wyrzuty i będziesz myslala 'co bybyło gdyby' .. w sumie jest tez taka opcja ze moze twojemu eks mezowi nie ulozy sie z tamta kobieta i los sie do ciebie usmiechnie i da ci 2 szanse. Poki co zostaje ci plucie sobie w twarz...szkoda mi ciebie, bo potrafie sobie wyobrazic co teraz czujesz.

boze makaronowa co za jad przez ciebie przemawia czuje ze zyczysz mi zle

dzieki za wszystkie dobre słowa dziewczyny , mogło byc inaczej wiem mógł byc to dzis zwykły dzień naszego małżenstwa ale jest inaczej ja jednak czułam i widziałam w jego oczach ze tak do końca nie jest ze kocha ta inna , ale poczekam i dam czas nic innego zrobic nie moge . Oby tylko nie było tej ciązy bo bedzie to faktycznie wygladalo jak chwyt na dziecko choc to on zainicjowal ten seks.

Tina, a ten seks to do końca w Tobie??? czy przerywany? sorki ze pytam ale jak mialas plogne i w ciebie zakonczyl to masz ok 80 % szans na ciążę, tylko przypadkiem nie dzwon i nie strasz go ze mozesz byc w ciązy. Ale jak bedziesz to podziekuj mu i ciesz sie tym faktem. drugie pytanko: widywaliscie sie czasami gdzies na miescie, na imprezie?Ja bardzo czesto jestem na kafe takze bede pisac

zaraz bedzie moja siostra u mnie nie odpusciła mi bo ryczałam przez tel. takze opowiem jej wszystko tez a potem postaram sie ogarnać i dom , bede sie odzywac mam nadzieje ze wy tez:) dziękuje!

Gość makaronowa....
nie sorry, nie tak chcialam wulgarnie i dosadnie w sumie ci wspolczuje, jesli wybaczysz no ale popatrz, nie warto od nowa przezywac tak tego, szkodaz,ze sie to wydarzylo, ale poki co daj sobie spokoj, jesli on cie kocha nadal, ( a moze myslal do tej pory ,ze nie , a po seksie ma tak jak ty?) to moze macie szanse ale jak zanm zycie, to nic z tego nie bedzie, nie oszukuj sie, faceci sa inni niz my moze chcialam dowalic anonimowo, ale to nie w moim stylu i wstyd mi

może wybierzcie się na shopping albo jakiś wypad po klubach? Mnie to pomogło!

makaronowa no okej mimo ze te słowa dobiły mnie w moim i tak cierpieniu i bólu

Najgorsze co mozesz zrobic to szukac tej dziewczyny z ktora jest twoj ex. On zna juz Twoje uczucia i mysle, ze zastanowi sie nad tym co mu powiedzialas. Jesli nadal kocha - wroci. Jestem pelna podziwu dla niego - potrafi bronic swojej kobiety i nie da niszczyc jej dobrego imienia. Fajny człowiek - tak sądze. Mysle rowniez, ze wyolbrzymiasz wielkosc uczucia jakim go dazysz. Skoro potrafiłas ot tak się z nim rozwiesc to nie traktowalas tego malzenstwa bardzo powaznie. Daj sobie na wstrzymanie inaczej ex i jego partnerka wezmą Cie za psychopatkę i idiotkę. Musisz swoje przecierpiec i wyplakac by zrozumiec czego chcesz. Za nic w swiecie do niego nie dzwon. Nie szukaj kontaktu. Musisz czekac na jego ruch jesli Ci zalezy..a jesli nawet sie nie doczekasz - trudno - daj mu zyc jak chce. Wiem co piszę...

ups, takze sprawa jest ciekawa. Jaki chwyt na dziecko? To on sprowokowal, bylo namietnie i nie mysleliscie o niczym innym. spokojnie,. dla mnie sytuacja jest nawet dosyc zabawna:) Moze Bog tak was połączy;)

młoda lolka nie wiem co by było jakbym była w ciąży teraz , on zawsze chiał byc tata ale jak pisałam raz poroniłam , potem nie zaszłam , więc tematu nie było ,

Dobra dziewczyny, ja spadam. Tina trzymaj sie, i proszę, nie rob nic, bo teraz wszystko wisi na włosku. Ostrożnie. Buziale

Wiesz, ja patrzę z innego punktu widzenia Lolka, bo on może teraz uznać, że ona oszukuje i specjalnie chce go "nabrać" na dziecko... takie przypadki też istnieją, raz do mojego gabinetu przyszła kobieta, która uporczywie chciała dostać USG jakiejś pacjentki w ciaży, bo mąż ją zostawił...

viciii jesteś ginem? Nie no ja nie z takich co by takie akcjie odwalały hehe niezłe swoja drogą. Mysle ze i tak nie bedzie z tego ciąży takze ten problem pewnie mnie nie dotyczy. Poprostu poczekam zobacze co będzie.

Gość makaronowa....
sorry, tak to wygladalo ale widze,ze ty go kochasz naprawde

no jestem, tak się złożyło :) no wierzę, że ty nie z tych, ale różne przypadki chodzą po ludziach...