Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnezzz1984

27 lat od zawsze sama, jak to zmienić?

Polecane posty

Gość akmeeeee
.

"wyjazd w góry 2 pary plus ja, nie oszukujmy się nie pojadę bo będę czuła się jak te piąte koło " to zależy co za pary i po co się jedzie. jak się jedzie na "romantyczne spacery po górach" to na pewno. szczególnie jak pary są na etapia "spijania sobie z dzióbków". ale jak się jedzie pojeździć na nartach to nie bardzo przeszkadza.

wyjazd w góry łączy wszystkie wyżej wymienione rzeczy, tak więc zawsze jest coś więcej niż jazda na nartach

jak mówiłem - to zależy. znam takie pary z którymi bym spoko pojechał. to są dobrzy znajomi i zawsze będziemy mieli co robić razem. a jak parę razy będą chcieli spędzić czas tylko we dwoje to sobie mogę poczytać książkę albo wziąć laptopa i posiedzieć na kafe :D

Gość akmeeeee
chiba że to dwie pary które lubią 3kąty ?

offerma ma racje! mam taka pare znajomych z ktorymi lubie spedzac czas lubie ich osobno jak i razem ;) i nie zadna diagnoza... nazwijmy to glosnym mysleniem

"a niech se będzie i alfa i omega. ale tacy jednak też istnieją i któryś powinien ją wyłomotać. a jednak nie zrobił tego mimo jej 27 lat." wyłomotać :D no jak ty się nieromantycznie wyrażasz.

lubię spędzać czas ze znajomymi tylko nie chciałabym się im narzucać, wiem może to trochę dziwnie to brzmi

znaczy wiesz gdybym przeczytal tylko ostatni post to brzmialo by dziwnie. Jestem na biezaco z tematem wiec ok! Tak mysle sobie na brudno.... bum na portale randkowe zakonczyl.sie dosc szybko a znajomosci internrtowe sa zbyt zwiewne. Nie uwazasz?

znaczy wiesz gdybym przeczytal tylko ostatni post to brzmialo by dziwnie. Jestem na biezaco z tematem wiec ok! Tak mysle sobie na brudno.... bum na portale randkowe zakonczyl.sie dosc szybko a znajomosci internrtowe sa zbyt zwiewne. Nie uwazasz?

pro100tak - trochę się rozpisałam na mailu, odnośnie twojego pytania. A tak ogólnie portale randkowe są ok, ale dla wytrwałych. Podobno to nie bajka że ktoś kogoś tam kiedyś poznał ;)

Gość aga malaga
żałosne że ludzie w tm kraju uważają że brak seksu oznacza szacunek do siebie chore wychowanie w chorym katolickim kraju pokutuje....

Gość taki jeden facet 27
Ja myślę właśnie że ty jesteś wymagająca bo sama odniosłaś jakiś tam sukces zawodowy z tego co widzę jesteś bardzo niezależną kobietą ,a takim babeczkom trudno o dobrego faceta bo przecież nie zadowolisz się przeciętniakiem to niemożliwe. Do tego jak piszesz prezentujesz się dobrze jesteś pewna siebie i pewnie cześć facetów ma Ciebie za wyrafinowaną bizneswoman ,a takich kobiet silnych i dominujących na ogół z męskimi cechami to faceci się boją.

Kurcze, może pierwsze wrażenie robię bardzo pewnej siebie i fakt jestem tak odbierana, ale tak w rzeczywistości to średnio z tym. aga malaga - nie uważam że brak seksu świadczy o szacunku, w cale nie skacze z radości z tego powodu, wolałabym być z kimś i korzystać z życia. Niestety jest jak jest