Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

Przed chwilą, libbi_sztisel napisał:

Ja na szczęście nie spieszę sie do roboty ani do gowniakow na wywiadówkę matko roku na szczycie rankingu forbesa 😝

spokojnie nie bój sie widze ze jesteś sama na placu boju tzn z widmokiem ale to jak sama 😃 nie musisz uciekac. Ale pewnie przyjdzie salix i cie dogrilluje 

To bezrobotną zostałaś i podręczną 🤔😅

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ja na szczęście nie spieszę sie do roboty ani do gowniakow na wywiadówkę matko roku na szczycie rankingu forbesa 😝

spokojnie nie bój sie widze ze jesteś sama na placu boju tzn z widmokiem ale to jak sama 😃 nie musisz uciekac. Ale pewnie przyjdzie salix i cie dogrilluje 

Jeszcze nie szczytowa las?

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Haha ten jak uważnie mnie tam czyta na tej nerwicy , z roboty wywalili? Śniegu nie ma w sumie logiczne, kumam. Ale byłabym wdzięczna gdybys mnie nie stalkowal 🙂

Czytanie bez rejestracji nicku nie podchodzi pod stalking i pewnie nie wiedziałaś. 😅

5 minut temu, Malowany napisał:

Podobno salowa ma męża

tak oczywiscie kochajacego ja na ambonie dlatego codzienine pisze o sexie i swojej pieknosci jakby od dekady nie miala go i nie slyszala zadnego komplementu

4 minuty temu, Get Out napisał:

Oprócz ciebie i paryskiej tutki nikt tu nie pisze o ojcu w wannie . A jeszcze salowa i może cierpicie na tą samą chorobę. 😅

oczywiscie nikt nie pisze o ojcu w wannie tylko my 😄 ty nigdy nie zaczynasz tego tematu gdziezby 😄

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

tak oczywiscie kochajacego ja na ambonie dlatego codzienine pisze o sexie i swojej pieknosci jakby od dekady nie miala go i nie slyszala zadnego komplementu

Trochę jakby na siłę chciał nas przekonać o swoim idealnym życiu. Ja tego nie kupuję.

Ale słabe riposty 😃 

Bo trochę to wygląda z boku jakbyś sobie waliła i w końcu doszła.😅

1 minutę temu, Get Out napisał:

Czytanie bez rejestracji nicku nie podchodzi pod stalking i pewnie nie wiedziałaś. 😅

Przeczytałeś 24 strony tematu na który masz wyrąbane ludzi którzy ‚cie prowokują’ i idealnie byłoby jakby sobie stad poszli wg ciebie? Twoja praca musi być naprawdę taka istniejąca i angażująca:)

Ale serio, jesteś kripi ze w gąszczu tego tematu wyłapujesz takie rzeczy. Siedząc w krzakach jak jakis zbok.

ale widać ile osób tam obserwuje z goscia nasz temat, to zapewne ci najbardziej zdystansowani którzy mnie tu nie chca

beka 

21 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

A czyli to ty. Napisałam prawdę. W pewnym wieku pewne rzeczy som niesmaczne. Nawet u dzenifer Lopez 

W życiu. Pytam z ciekawości czy dotrwasz. 

5 minut temu, zielowania napisał:

Z mojej perspektywy ma trochę racji... robisz za jej bodyguarda a czy to dobrze czy źle to już Wasza sprawa.

Kiedyś chyba była odwrotna sytuacja. : )

no to przeczytaj temat to zobaczysz kto zaczal o kim pisac

zwlaszcza ten post o zapijaczonych imigrantach a pozniej odnosila sie do salix a teraz placze ze obje przyszly i jej odpisaly i biegnie na skarge

Przed chwilą, Get Out napisał:

Dziękuje za wyjaśnienie, Tak wiem ze sie między soba dogadujecie dobrze i macie podobne riposty, ale ja wciąż tak trochę mniej 😃

Edytowano przez libbi_sztisel

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

oczywiscie nikt nie pisze o ojcu w wannie tylko my 😄 ty nigdy nie zaczynasz tego tematu gdziezby 😄

To zobacz sobie swoje wpisy i tutki , bo wy najczęściej o tym piszecie, a nie ja. 😅

5 minut temu, Get Out napisał:

To bezrobotną zostałaś i podręczną 🤔😅

a kto ja utrzymuje 😄 ?

jakbys mial mnie na mysli to ja tez caly dzien tu siedze wiec tez bezrobotny einstainie 😄

7 minut temu, zielowania napisał:

Z mojej perspektywy ma trochę racji... robisz za jej bodyguarda a czy to dobrze czy źle to już Wasza sprawa.

Kiedyś chyba była odwrotna sytuacja. : )

Twoja perspektywa często jest dość rozmyta o sztucznie symetryczna i jesteś podatna na głodne kawałki. Qwerta latami robiła tu z siebie ofiarę prowokując;) i libed ci dobrze radzi, najpierw po prostu przeczytaj temat od poczatku;)

3 minuty temu, Malowany napisał:

Trochę jakby na siłę chciał nas przekonać o swoim idealnym życiu. Ja tego nie kupuję.

troche jakby liczyla ze jakis zdesperowany incel sie skusi na te reklame ale nawet bicu nie chce czy lezak. 

To zobacz sobie swoje wpisy i tutki , bo wy najczęściej o tym piszecie, a nie ja. 😅

Co to tutki?

no to przeczytaj temat to zobaczysz kto zaczal o kim pisac

zwlaszcza ten post o zapijaczonych imigrantach a pozniej odnosila sie do salix a teraz placze ze obje przyszly i jej odpisaly i biegnie na skarge

Piszę na podstawie dłuższych obserwacji... jak Ewa wszczyna awantury (sorki, że o niej wspominam) to jej facet często ją broni... niby ma to jakiś sens bo takie są pewnie oczekiwania. : )

Przeczytałeś 24 strony tematu na który masz wyrąbane ludzi którzy ‚cie prowokują’ i idealnie byłoby jakby sobie stad poszli wg ciebie? Twoja praca musi być naprawdę taka istniejąca i angażująca:)

Ale serio, jesteś kripi ze w gąszczu tego tematu wyłapujesz takie rzeczy. Siedząc w krzakach jak jakis zbok.

ale widać ile osób tam obserwuje z goscia nasz temat, to zapewne ci najbardziej zdystansowani którzy mnie tu nie chca

beka 

Moja działalność zawsze poprzedzona jest wnikliwą obserwacją już ci pisałem i nawet przeczytać jakiegoś Mickiewicza nie jest dla mnie problemem więc nie widzę problemu. 😅

a kto ja utrzymuje 😄 ?

jakbys mial mnie na mysli to ja tez caly dzien tu siedze wiec tez bezrobotny einstainie 😄

Razem sie kulamy na wózkach zywiac sie hot dogami z Orlenu za pieniądze matki i miloscio 😃

2 minuty temu, Get Out napisał:

co ze wali ? ty se w leb walnij to moze bez wiadra zimnej wody sie obejdzie

Twoja perspektywa często jest dość rozmyta o sztucznie symetryczna i jesteś podatna na głodne kawałki. Qwerta latami robiła tu z siebie ofiarę prowokując;) i libed ci dobrze radzi, najpierw po prostu przeczytaj temat od poczatku;)

Albo Twoja jest zakrzywiona przez to że wszystko odnosisz do siebie i patrzysz z własnej zaangażowanej perspektywy.

Moja działalność zawsze poprzedzona jest wnikliwą obserwacją już ci pisałem i nawet przeczytać jakiegoś Mickiewicza nie jest dla mnie problemem więc nie widzę problemu. 😅

Na szczęście twoja działalność kończy sie w momencie jak nie umiesz sie tam zarejestrować co jest ogromnym plusem nerwicy - brak ciebie twoich torów i chorych jazd 

a siedzenie tam z przyczajki jak jakis szpieg jest creepy 

Edytowano przez libbi_sztisel

4 minuty temu, Malowany napisał:

Ojciec w wannie? Wtf

pytaj widmok zwykjle jak nie radzi sobei z ripostami to wjezdza ojciec w wannie albo martwe dzieci tudziez zjedzone przez rotweillera czy co go tam smieszy juz nie pamietam dokladnie

Edytowano przez libed from kafeteria

Też często ją atakowałaś... a zaczęło się chyba od tematu nudziary czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie.

Edytowano przez zielowania

2 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

a kto ja utrzymuje 😄 ?

Tam emotikon był czyli nie stwierdzenie tylko pytanie i nie wiem jak ona, ale ty masz przecież jakiś socjal bo jesteś po szkole specjalnej. 😅

Razem sie kulamy na wózkach zywiac sie hot dogami z Orlenu za pieniądze matki i miloscio 😃

Hoddog drogi na Orlen jak wszystko więc matka go zabiera tam od święta i myśli że za granicą był. 😅 

2 minuty temu, Malowany napisał:

Co to tutki?

prostytutki on tak pisze jak zglasza posty innych zeby sam bana nie dostac mysli ze jest spryciarz 😄 napisze co ciebie ty tutko a pozniej zglosi twoj post z riposta 😄 qwerty robi identycznie 😄

1 minutę temu, zielowania napisał:

Też często ją atakowałaś... a zaczęło się chyba od tematu nudziary czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie.

Nie było żadnego tematu nudziary, taka z ciebie Szwajcaria a nic nie wiesz i tez wzięłaś to z relacji osób pieprzących farmazony. Nigdy jej nie atakowalam wrecz broniłam przed poka. Nie wiesz to nie pisz bzdur bo wyglada jakbys powtarzała po qwecie a chcesz być taka neutralna - nie jesteś 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się