Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viviii

Topik dla zaczynajacych wlasnie starania o dziecko :)

Polecane posty

od razu to zmieniłam, takiego ataku się nie spodziewałam:> no ale odrobina zamętu musi się znaleźć:) u mnie OK, w 2 min.między wpisami sądzę, że ciężko byłoby poronić:/ na zdrowy rozsądek, zulka jednak czujna kobieta jest:) zmodyfikowałam nick, myślę, że teraz będzie spokój

agula gratulacje:) a ja dziś wzięłam się z moim M za resztę porządków swiątecznych:) jutro tradycyjnie jedziemy do rodziców(moich) na obiadek- mamy do nich ok 60 km:) a dziś jeszcze gdzies chce się wyrwać na zakupy, ale to później miłego popołudnia wszystkim życzę

Już nie zrezygnowania dzięki Bogu wszystko ok u Ciebie:). proponuję wszystkim udzielająym sie tutaj dziewczyną założyć hasła unikniemy jakis nieporozumień.

Już nie zrezygnowania dzięki Bogu wszystko ok u Ciebie:). proponuję wszystkim udzielająym sie tutaj dziewczyną założyć hasła unikniemy jakis nieporozumień.

Gość Viviii
Czesc wszystkim :) Ale mnie dawno nie było ... :) Ciesze sie ze u was wszystko dobrze widze przygotowania do swiat ida pełna para to tak jak u mnie, az dziw bierze ze tylko tydzien do swiat został :) Widze grono cięzarnych nam sie poszerza fajnie :)

Gość martusss20
Agula moje gratulacje!! Dorotka trzymam kciuki by @ nie nadeszla. nie skojarzylam od razu i az mi ciarki przeszly jak przeczytalam o tym poronieniu. Ciesze sie ze to jednak nieporozumienie a u Ciebie juz nie zrezygnowana wszystko w porzadku:)

Chyba nie jest mi dane być mamą:( Przestały mnie nagle piersi boleć:( Przeczuwam najgorsze:( Jutro pewnie dostane krwawienia. Nie jestem dobrej myśli...

Agulka a te dwie krechy?na razie sie nie martw.trzeba poczekac.wszystko bedzie dobrze. Choc ja tez mam dzis rozterki.niby boli mnie lekko brzuch dzis bylam na zakupach I strasznie zmeczona przyjechalam musialam od razu isx spac.nidgy tak nie mialam wiec mam nadzieje ze @ nie przyjdzie.ale nie wiem czy sie nie doszukuje na sile.strzsznie swiruje w tym cyklu moze dlatego ze nie mam objawow @.

Gość martusss20
Agula musisz byc dobrej mysli:) na pewno wszystko jest w porzadku:)

Nadia no mam mocne 2 krechy ale teraz nagle nie czuje wogóle piersi a tak mnie bolały. Boje się, że to ciąża biochemiczna. Płacze mężowi od godziny.........nie wiem.......nie che mi się pisać.........

Agulka wiem ze to ciezko ale nie poddawaj sie jeszcze moze zrob jutro jeszcze jeden test?

agula, nie martw się na zapas...ja nie podejrzewałam ciąży, miałam kilkudniowe plamienia w terminie @ i też piersi przestały boleć (jak to po okresie-tak sobie mówiłam) a jednak jestem w ciąży i oby do samego końca:) każdy organizm jest inny, moja osobista refleksja to taka, że chyba ktoś inny decyduje co ma być, niby obserwowałam sie juz tyle lat i co???:) i d...a z moich obserwacji, gdyby gin na bete mnie nie posłała to pewnie czekałabym do 22go na następną @!!! tak więc głowa do góry, MUSI być dobrze!!!!!:)

U mnie koniec nadziei.plamie wiec zaraz dostane @.znow rozczarowanie:( a myslalam ze moze tym razem sie uda.

Agula - gratuluję!!! :-) Ja niestety dziś zrobiłam test i drugiej kreski brak :-( Tak więc Nadia też chyba dzisiaj @ dostanę :-( No ale dobra strona @ to taka, że w końcu mogę się zabrać solidnie za odchudzanie :-) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-) Poza tym katar mnie nie opuszcza, więc teraz mogę się lepiej podleczyć :-) Dzisiaj będę ubierać z córcią choinkę :-)

czesc kobietki nadia i alemka- no ja jeszcze poczekam dziś jak nie dostane to dopiero zrobie test-narazie zyje nadzieją:) miłego dzionka wszystkim życzę

Cześć dziewczyny! Już mi lepiej i się uspokoiłam dzięki mojemu cudownemu mężowi. Zawsze potrafi mi wszystko wytłumaczyć i wyciszyć jak cała drże ze starchu. Na razie czekam do jutra na ewentualną @.Test pozytywny. W środę ide do gin. Dziewczyny dobrze, że znalazłam Was na forum-potraficie zrozumieć to co czuje. Miłego dnia Wam życzę.

Agula nie możesz aż tak bardzo negatywnie sie nastawiać, bo napewno będzie dobrze. :) Dla wszystkich miłego dnia. :)

Gość DoRoTkA___
A u mnie @ dalej nie ma. Nie wiem co się dzieje.

cześć dziewczynki, co tutaj taka cisza??? u mnie jak narazie @ chociaż wszystko się może zdarzyć jeszcze miłego dzionka dziewczynki

Ja wczoraj mialam tylko plamienia wiec jeszcze byla mala nadzieja ale teraz zaczyna mi sie pelnowymiarowa @:( Ale przynajmniej sie wyrobie przed swietami.a potem do gin sie w koncu przebadac.

Nadia, to uda się następnym razem, ja narazie czekam na @ powinnam mieć wczoraj i jeszcze do tej pory nie mam, ale cóż- zobaczymy co czas pokaże

Witam! U mnie na razie @ nie ma, ale nie łudzę się - wczorajszy test wykluczył ciążę :-(

alemka, ja niestety ale jeszcze nie robiłam testu, wole żyć nadzieją że jednak nie przyjdzie......@

Gość DoRoTkA___
A czy 2 dni po spodziewanym okresie mogę zrobić test po południu?? Czy może lepiej poczekać do jutra rana??