Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobić - ? i co dalej ?

jak zakończyć "związek" w którym jest PRAWDZIWE UCZUCIE

Polecane posty

Gość Mnb/./.
Moj ukochany, tez ciagle pytal "co robimy" byl gotow eh

no coż w takim razie nie zostaje nic jak tylko jutro zakończyć . dziękuję za rady i opinię , mimo wszystko - pozdrawiam . skoro jestem odskocznią ,ale dlaczego ja nią jestem a nie on np dla mnie ? ale ok , przeciez to facet zawsze rządzi . nie ważne . uwazam temat za zamknięty

w takim razie nie wiem co to jest jeśli nie miłość ok niech będzie zauroczenie , ale to i tak najpiekniejsze zauroczenie jakie mnie kiedykolwiek w zyciu spotkało :(

Gość mam wrazenie
jakbym czytala 16latke ..naprawde az wierzyc sie nie chce ze dorosla kobieta takie ciulowiny pisze hahaha

odwal się kobieto , bo mi już nerwy na was wszystkie puszczają jak bym chciała napialabym o was co myślę , ale ...każdy sądzi według siebie , to sobie oszczędzę jakie wy wszytskie mądre jesteście , a mogę sobie rękę obciąć ze w swoim życiu jesteście bardziej nieszczęśliwe niz ja .

Gość zostajesz bez reki
no i zostalabys kochana bez raczki .

oczywiście :)) taka szczęśliwa i na kafe siedzi -proszę Cię kobieto ?

Gość zostajesz bez reki
a na kafeterii siedza tylko nieszczesliwi?? to ci numer! ja bardzo lubie czytac wypociny glupiutkich kobiet mam niezly ubaw ...zreszta nie tylko ja

zapytaj męza co o tobie myśli to nie tylko sie naczytasz ale i się nasłuchasz ;:) żenada ! kobieto daruj sobie !!!

Gość zostajesz bez reki
widzisz twoj maz by ci moze nagadal i musialabys sie nasluchac , moj usmiecha sie i pyta czy to forum naszej corki?

Gość hmmmm79
przeczytałam całość i nie wiem o co chodzi właściwie czego ty chcesz autorko? nie wiesz jak zakończyć związek... to proste akurat, piszesz i konczysz a ze nie wiesz jak bedziesz zyc bez niego, ktory wg. ciebie jest ta prawdziwa miłością...nikt nie wie i żadna z nas ci tego nie powie jednej sie uda z kochankiem a inna była oszukana ja kiedys zerwałam z kims kto dzisiaj wiem o tym był dla mnie idealny i co mam zrobić? jakoś żyje i czasem tylko wracam do tego co było i przewaznie załuje, ale wiem ze wtedy nie mogłam postąpić inaczej każdy ma swoje życie, doświadczenia i swój punt widzenia ja tylko moge ci powiedziec, zebys to wszystko przemyślała na spokojnie, i podjeła dobrą i mądrą decyzje, powodzenia:)

dziękuję hmmm jutro na spokojnie porozmawiamy i wspólnie podejmiemy decyzję co dalej z "nami" ale denerwujące są uwagi "świętych krów " które pojęcia nie maja o sytuacji a piszą jakby najmądrzejsze na swiecie były -jak nie mam racji to nie zabieram głosu to tak jakbym miała mówić co i jak ktoś robi czy dobrze czy źle , a sama nigdy tak nie robiłam - moje pytanie było do osób które miały podobnie w życiu i są mądrzejsze już o to doświadczenie a je do osób o nudnym życiu które nie maja ciekawszego zajęcia niż krytyka innych , bo zawsze lepiej krytykować obcych niz siebie . jestem tutaj pierwszy raz i raczej już nie wrócę ,bo po co . z innymi problemami sobie radzę , mnie bawi to jak ktoś pyta o głupoty co założyć na randkę albo zupa pomidorowa ma nie taki samk .. mój problem byl dla mnie za duży dla nie nie do przeskoczenia i gdybym wiedziała co dalej to nie poniżyłabym sie zadając pytania obcym osobom gdyby ludzie tak na "pstryk" mogli wyjść z tego z czym sobie nie radzą , nie byłoby poradni alkoholowych albo odwyków dla narkomanów - im też pewnie przy drzwach mówią , jaki problem , - od jutra nie pij i z głowy po co terapie dla ludzi znerwicowanych i w głebokich depresjach ? po co ? czy to wszystko się różni od siebie , ? wątpię ,bo każdy z nich tak jak i ja ma swój problem który powstał z bagatela powodu braku osoby kochającej .

"kocham go najmocniej na świecie" - ciekawa jestem, co by na to powiedział twój synek :-o Nie mówię, żebyś tkwiła w tym małżeństwie, ale powiem ci, że ty sama gówno wiesz o miłości. To, w czym tkwisz, to najzwyklejszy, pozamałżeński romans bez szans (przy waszym podejściu) na przerodzenie się w coś innego. Zarówno ty, jak i twój facet, macie natury cierpiętników umierających z "nieszczęśliwej miłości". Lubicie wyć do księżyca. Gdybyście naprawdę się kochali, dawno bylibyście po rozwodach, dawno mieszkalibyście razem i tworzylibyście rodzinę. Nie zasłaniaj się dobrem dzieci, bo to hipokryzja. Wam jest dobrze w takich układach - tu motylki w brzuszkach a tam - ciepłe kapcie i poczucie stabilizacji. W niezłym bagnie wychowujesz swojego synka, brawo! Doskonały wzorzec rodziny. Totalny brak dojrzałości.

proszę mnie nie obrazać ? i daleko od mojego synka , jest wychowany tak twoje dzieci nie dorastają mu do pięt , całą miłość daje jemu ..jest mądrym i inteligentnym chłopcem i co ja mam sie karać , bić chłostać za to ze pokochałam , kobieto ? zakochujemy sie mimo woli nie wiem czy o tym wiesz ? nie znasz mnie -zupełnie !! to co tutaj napisałam to jest związane z moja sytuacją, i od razu łatka niektórzy ludzie są żałośni - jak słowo daje !

miłość do synka jest poza wszystkim to logiczne ze jest dla mnie najważniejszy - gdybym nie brała jego dobra pod uwagę ,dawno by mnie tutaj nie było !

Gość wampire
ale ty przecież, z tego co piszesz, masz osobe kochającą.

Gość naprawde gratulejszyn
przeczytalas mój post z godziny 14:15 ?? moge prosić o odpowiedź?

"proszę mnie nie obrazać ?" - nie za bardzo rozumiem... Skąd ten znak zapytania. O co mnie pytasz, niunia? :D "i daleko od mojego synka , jest wychowany tak twoje dzieci nie dorastają mu do pięt ," - nic mi do twojego dziecka. Żal mi jedynie, że ma głupią matkę. "całą miłość daje jemu." - właśnie widać :-o Zamiast zająć się jego spokojnym dzieciństwem, ty wyjesz o "wielkiej miłości", której nikt po za tobą nie zna :-o "jest mądrym i inteligentnym chłopcem" - super :) "i co ja mam sie karać , bić chłostać za to ze pokochałam , kobieto ?" - nie, dziecko. Masz DZIAŁAĆ a nie wyć. Czaisz różnicę? zakoch*jemy sie mimo woli nie wiem czy o tym wiesz ?" - nie. Zakochujemy się, bi wyrażamy na to zgodę, na to czekamy i tego chcemy. "nie znasz mnie -zupełnie !!" - i Bogu dzięki. "to co tutaj napisałam to jest związane z moja sytuacją, i od razu łatka" - jaka łatka? Nie zauważyłam łatki. "niektórzy ludzie są żałośni - jak słowo daje !" - tru, tru :) Nareszcie będziesz mogła spojrzeć sobie w oczy patrząc w lustro. Zuch dziewczyna! :classic_cool:

Gość O rany ludzie,
bo przecież życie jest takie proste, tu się zaczyna a tu kończy tak? Nikt z was nie znalazł się w dokładnie takiej sytuacji. Nikt nie ma prawa oceniać autorki ani tym bardziej obrażać jej.

Damascenka nie wiem co tutaj robisz , widzę ze uwielbiasz stawiać komuś psychoanalizę , ale nie mam ochoty dyskutowac z tobą , bo nie po to tutaj przyszłam , nudzisz się ? idz do męża - który woli oglądać tv niż ciebie , ale są różne zboczenia to prawda , ludzie się bawią kosztem innych bo razem już im nie wychodzi niunie sobie znajdź kobiete za ściną i pilnuj córki - bo pewnie za jakiś czas zrobisz kopiuj wklej i wyślesz jej na gg , bo mama przy kompie spędza czas , zamiast z córką rozmawiać nie znasz mnie , to co napisalam tutaj to tylko i wyłacznie coś co mnie spotkało przez ostatnie 2 lata mojego życia , zielonego pojęcia nie masz o mnie ! i nie wiem jakim prawem w ogóle sie wypowiadasz mój synek ma spokojne dzieciństwo , to co mnie spotkało nie ma wpływu na Jego wychowanie . zdziwiłabyś się bardzo .to ze kogoś pokochałam nie oznacza ze nie potrafię wychować synka -ale ty pewnie wiesz lepiej - wyrocznia - tylko współczuć członkom twojej rodziny ze każde ich zdanie rozkładasz na czynniki pierwsze , z krytyka w roli głównej ja nie pytam co mam robić !!! czytaj kobieto ze zrozumieniem tekst czy dziękować Bogu ze mnie nie znasz ? załosne ! jestem jedna z niewielu którzy widząc cie na ulicy lezacą czy to po zawale czy zemdleniu ze swojej głupoty podeszlabym i pomogła no ale .. poznając takich ludzi jak ty coraz bardziej tracę ochotę na pomaganie nieznajomym nie wiesz nic o mnie i o Nim , ale oczywiście wiesz lepiej ode mnie - matko idz się wykąp kobieto poczytaj książkę , zrób coś ze sobą .bo widzę ze aż rośniesz przed sobą ze w necie mozesz komuś wypisywać takie rzeczy których w oczy nie miałabys odwagi piwiedzieć - superrr mozesz wstać i sobie klaskać - głupia jesteś i tyle , pojęcia nie masz a udzielasz się najwięcej

gratulejszyn co bym powiedziała córce ? a co miałabym powiedzieć ? - prawdę . miałabym jej nawijać makaron na uszy ? w wieku 25 lat nie mogłąbym jej palcem pokazywać co ma robić i gdzie dlaczego nie kupił mieszkania ? bo ja od niego nie oczekuje zeby mi kupował cokolwiek , a bynajmniej mieszkanie . pisałam ze najpierw chce się uwolnic z mojego małżeńswta które nie jest tak udane jak malżeństwo DAMASCENKA co prawda obie siedzimy wieczorem na kafe ,ale ja jestem tutaj pierwszy raz a ona jak sie domyślam bywa tutaj od lat , bo wyzbyła się poczucia szacunku do ludzi ,którym nie patrzy w oczy - to jest podłość !

Gość Po co kończyć związek
w którym jest prawdziwe uczucie, być przez resztę życia nieszczęśliwym i zastanawiać się co by było gdyby? Widać że plan już masz więc staraj się go wprowadzić w życie.

Gość niedziela wieczór i powiem tak
Ja autorko nie chcę Cię oceniać,a tym bardziej krytykować,jednak uważam iż utrzymywanie tej znajomości przez 2 lata w takim kształcie nie wróży niczego dobrego.Moim zdaniem karmicie się złudzeniami,cierpieniem,wyobrażeniami-na kształt miłości rodem werterowskiej. W takim układzie to i spędzicie nie 2 lata ale i 20 lat.Tu nie potrzeba czułych słówek tyko czynów.Jak się chce to wszystko można poukładać i sprawy materialne i stosunki z dziećmi(z wyraźnym podkreśleniem jak się chce) I wiem co mówię,też zakochałam się w żonatym,ale on odszedł od niej zgodnie z danym słowem:). Piszesz,że najpierw chcesz sama stanąć na nogi i dopiero ewentualnie będziesz chciała,aby on dołączył do Ciebie-świetnie,tylko dlaczego tego nie realizujesz,skoro Twoje małżeństwo to według Ciebie i tak porażka? Może podświadomie boisz się tego,że w efekcie końcowym zostaniesz jednak sama?(odpowiedz sobie szczerze)

dlaczego nie zrobiłam ? 2,5 roku temu mój Tato zaczął walkę z rakiem , ja opiekowałam się synkiem ,i postanowiłam ze zamieszkam z rodzicami zeby po operacji węzłów chłonnych które były juz z przerzutami , zaopiekować sie tatem domem , bo wiadomo ze nie miałby siły na to .a i tak byłam z maluszkiem cały czas , także spędziliśmy większośc czasu w 3kę operacja się udała , tato zaczął dalsze leczenie i nastąpiła poprawa (zatrzymanie choroby) wiosną miałam zacząć pracę ale stan Taty się pogorszył , i w maju tego roku odszedł , z dnia na dzień :(( teraz czekam na termin kolejnych egzaminów . Maluszek od września chodzi do przedszkola , a ja juz za niedługo zacznę prace , a później już tylko będzie lepiej .. wtedy zacznę realizować plany . czy mi się uda nie wiem , nie każdemu się udaje , ale ja w nie wierze .

Gość lasionunka
Forum jest po to zeby sie wypowiadac! to tak odnosnie tego ze wszystkich ktorzy maja inne zdanie niz twoje probujesz wygonic ale nic z tego i licz sie z tym.Rowniez wspolczuje twojemu dziecku tak pustej mamusi no niestety do najmadrzejrzych nie nalezysz! A to co tu wypisujesz to jest zalosne.Spodziewam sie rowniez ze zaraz napiszesz ze jestem taka smiaka i owaka.Spojrz na siebie kim ty jestes.....

słucham kolejną mądrą ? czy a pani cos do powiedzenia w temacie ? jesli nie to - może pójdzie pani juz spać ? ty jestes najmądrzejsza - chore baby -brak mi słów ! i jazda od mojego dziecka !! rozumiecie ?

Gość lasionunka
nigdzie sie nie wybieram .bede pisala i czytala gdzie chce.moze ty idz sie zajmij synem a nie przezywasz jakiegos gacha ktory teraz ma cie gleboko bo jest z zonka haha

sama się soba zajmij mój synek śpi sobie słodko :) szkoda ze ty nie masz dzieci -głupia przecież wiem ze jest z zoną - wyobraź sobie takei rzeczy ze wiedziałam ze ma zone nie od dziś a gdzie ma byc ? idiotyczne teksty :))))))

to popisz sobie ile sobie chcesz :D skoro nie masz innego zajęcia - i wyobraź sobie ze ja mieszkam z mężem , i co z tego ? ty tez moze sobie kogoś znajdź zeby mógł cie słuchac , bo za jakis czas sama wpiszesz jestem samotną wredną i zimna kobieta , porozmawia ze mną ktoś ? hahah