Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odmłodzenie 30stki.....

Mam 30 lat. Czy istnieje sprawdzony sposbób na odmłodzenie twarzy ???

Polecane posty

Gość gość
Sposobów na odmłodzenie twarzy jest wiele, pierwsza sprawa to konsultacja z dobrym specjalistą. Ja mam fajnego lekarza we Wrocławiu dra Knakiewicza.

Gość gość
To moim zdaniem bardzo fajnie to wyglada,ale moim zdaniem nie kazdemu bedzie pasował taki makijaz ust. Zwłaszcza jeśli usta sa dobrze zrobione, nie przesadzone. Dlatego polecam Wam tą Klinkę , bedziecei na pewno zadowolone http://www.aestheticmed.com.pl

Gość gość
Zdecydowanie w takiej sytuacji polecilabym ten własnie taką klinikę http://www.aestheticmed.com.pl/pl Najlepsze rozwiązanie jesli chodzi o medycynę estetyczna.

Gość gość
Ja w wieku 28 lat zrobiłam baby botoks w MTTEstetica i jestem zachwycona efektem, bo mam zachowaną mimike twarzy, a zmarszczki są spłycone, lwia zmarszczka ledwo widoczna, do tego dosć regularnie mezoterpaia z koktajlem aminokwasów, wit c i kwasu i dziś wyglądam młodziej i lepiej niż 5 lat temu - nie tracąc naturalnego wyglądu

Gość gość
chyba tylko jakiś dobry i skuteczny zabieg, innego sposobu nie widzę. a teraz mamy naprawdę bardzo dużo możliwości, widziałam kilka na stronie dra Piotra Osucha i mocno się zastanawiam, który z nich wybrać.

Gość gość
Tego typu reklama daje Wam wzrost liczby pacjentek ??

Gość gość
mezoterapia mikroigłowa w Studiu Wiosna w Kielcach

Ja mam 32 lata i póki co muszę jeszcze pokazywać dowód w sklepie i spotykam się z młodszymi facetami. Nie mam zmarszczek, ale zauważyłam pierwsze zmiany owalu twarzy, bardzo subtelne ale jednak ja wiem. Póki co ćwiczenia mięśni twarzy i masaże przynoszą minimalny efekt, zapiszę się jeszcze na elektrostymulację i może komórki macierzyste. O fotoodmładzaniu jest więcej złych niż dobrych opinii, więc bardzo się boję. Wiem, że efekt jest powalający ale później jest katastrofa, resztki tkanki tłuszczowej zanikają, włókna kolagenowe są zdegradowane. Kwas hialuronowy tylko wypełnia ubytki a nie podnosi twarzy jak to niektórzy śmiesznie piszą. Twarz musi dźwigać dodatkowy ciężar i to jest jeszcze gorsze, co z tego, że wypełni się ubytki.

Gość Moni 2101
Polecam laser E-light i Ulthera. Jestem po tych zabiegach. korzystam z zabiegów w teambeauty.pl i jestem zachwycona ale żeby nie było znów niestosownych komentarzy bo nie chcę zaszkodzić temu miejscu- możecie te zabiegi znalezc sami w innych miejscach, choć wiem że nie wszędzie jest taka jakość.

Gość gość
Chyba mezoterapia będzie takim najlepszym zabiegiem. Daje duże efekty, a nie sprawia bólu, po zabiegu można wrócić normalnie do zajęć codziennych. Robiłam ją już dwa razy w Well Derm. Za każdym razem nie bolało nawet;)

Gość Moni 2101
no coś ty , chyba pomyliłaś zabiegi , po mezoterapii cała twarz wygląda jak po ospie przez 3 dni, o powrocie do pracy nie ma mowy, po wypełniaczu było ok, i laserze E- light - piekna wypoczęta twarz ja korzytam z kliniki team beauty na szucha w warszawie, a wogóle to lepiej chyba iśc na konsultację do profesjonalisty a nie szukać porady w internecie

Gość gość
Ja też jestem zdania, że najlepiej jest się poddać jakiemuś dobremu zabiegowi. Szczególnie teraz w okresie jesienno zimowym. A na blogu dra Marka Wasiluka znalazłam info, że jak się weźmie udział w organizowanej przez nich akcji można zabieg z laserem frakcyjnym wykonać taniej.

Gość gość
mam bardzo podobne zdanie, że jak chcesz ładnie i młodio wyglądać, to najlepiej się poddać dobremu zabiegowi. Tylko, jak to zostało powiedziane wcześniej, że trzeba dobrze przemyśleć, do kogo się wybrać, a dla mnie najlepszym specjalistą w temacie jest dr Piotr Osuch. Na jego stronie widziałam, ciekawe nowe zabiegi, które na pewno pomogą odmłodzić swój wygląd.

Gość gość
Z medycyną estetyczną to jest tak, że o ile się nie przesadzi tak jak lubią to robić niektóre gwiazdy to efekt jest bardzo dobry. Sama poddałam się takiemu zabiegowi a mianowicie zdecydowałam się na wypełnianie zmarszczek-mój wiek 34 lata :) Zabieg przeprowadził dr Ordynowski w gabinecie Dermedica w Krakowie. Efekt jak dla mnie bardzo dobry. Mąż twierdzi, że wyglądam na 5-6 lat do tyłu a o to mi przede wszystkim chodziło :)

Gość JolinK
Warto zacząć już teraz, bo potem będzie tylko trudniej. Ja mieszkam w Krakowie, pracuję w biurze, full klima, w zimie ogrzewanie, za oknem Smog, spaliny. Więc dbam o profesjonalne oczyszczanie peeliengiem, nawilżam mezoterpią bezigową z witaminami i kwasem, potem zabieg na stres z maską algową. Dla 30 latki powinno wystarczyć. Ale nalepiej iść na konsultacje do do MTTEtstetica, tam mają zabieg starter konsultacja plus piling za 49 zł. Miejsce super, doświadczeni lekarze, super miła pani kosmetolog i duży wybór zabiegów.

Gość gość
Myślę, że nie ma co ukrywać, że najlepszym sposobem na to, żeby zachować młody wygląd albo odjąć sobie lat jest jakiś zabieg, one przynoszą najlepsze efekty. Ja się coraz częściej nad tym zastanawiam, szczególnie, że zaczęłam czytać bloga dra Marka Wasiluka i on bardzo fajnie pisze o poszczególnych zabiegach, o tym, w jakich przypadkach będę skuteczne.

Gość gość
może pomyśl nad konsultacją w gabinecie medycyny estetycznej? Dobry specjalista powinien ci doradzić co zrobić i kiedy. Moim zdaniem najlepszym lekarzem w Łodzi jest Pani Majcherczyk z Dream-med.

Gość Lilliankakrk
ja zaczęłam od mezoterapii dermal i baby botoksu u dr. Tyc - Tyki w MTTEstetica. Fajne, mało inwazyjne zabiegi, polecane zwłaszcza na pierwsze zmarchy :)

Gość gość
Fakt, w pewnym momencie nie pozostaje nic innego, jak tylko wybrać się do dobrego gabinetu, a jak chcesz wiedzieć więcej na temat różnych zabiegów zajrzyj tutaj http://www.marekwasiluk.pl dowiesz się, który zabieg jest skuteczny, a który nie do końca.

Gość Izabela Politańska
Zapraszam na zabiegi z zakresu medycyny estetycznej (powiększanie ust, usuwanie zmarszczek, wolumetria itp.) do swojego gabinetu w Łodzi przy ul. Rzgowskiej 56a. Jestem pielęgniarką po studiach na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi, oraz ukończyłam studia podyplomowe z Dermatologii w Nowoczesnej Kosmetologii. Posiadam preparaty najwyższej jakości, zawierające w sobie znieczulenie, dodatkowo pacjentki znieczulane są maścią, zabiegi dzięki temu są komfortowe i bezbolesne. Oferuję konkurencyjne i uczciwe ceny. Po więcej info i zdjęcia zapraszam na stronę fb:www.facebook.com/medycynaestetyczna.lodzkie

Gość gość
Jeśli masz 30 lat to jeszcze masz szansę na spowolnienie starzenia. Ze swojego doświadczenia mogę Ci polecić zabiegi z kwasami i dermapen. Mam 32 lata i od kilku lat tylko z takich zabiegów korzystam. Mam koleżanki, które wolą zrobić sobie wypełniacze i myślą ze to załatwi sprawę. Wyglądają sztucznie, twarze bez wyrazu, niestety o skórę nie dbają zupełnie. Moja twarz jest natomiast gładka, promienna i dobrze napięta. Moje ulubione zabiegi to kwasy PCA Skin (zwykle w zimie raz na miesiąc) natomiast teraz zaczełam juz serię mezoterapi dermapenam z ampułką medyczną Nctf HA. Jeżeli jestes z Poznania to polecam kosmetolog Izabelę z gabinetu Beauty Premium. Tutaj masz link do zabiegów: http://beautypremium.pl/pielegnacja-twarzy/mezoterapia-mikroiglowa-frakcyjna-dermapen/ Zgłoś się do niej, a na pewno dobierze dla ciebie coś wyjątkowego, po czym zauważysz od razu różnicę :)

Gość gość
Kobiety decydują sie na zabieg odsysania tłuszczu. A dr Dmytrzak jednak jest tutaj najlepszym specjalistą jesli chodzi o takie zabiegi.

Gość gość
istnieją różne sposoby, osobiście probowałam rożnych,ale dopiero ostatnio trafiłam na super zabieg plazma frax w tlc clinic ostrołęka moim zdaniem to jest hit w odmładzaniu

Gość gość
Wydaje mi się że jednym z najlepszym sposobów na odmłodzenie twarzy są nieinwazyjne zabiegi. Jednym z nich jest na pewno RF z igłami. ja robiłam kilka zabiegów w promocji u rewelacyjnej klinice u Doktor Dethloff. usunęłam kilka zmarszczek i od razu wyglądam...no moze nie tak 15 latka, ale jak 25 latka (mam 38) ;-) w sumie zaplacilam 750 zl. zabiegi zabiegami ale wazne jest dieta i sport

Gość Corrida1991
Bardzo polecam “Venus Freeze”. To taki odmładzający termolifting z zastosowaniem fali radiowych - generalnie bardzo skuteczny. Ja jestem obecnie świeżo po pierwszym zabiegu w Vici Clinic w Krakowie i jestem wprost zachwycona - całość kosztowała mnie 249 zł (gdzie u konkurencji jest to ponad 500), a efekty od razu były widoczne. :) Teraz planuje zapisać się na kolejne dwa zabiegi, by efekt dodatkowo utrwalić.

Gość gość
30lat to jestes jeszcze bardzo mloda. Ja mam 40 i dopiero teraz zaczelam myslec o odmladzaniu. We wrzesniu mialam pierwsza w zyciu wizyte w gabinecie kosmetycznym. Pani kosmetolog po przeprowadzeniu wywiadu zaproponowala mi rozne rozwiazania: peelingi medyczne, dermapen, fale radiowe. Jestem po kilku zabiegach i jestem zachwycona, moja twarz promienieje. Wszedzie slysze komplementy jak pieknie wygladam. Polecam gabinet Beauty Premium w Poznaniu, zostaniecie indywidualnie potraktowani, a zabiegi tam oferowane to gwarancja zadowolenia.

Ja np. polecam zabiegi w gabinetach medycyny estetycznej : ) Łatwo, szybko, profesjonalnie.