Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeby zapomnieć

Plan jest prosty: UNIKAC UNIKAĆ UNIKAĆ I JESZCZE RAZ UNIKAĆ

Polecane posty

A jednak to nie mój błąd a skryptu forum. Pisząc słowo a_b_s_t_r_a_h_u_j_a_c skrypt, albo jakiś program zmienia h na ch i przypisuje je (słowo) do przekleństw :)

Gość paqet
a ona jest wartościowym człowiekiem? zrozumiałem że nie jest

Nie rozumiem pojęcia "wartościowym". Poważnie piszę. Co rozumiesz przez to, że ktoś jest "wartościowym" człowiekiem? Jak mam to rozumieć?

Gość paqet
pomaga innym, robi coś dla kogoś bezinteresownie, nie jest chciwa, jest po prostu dobra

Okazji do seksu jest mnóstwo. Ludzie mają różne priorytety. A osoba która się mną interesuje jest osobą od której później nie mógłbym tak łatwo unikać. Poza tym chwile by trwało nim by do stosunku doszło. Musiałbym udawać że mnie ona interesuje, męczyć się wspólnie spędzając czas, i po co to wszystko? Dla wytrysku? :) Nie bądźmy dziećmi. To że jesteśmy na forum o nie najlepszej opinii, nie znaczy że piszą tu same prymitywy, troglodyci, idioci, gimnazjaliści, i próbujący wyładować frustrację ludzie którym coś się nie udało.

Gość paqet
rozumiem o co ci chodzi, ja nie jestem idiotą, chce normalnej dyskusji

Gość paqet
to musisz dobrze ją znac, skoro to wiesz

Gość aaaaaaaaaaaaah
poczekaj , poczekaj... skoro cenisz siebie tak NISKO ,nie wiem dlaczego.. jeszcze raz! skoro ona interesuje cie jako kobieta ..czyli jesteś nią zauroczony tak? ale nie chciałbyś stowrzyć z nią związku? troche nie zrozumiałam.

Gość aaaaaaaaaaaaah
piszesz tak jakbyś coś do niej czuł..i musisz ją unikać a za chwilę piszesz,że Ona Cie nie interesuje... możesz jaśniej ? :)

Piszę o dwóch różnych osobach. Osoba która interesuje się mną, nie interesuje mnie, a osoba którą się ja interesuje, nie jest zainteresowana mną.

Gość TTTThtghhghg
dlaczego wyciągasz takie wnioski? Zakładając ze jednak ona coś do Ciebie czuje ale boi się zrobić pierwszy krok i ze by wam sie udało to robisz jej poniekąd krzywdę. Pozbawiasz okazji na szczęscie. czy chcesz zmarnwowac jej okazję do szczescia? bogiem nie jestes i nie wiesz przeciez jakich facetów lubi . nie to ładne co ładne a co sie komu podoba masz kompleksy. Jak sądzisz, czy ona o nich wie? czy masz z nią w ogóle jakiś kontakt?

Gość paqet
a skad to wiesz?

Gość aaaaaaaaaaaaah
aa rozumiem,a skąd wiesz,że nie jest zainteresowana?I to jest ta osoba która pojawiła się w Twoim otoczeniu tak?którą spotykasz w tym samym miejscu i w tym samym czasie? próbuj chłopie,ja przez taką głupotę straciłam kogoś na kim bardzo mi zależało .

Gość Pan-da trójkę
Myślenie życzeniowe nie jest w moim stylu. Ja stwierdzam fakty, ewentualnie przekazuje solidne przesłanki. A z tą szansą to jest śmieszne. Ludzie mają tendencję do wykorzystywania innych, a pytanie "czy mam u ciebie szansę" to zaproszenie do zabawy własną osobą. Wiadomo jak się to kończy. Cały czas nie rozumiecie tego tematu. Tu nie ma o czym dyskutować, bo o nic nie pytam Przedstawiłem jedynie bardzo mądre i wnikliwe myśli na temat tego co się dzieje wokół nas. :D, :D, :D, :D Może i one wnikliwe, ale żeby MĄDRE??? Kadzisz sobie koleś i nie wiem z jakiego powodu :P

Gość TTTThtghhghg
twoje myslenie jest nielogiczne. Zainteresowala sie tobą dziewczyna ktorą uwazasz za laske i ktora dla ciebie odrzuca przystojniaka. czyli wlasciwie dlaczego ty stwierdasz ze tamta co ci sie pdooba sie toba nie interesuje? powiedziala ci to albo dala kosza?

Gość nananananannaaaaa
chce ucieć,zapomnieć.. nanana :( życie.

Gość paqet
każdy chce od czegoś uciec

Gość no cóż, tak bywa
jak zwykle nie mam czasu ale jakimś dziwnym trafem choć na chwilę zaglądam na Kafeterię. No cóż. Tak pisać może wyłącznie ksiądz i to taki który ceni sobie swoje powołanie i swoją pozycję . Mogę tylko napisać - masz rację, nie możesz jej dać tego, co może jej dać prawdziwy mężczyzna. Tylko jedno mi nie pasuje. Dlaczego nie możesz jej traktować jak człowieka i kochać jak człowieka, a nie jak kobietę? Może mi już braknąć czasu na odczytanie gdybyś przypadkiem odpisał. Ale nie martw się. Ja Ciebie lubię.

Gość TTTThtghhghg
i jeszcze jedno. jesli uwazasz ją za tak wartościową to dlaczego sądzisz ze odrzuci cie ze wzgflędu na twoj wyglad? wartosciowe dziewczyny nie wybieraja ze wzgledu na wyglad a na charakter. a wydaje sie ze twoj jest niczego sobie. poza oczywiscie ta niewiara w siebie

Gość nananananannaaaaa
ksiądz i nazywał by siebie robakiem?????????:O

Gość paqet
dajcie spokój, jeśli nawet, to trzeba mu pomóc

Gość dfgtyhuiuy
ksiądz Robak ?

Gość tfuj były
Dlaczego nie możesz jej traktować jak człowieka i kochać jak człowieka, a nie jak kobietę? Jak to dlaczego? Bo mózg mu spłynął do kiecki :P

Gość tfuj były
dajcie spokój, jeśli nawet, to trzeba mu pomóc jeśli nawet to pomóc mu może jedynie modlitwa, pokuta i spowiedź :O

Gość fghtyjukiot,umrynebv
poradzi sobie

Gość madi:(
mam pytanie! jestescie moze z innej wiary i dlatego tak tumaczysz to..?

Gość ertgyhujkl;
jesli plan jest prosty ' unikac unikac ' to problem zażegnany niee

Gość Ja bardzo tesknie
Szkoda,ze tak to sie skonczylo.