Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xkx ll a może więcej

Dlaczego niektórzy mężczyźni mają problemy z wyrażaniem uczuć

Polecane posty

"ale chyba każdy w ciągu dnia robi coś co jakieś tam emocje wzbudza." /Eee skarbie dziś przełożyłem papierki z ksero do białej koperty a powinny iść w szarą a szarej nie było i tak jej szukałem, szukałem i szukałem aż tak się tym zestresowałem, że herbatkę poproszę/

Darker - no dobra, rozumiem, że Twoje życie jest beznadziejnie nudne, nic się w nim nie dzieje, nic cię nie rusza i właściwie mogłoby cię nie być :3

"Darker - no dobra, rozumiem, że Twoje życie jest beznadziejnie nudne, nic się w nim nie dzieje, nic cię nie rusza i właściwie mogłoby cię nie być" W czułą stronę uderzyłem bo zaczynają się argumenty ad personam. Wiadomo, że najciekawsze życie maja korposzczury :D

/Eee skarbie dziś przełożyłem papierki z ksero do białej koperty a powinny iść w szarą a szarej nie było i tak jej szukałem, szukałem i szukałem aż tak się tym zestresowałem, że herbatkę poproszę/ kurczę Kobuszewski by tego lepiej nie ujął

"No jak to?! Wrócić do domu i nie rozmawiać o pracy?! Co to za pomysły w ogóle?! Dzicz! Dzicz!" pewnie mnie nie kocha i zdradza z kolegami w pracy :(

Darker - to był żart, nie argument. Bo znam facetów którzy o czymś takim by opowiedzieli, ale w zabawny sposób sami śmiejąc się w połowie własnej wypowiedzi. Wiesz, ludzie potrafią się z byle czego cieszyć.

"no dobra, rozumiem, że Twoje życie jest beznadziejnie nudne, nic się w nim nie dzieje, nic cię nie rusza i właściwie mogłoby cię nie być :3"" nie muf tak :o Darker jest ważną częścią naszego kafe-ekosystemu :classic_cool: zaraz idę oglądać Texhnolyze. i piwo sobie otworzę.

Gość bccccccccccccccccc
Darker-madrze piszesz. Ja tez bylam taka jak autorka jeszcze niedawno, ale zaczelam inaczej teraz podchodzic do sprawy i jest super miedzy mna a mezem. Darker i Zaba-zacznijcie ich sluchac a nie dyskutowac bez sensu :) U mnie akurat teoria Zaby i Darkera sprawdzila sie swietnie (czytalam o tym, nie na forum)-wiec moze wezcie sobie do serca ich rady zamiast drazyc temat. Pozdrawiam :)