Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkowa

kto wytrwa ze mna? ja sie nie poddam - osiągne cel

Polecane posty

nie chce mowic ze nie bede jesc slodkiego itp , bo wiem ze potem jednak tak nie jest dl;atego zjem zcasem cos slodkiego, ale nie zeby sie tym obzerac jak dawniej , zaraz zjem kawalek szarlotki ,wlasnej roboty) i wypije do tego kawe late :) dopiero mam dzisiaj430 kcal

bo powiem wam ze nie jedzenie słodkości yo połowa sukcesu. ja dzis u znajomych zn.ow sie troche najadłam słodyczy ciasteczek choroba!!!! ale od jutra postaram sie nie!!!!! chociaz ja to juz uzależniona jestem od słodyczy niestety

Ja też uwielbiam słodycze, na szczęście w domu mam błonnik z chromem i ten chrom trochę hamuje mój apetyt.

a u mnie dzis 0.5 kg na minusie od 5 rano biegalam dzis godzinke teraz pije kawe i nawet nie chce mi sie jesc

WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM ROKU serene63 w sylwka i nowy rok z mm totalnie odpusciłam dzis zaczełam na nowo - zobaczymy za tydzien jakie beda efekty - spadnie kilo to bedzie super dzis ide sobie wieczorkiem na fitness :) uwielbiam a co u was?

ja zaczelam dzis robic oczyszczanie kasza jaglana i cąly dzien ja jem i caly zcas mam zgage chyba nie dam rady

do konca dnia juz nie wiele zostało ;) trzymam kciuki ja nie znam uczucia zgagi i nawet w ciazy nie miałam wiec nawet nie wiem jak ci pomóc:(

juz mi wczoraj przeszla ta cholerna zgaga, ponoc po kaszy jaglanej ( w duzej ilosci niektorzy tak maja) :)

ja mam zachrzan w pracy wiec wogóle nie wiele jem ale trzymam sie zasad mm :) serene63 a ty w koncu jakich zasad sie trzymasz?

Witajcie, Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku. U mnie żadnych postepów - zresztą czego się spodziewać po Świętach i podjadaniu po nich. Serene - jestem pod wrażeniem Twojego zapału do biegania. Ja tez się staram w tym tyg biegałam w pn. dziś będę i w piątek po 10 km. Ale zapał mam średni. A Ty gdzie biegasz na bieżni?

czesc dziewczynki:) wczoraj nie biegalam - dzisiaj jakies 40 minut , teraz pada deszcz i pogoda do bani , jak tak bedzie lalo to z biegania nici gruszkowa ja narazie jestem na 1000 kcal :) zostalo mi 3kg do zrzutu jak nie bedzie chcialo spadac ( bo to cholerna koncowka - to zaczne sb od 2 fazy )

hej ja też jestem tylko ostatnio fatalny czas u mnie. cała rodzinka jelitówke przeszła i nawet nie miałam siły zajrzeć. ale teraz sie postaram czaesciej. po jelitówce zeszło mi dwa kilo ale pewnie juz nadrabiam bo dzis zjadłam normalny obiad.

ja tez co jakis czas zajrze ale jak widze ze nie ma nowych postów to sama tez nic nie pisze

Witam wszystkich, ja wczoraj skończyłam 3 dni na kaszy, choć przy obiedzie poległam i oprócz kaszy zjadłam pół kotleta schabowego i trochę surówki, a wieczorem byłam u siostry a dieta niestety została w domu :) Ale dużo nie zjadłam, bo już mi się trochę mój śmietnik zwany żołądkiem zmniejszył.W rezultacie 1 kg mniej i brzuch trochę mniejszy. A od dziś do końca świata i jeden dzień dłużej dieta dobrych kalorii, właśnie na śniadanie zjadłam wieeeeeeeeeeelką michę owsianki. Pa kobietki, powodzenia w waszych dietach.

TyjącaEB, u mnie też jelitówka panuje, moje dzieci przechodziły w tym tygodniu.

czesc dziewczyny:) agnisia nie robisz tych 10 dni kaszy? dlugo troche nie?? napisz jakis pzrykaldwoy jadlospis z calego dnia jak bedzie ci sie chcialo :P tzrymam kciuki :)

Serene, faktycznie te 10 dni to trochę długo, ale po 3 dniach widzę różnicę, jak spojrzałam w lustro, to miałam wrażenie, że ktoś mi twarz przerobił w photoszopie :) Naprawdę rewelacja jeśli chodzi o cerę, wagowo tylko 1 kg mniej, ale brzuch mniejszy.

Agnissia nie znam tej diety ale widze ze sa efekty wiec moze sie skuszę. bo u mnie dzis przecież wolne w brzuchu nie jeździ to sobie pozwoliłam a to serniczek mam a to cukiereczek a to.....achh zaraz wyjmuje stepmanie i godzina skakania::)

hejka1 co tu nie ma nikogo?? ja dzis nie mam smaku nie moge patzrec jak na razie na żarcie :(

SERENE nie mozesz patrzec?? a moze wczoraj sie przejadło???? ja dzis byłam na rocznicy slubu.troche alkoholu ale równiez ciasta nic:) ALE ZA TO KILKA CUKIERKÓW HAHAHA

czesc :) a ja nabroiłam ") ja wczoraj zjadalm niedużo bo sie zle czualm ale kalorei nadrobilam ciiiiiii w nocy zjadalm cala czekoplade ( jakbym jadla na wpól spiąco ) teraz jestem pojedzona i nie wiem o ktorej zjem snaidanie , wypilam 4 herbatki ziolowe i owocowe, teraz pije mała czarna wiem ze zle zrobilam i waga bez zmian chociaz tyle a dzis gotuje pod rodzinke i cos z tego wszamię ( przychodzi bratowa z męzem i dziecmi na obiad a jutro juz bede sie pilnowala a w piatek rano moj syn wyjezdza i mam jakies nerwy oj ciezko bedzie ciezko

Serene dasz radę, podsuwaj bratowej co lepsze kąski, niech jej d**a rośnie, zawsze to miło patrzeć jak się komuś przytyło :)

heeh ona chuda jak szkapa a je ile chce :) ma taka przemiane materii ale jest duzo mlodsza ja w jej wieku tez jadalm ile chcialam i bylam chuda :)

ale powiem Ci serene63 ze tez masz łądna wage przy Twoim wzroście. tzn pewnie masz fajną figure::) aleja dzis duuuzo zjadlam wiecie co masakra jakas nie wiem co sie ze mna dzieje cos niedobrego(: nie moge sie opanowac jem jem i jem...