Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkowa

kto wytrwa ze mna? ja sie nie poddam - osiągne cel

Polecane posty

dzięki ;) niektorzy na mnie krzycza ze jestem juz chuda itp itd :) ale ja musze miec plaski brzuch bardziej bo tak zle sie czuje :)

TyjącaEB ja też tak czasami mam, że jem i jem. Ale dzisiaj trzymam się zasad i na razie grzeczna jestem. Ciekawe jak długo?

ja też ubolewam ze nie mam brzucha jak kiedys ale niestety po dziecku musze sie pogodzić że nie wszystkie kobiety wracaja do super figury

a ja masakra uwielbiam śmietane 30% cukierki kawe z mlekiem ubitym. no masakra mówie wam ale moze jutro sie uda??? moze moze. dzis znów moze wyjmę mate do tańczenia mój mały śpi to mam troche wolnego.

ja juz jestem troche starsz od was pewnie wiec mi troche trudniej ale daje rade - od jutra pzrestzregam i jem zdrowo

Do potańczenia polecam zumbę, zwłaszcza przy woka woka Shakiry, pełno tego na youtube. Ale to co wrzuciłaś też fajne, tak do powyginania. Chociaż ja też słucham innej muzyki, ale do ćwiczeń wolę coś tanecznego.

w niku mam rok urodzenia ; ale wygladam na jakies 6 lat mniej :) kazdy mi to mowi a duchem mam z 20 mniej :)

fajna ta zumba. no poszłą bym z kims na takie cos tylko na godzine zeby sie porządnie zmęczyc:)

TyjącaEB, do ćwiczeń może nie, ale do rozluźniania po ćwiczeniach to fajne by było. Do posłuchania jest OK.

jak kazda z was :) teraz nie pracuje , i zaczelam podjadac dlatego dieta - ale najwiec ej raz wazylam 70 kg ( na wczasach za granica przytylam bo takie wypas żarełko ) ze szkoda bylo nie zjesc :) ale pozniej juz jak mialam te 68 - l to odrazu zaczynalam cos robic nigdy nie dopuscilam do duzej nadwagi bo nie wiem czy by mi sie chcialo odchdzac z duzej wagi trudno powiedziec :) jutro juz jem zdrowo - slowo:) i na wieczor bialka, warzywa zeby sie spalilo szybciej :) dobrej nocki wszystkim :)3 cie sie :)

Chyba też tę matę kupię, na razie zamówiłam twister na allegro i czekam aż przyjdzie. A ta mata to musi być taka z wyższej półki, bo na allegro widziałam taką niedrogą i nawet myślałam, żeby córce kupić. Może mi doradzisz?

my kupilismy taka za 40zł z racji tego zer mamy 3 letniego synka a on jest taki... no żywiołowyi pomyslelismy ze na razie taka. jest ok no tańczymy sobie i na razie jest dobrze ale mamy ja ze trzy tygodnie wiec zobaczymy co bedzie dalej.

Gość adsfsagfaddvydfrserfgccccccc
zjadlam dzisiaj dwa listki salaty ,o jeden za duzo:-P

Gość adsfsagfaddvydfrserfgccccccc
A TAK SERIO; to dwa jajka , na sniadanie na obiad udko bez skory,na kolacje jajko i dwa plastry szynki okolo 700kal,max

no cześć gdzie sie podziewacie?czekamy na efekty:) jak wam idzie mnie jak zwyk;le cieżko bez słodyczy sie obejść ale wczoraj troche poskakałam i dzis tez wiec moze w końcu cos tam w dół poleci??:)

Hej kobietki, ja na razie się trzymam. Dzisiaj byłam u koleżanki, która robi dietę sardyńską, przez pierwsze 3 tygodnie schudła 9 kg, potem miała tydzień przerwy, schudła jeszcze 1 kg, teraz zaczyna drugi raz. Ale ona leci z dużej wagi, więc chudnie szybko. Mi dziś przyszedł twister, trochę się pokręciłam, myślę że na boczki to fajne będzie. Kupiłam najtańszy, niecałe 18 zł z wysyłką. Ciekawe jak długo wytrzyma. Maty do tańca też oglądałam, ale czekam na zastrzyk gotówki to też zamówię. Akurat córce na imieniny będzie, a i mama skorzysta :)

A efekty po pierwszym grzecznym dniu mam takie, że więcej chyba wydaliłam niż zjadłam :) No i brzuch trochę mniejszy, może mnie z opóźnieniem ta kasza jaglana oczyszcza . Nawet koleżanka mi powiedziała dzisiaj, że schudłam z brzucha. Wagowo nie wiem, bo ja mam wagę " uchylną", pokazuje co 1 kg. Na razie nadal 72.

promyczek witamy witamy:) intryguje mnie ta kasza jaglana chyba też ja zacznę stosować :)

:) bardzo dziekuje za miłe powitanie:) chce znowu cieszyc sie zyciem,bo te naprogramowe kg mi ciaza masakrycznie..ledwo sie mieszcze w jeansy Moj plan to dietka ;warzywa,białko,jabłka, w 3 lub 4 posiłkach i ruch:P dzisiejsze menu- -2 jajka,sałata,ogorek,kawa -marchewka,jogurt naturalny,kawa -jabłko,sos czosnkowy -kubek barszczyku Jezdziłam na rowerku dzis 45 min

A utyłam przez to ze siedze w domu,nie pracuje;od kilku miesiecy szukam pracy,jeszcze te świeta po drodze...i tak sie rozpuściłam