Agnissia 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Przyda nam się Promyczek na te pochmurne dni:) Witamy. TyjącaEB, polecam tę kaszę na cerę, po 3 dniach duża różnica na korzyść oczywiście. No i brzuch też mniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Agnissia,Tyjąca,Serene och jak cięzko byc pierwszy dzień na diecie;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Styczeń 9, 2012 aa i moze ja tez sie rzuce na tą kasze jaglaną..tylko musiała bym ja kupic jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Wiemy :)A potem będzie jeszcze gorzej :( Ale najważniejsze to nie poddawać się, nawet jak zdarzy się wpadka to dietujemy dalej. Z czasem organizm przyzwyczai się do diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 9, 2012 promyczku dasz rade:) ja dzis jem caly dzien non stop ( stres problemy i dlugi brak @ ) zalpalam dola mam nadzieje ze mi przejdzie po malu eh ,zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Ja na razie się trzymam, te dobre kalorie nawet sycące są. Oby tak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Styczeń 9, 2012 serene ,nie dołuj się,kochana,bo nie warto,ja za to jakies nerwy mam,ale musze sie uspokoic kapkiem winka,czerwone na trawienie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 9, 2012 dzieki promyczku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Wiesz,stresy to każdy ma,i problemy rowniez,taki life..,mnie stresuje brak pracy,czasem moj facet hehe(własnie przed chwilą:P),no i ta waga..nie zamierzam tracic przez to humoru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 9, 2012 Serene, jak już jesz, to chociaż coś mało tuczącego, jakieś jabłka może :) I głowa do góry, każdemu się zdarza gorszy dzień. Ja też tak mam, że stresy zajadam, a że życie mam dość stresujące to waga jest jaka jest. Poczytałam przed chwilą w necie trochę o twisterze, podobno efekty są.Ćwicząc na twisterze obrotowym, możesz spalić tkankę tłuszczową w talii, na udach i biodrach oraz stracić zbędne kilogramy. Wyrzeźbisz i wzmocnisz mięśnie brzucha, jak i ramion oraz zachowasz świetną sylwetkę. Skopiowałam z jednego artykułu, ale na kafe też się ludzie pozytywnie wypowiadali. Na youtube jest fajny filmik http://www.youtube.com/watch?v=rEFA1bcF_ro&feature=related , nawet na siedząco się ćwiczy. Serene, czytałam gdzieś, że ty nie możesz ćwiczyć, ale może na to się skusisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Promyczku, jak tam drugi dzień na diecie? Ja akurat wcinam drugie jabłko, kupiłam dziś 10 kg to od razu dieta przyjemniejsza się robi. A na obiad planuję kaszę gryczaną z sosem grzybowym, pychotka. Chyba tego sosu zrobię na dwa dni, bo uwielbiam. No i jutro gotowanie będę miała z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 10, 2012 u mnie dzisiaj dietowo dobrze niecale 1000 kcal na dzis zaplanowane :) ale gorzej ze stresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Serene, nie stresuj się, bo stres jest straaaaaaasnie straaaaaaaasny, strasniejsa od stresu jest tylko straaaaaaaaaaasna zaba :) Strasznie lubię to powiedzonko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 10, 2012 haha dobre :) jem zupe i pzresadzialm z chilli ale piecze :) ale i odchudza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 10, 2012 promyczek_ jesz ta kasze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Hej dziewczyny:) tak ,drugi dzien na diecie juz lepszy..po pierwsze poranny spacer,po drugie,codziennie jem jedno jabłuszko,uwielbiam :) po trzecie jezdziłam na rowerku 48 min hhe,bo codziennie dodaje minutki:) Takze jestem zadowolona,no ale odwiedziła mnie kumpelka i wypiłam 1,5 piwka,mam nadzjieje ze niezaszkodzi za bardzo:P Tylko jednak stwierdzam ze alkohol osłabia silna wole.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Styczeń 10, 2012 ja tez uwielbiam chili;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Ja dzisiaj nagotowałam kaszy gryczanej z sosem grzybowym ( oczywiście dietetycznym, bez mięska ) tyle, że ze 3 dni będę jadła ją na obiad. Ale smakuje super, zwłaszcza z ogórkami kiszonymi . No i wreszcie ruszyłam dupę i ćwiczyłam przez godzinę. Może po ćwiczeniach będzie lepszy efekt ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 10, 2012 agnissia jak twister? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Styczeń 10, 2012 OCZywiscie ze po cwiczeniach lepszy efekt.no i samopoczucie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 10, 2012 Serene, powiem ci , że ten twister to nawet fajna rzecz, podobno efekty są super, tylko mnie po 5 min kłuje w boku. Ale liczę, że codziennie będzie lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 11, 2012 Cześć kobietki, u mnie wreszcie kilo w dół. Miałam się zważyć dopiero w niedzielę, ale oczywiście nie wytrzymałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 11, 2012 agniss gratulacje 1kg to juz cos - u mnie waga stoi jak zaczarowana :) ale sie nie poddaje :) u mnie sniadanko juz za mna ( zdrowe) teraz zrobie sobnie kawke i mam dzisiaj mnostwo spraw do zalatwienia i jeszzce ta kolacje dla syna dzisiaj i pelno gosci i rece pelne roboty :) wpdadne pozniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Styczeń 11, 2012 dostalam wresczie @ ufff a myślalam o najgorszym juz :) 1 stres mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shastraa 0 Napisano Styczeń 11, 2012 a propo stresu- w ogole nie odchudza, ale powoduje ze wydziela sie hormon kortykotropowy, wzrasta poziom kortyzolu,ktory podnosi poziom glukozy we krwi, a te glukoze przy odchudzaniu organizm pobiera ze spalania miesni (bo z jedzenia ich nie dostaje). waga faktycznie spada-ale nie to co chcemy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 11, 2012 Ja stres zajadam, więc nie ma szans, by mnie odchudził. Serena nie martw się wagą, na finiszu tak bywa. A nieraz jest tak, że jakiś czas waga stoi a potem znowu spada. Może organizm trochę odpoczywa, a potem znowu walczy. Grunt to trzymać dietę. Ja już zmądrzałam i nie zależy mi żeby chudnąć szybko, ale zdrowo. Nawet jak schudnę 2 kg na miesiąc to też będzie dobrze. ważne, że jem co chcę i ile chcę. A jeśli chodzi o stres, to nawet tak wczoraj przed snem myślałam sobie, że ta dieta mnie trochę uspokaja, nie jestem tak nerwowa jak wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Styczeń 11, 2012 czesc wróciłam:) te dni tak szybko mijaja ze szok u mnie tez waga stoi jak zaczarowana:( ale cóz sa słodycze jest i waga stojaca nie wiem myslalam ze tu bedzie łatwiej ale niest ale moze w końcu znaje motywacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Styczeń 11, 2012 a tak a propos co do tej kaszy to tylko ja sie je i nic wiecej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 11, 2012 TyjącaEB jak tylko waga stoi, to jeszcze nie jest tak źle, gorzej jak idzie w górę. Na apetyt na słodycze kup chrom w tabletkach, podobno pomaga. Ja mam błonnik z ananasem i chromem i trochę mi hamuje apetyt na słodkości. Jak kilka dni nie brałam to zaraz mnie do słodkiego ciągnęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Styczeń 11, 2012 Przez 3 dni samą kaszę jaglaną gotowaną z dodatkiem kurkumy. Ja jeszcze posypywałam cynamonem. Dalej nie wiem bo tylko tyle wytrzymałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach