Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość scv,vfgmf
wielkie dzięki za pieknie opisana wróżbę chciałabym dopytać dla jasności. w trzecim kwartale zajmiesz się nauką Jestem jeszcze w liceum,czy to znaczy ze bede miala poprawke? Teraz zaczepia mnie pewien chlopak, podobam mu się czy nie? Jesli nie to po co podrywa? Sama nie jestem do konca pewna jego intencji,ale podoba mi się wiec nie chciałabym go przekreślić tak od razu.

Gość mhmh
To i ja zapytam:) J. 29.11.1987 Jak potoczy sie moje zycie uczuciowe? Kiedy poznam osobe, z ktora zaloze rodzine, bede szczesliwa, widzisz moze jakies dzieci? I jeszcze- czy widzisz zmiany w pracy- pracy jesli tak to jakie? Pozdrawiam:)

Gość agnula86
Witam:)chciałam się spytac o poród mojej siostry Bernadety 31.10.1979 czy dziecko będzie zdrowe,jak przebiegnie poród? Także o moje życie osobiste mam na imie Agnieszka 4.04.1986 czy spotkam tego jedynego(kiedy wyide za mąż) i czy znajde prace? Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuje:)

@ nnarta latem 2012 otrzymasz zaproszenie do nowego związku, z czego będziesz się bardzo cieszyć; związek będzie trwał przez jesień, a zimą zaczniesz się znowu zastanawiać, czy to jest dobra droga; nie wykluczone, że serce znowu zostanie zranione bo partner Cię oszuka latem 2013 zacznie się dla Ciebie bardzo dobry okres do podjęcia decyzji o zmianie pracy na dużo lepszą, być może pomyślisz o własnej działalności i polecam pójście tą drogą, bo pierwsze zyski pojawią się już na jesień; no ale wtedy to będziesz samotna w 2014 nie podejmuj decyzji o rozpoczęciu czegoś nowego, bo klęska murowana wiosna 2015 przyniesie Ci tego wymarzonego rycerza na białym koniu, to będzie dynamiczny, pełen energii mężczyzna, a miłością zapłoniecie do siebie latem 2015 bądź cierpliwa, ten związek odmieni Twoje życie, również pod względem seksualnym; możliwe, że w tym okresie możliwe zapłodnienie i to jest związek zakończony małżeństwem @ załąmana jeżeli jesteś w jakimś związku, to zostanie on zakończony wiosną 2012; piszę tak, bo można być samotnym będąc w związku; jednocześnie karta która się pojawiła informuje, że odejdzie od Ciebie wszystko co przyprawiało Ci ból emocjonalny nową przygodę rozpoczniesz już latem 2012, ale to bardziej nowy etap w życiu, możliwa podróż do miejsc rodzinnych, znanych Ci z przeszłości; ta rodzina i wspomnienia z dzieciństwa będą towarzyszyć Ci do końca 2012; zwróć uwagę na kogoś z dziecięcych lat, jakiegoś dobrego przyjaciela, bo on ujawni się wiosną 2013; być może jest to Twój kolega ze szkoły, a może nawet i klasy a że krew nie woda, to obfity w uniesienia czeka was czas na jesieni 2013, głównie za Twoją sprawką, bo będziesz go bardzo pociągać na pewno spełniony związek i szczęśliwa miłość, z której pojawi się dziecko; ślub możliwy już na zimę 2013 @ mjmj hm, z tego co widzę, to jesteście w stosunku do siebie uczciwi ale coś nie działa w innej sferze; emocjonalnie czeka Cię spory trud jeżeli zależy Ci na poprawie stosunków, partner jawi mi się raczej jako mąż, zdecydowany i rozwiązujący problemy bardzo dyplomatycznie; Ty myślisz, że jesteś osobą aktywizującą związek, a partner odczuwa że to on w związku musi dla tzw. wspólnego dobra chodzić na kompromisy, niemal ciągle wybaczać; szkoda, że nie napisałaś czy macie dzieci, bo jeżeli tak, to Twoje uczucie skupiły się bardziej na nich lub na chociażby jednym dziecku, do partnera przyjmujesz postawę odwróconą w sferze uczuć, a on kocha (chyba jednak macie dzieci) Ciebie i dzieci; zima w sferze seksualnej jest przyczyną waszych niepowodzeń, przez co on czuje się odtrącony; nie oszukuje Cię więc go o to nie podejrzewaj, nawet jeżeli ma jakąś przyjaciółkę, to nie łączy ich nic; do harmonii w waszym związku potrzeba, żebyś przestała się zamartwiać, bo wylewanie łez i myślenie, że „jak odejdę to może będzie mi lepiej nie poprawi waszych relacji, z kolei partner potrzebuje jedności z Tobą przez krótszy okres czasu (ok. 4 miesiące) możliwe niepowodzenia w dogadaniu się, uważaj czy ktoś nie próbuje zniszczyć waszego związku na dłuższą metę zmagania i łączenie ze sobą przeciwieństw, ale zakończone powodzeniem no łatwo nie będzie, ale warto powalczyć o związek @ scv,vfgmf a bardzo proszę ja tam nie widziałem poprawki, raczej po prostu wytężoną naukę, nie było karty egzaminu, ale pamiętaj, że wróżba jest na dziś i na teraz; jeżeli przestaniesz się uczyć, bo pomyślisz, że poprawka nie jest Ci pisana, to wprowadzisz energię, która dokona zmian skutku to co robimy w życiu zależy jedynie od nas, łączy się przyczyna ze skutkiem, Tarot pokazuje jedynie możliwą sytuację, którą łatwo zaburzyć jakby to napisać w sprawie tego chłopaka, podobasz mu się i to w takim stopniu, że uważa Cię za swoją królową, intelektualnie bardzo mu odpowiadasz, podoba mu się w Tobie ta umiejętność łączenia przeciwieństw, dobra intuicja i wrażliwość; cechami osobowościowymi jest oczarowany i krótko Ci napiszę, że marzy o Tobie @ mhmh że tak napiszę, romans to ja widzę już na wiosnę 2012, i ten związek uczyni Cię matką człowieka znasz, poszukaj wśród osób na które możesz liczyć, według mnie zajście w ciążę latem 2012, a ślub zimą szkoda, że nie napisałaś o tym czy nosisz się z zamiarem zmiany pracy, bo jedynie mogę się tego domyślać, więc napiszę tak, jeżeli chcesz zmienić, to ja bym to uczynił; ponadto warto zainwestować w kursy i szkolenia, bo przyniosą nie tylko podniesienie kwalifikacji, ale i wymierne korzyści finansowe czy relacje z pracownikami lub kierownictwem/szefem są aż tak złe? @ agnula86 może niech siostra się przestanie zamartwiać, bo tylko będzie siebie ranić; ja widzę dwoje dzieci, ale możliwy odstęp czasu, no i siostra będzie bardzo dobrą matką ale Ty jeszcze nie dojrzałaś do tego aby wyjść za mąż; na wiosnę się objawi mężczyzna z którym będą Cię łączyć przygody; poddaj się im, bo to one mają spowodować, że dojrzejesz; na zimę 2012 pojawi się kolejna osoba i choć poczujesz kryzys emocjonalny, to nie poddawaj się, bo plany pomyślnie zakończą się latem 2013; poznany zimą 2012 partner dokładnie za rok zostanie ojcem waszych dzieci

Gość mjmj
Wrózko mamy dzieci,mieszkamy już osobno ,rozwód już w toku,a ja ciągle nie moge się z tym pogodzić. Zdradzał mnie i raczej ma kogoś nadal. Nie mam z nim żadnego kontaktu. Kocham go i nie nawidze, nie wiem sama co mam robić

Gość Leniuch leniwy
Witam. Pozwolę sobie zostawić pytanie. Może się doczekam odpowiedzi. Agnieszka 14.08.1977 jak wygląda moja sfera uczuciowa w nadchodzącym roku 2012, jestem sama.

Gość stara i głupia....
to daltego jesteś sama :) 🖐️

Gość CzariCzariJuNatDiOnliŁAn
18:10 [zgłoś do usunięcia] CzariCzariJuNatDiOnliŁAn kiedy wyjdę za mąż pominąłeś mnie i w dodatki kurwa moderatorklas usunęła mój post :o co był zaraz pod dzisiejszym twoim wypowiedzeniem :o moja data 15 listopada 1989

Gość 1...2...3
proszę o wrózbę, anna 15.10.1976..wciąż sama, czy czeka mnie zmiana?czy poznam miłośc swego zycia, czy bede miała dziecko. Jak, gdzie, kiedy???

Gość mhmh
@ mhmh że tak napiszę, romans to ja widzę już na wiosnę 2012, i ten związek uczyni Cię matką człowieka znasz, poszukaj wśród osób na które możesz liczyć, według mnie zajście w ciążę latem 2012, a ślub zimą szkoda, że nie napisałaś o tym czy nosisz się z zamiarem zmiany pracy, bo jedynie mogę się tego domyślać, więc napiszę tak, jeżeli chcesz zmienić, to ja bym to uczynił; ponadto warto zainwestować w kursy i szkolenia, bo przyniosą nie tylko podniesienie kwalifikacji, ale i wymierne korzyści finansowe czy relacje z pracownikami lub kierownictwem/szefem są aż tak złe? A mozesz cos wiecej mi napisac o tym czlowieku, czy widzisz milosc, namietnosc, czy bede szczesliwa? A mozesz okreslic, czy bede z nim mieszkala w Polsce? Jezeli chodzi o prace to mam pracy, kocham swoja prace, ale myslalam nad wyjazdem zagranice i poszukaniem tak pracy w zawodzie,ale nie wiem czy mi sie to uda, i jak to sie ma do mojego przyszlego meza? Tzn. czy np. razem bysmy wyjechali, czy jak... ?

Gość też nie śpie
A co z moim małżeństwem,czy to kryzys czy dojdzie do rozwodu . 13.08.1969

Gość ja również poproszę o wróżbę
jak będzie wyglądało moje życie uczuciowe i co z tym, którego kocham teraz? 19.07.1990

Gość scv,vfgmf
nie wiem co myslec ;) skoro tak jest jak mowisz to dlaczego mam go odrzucic? poza tym nie dodałam że jeszcze nie spotkalismy się :D i jestem nie pewna bo raz mnie olewa raz jest ok. nie wiem czy mam walczyc czy sobie odpuscic? a moze o zupelnie roznych osobach rozmawiamy? kto Ci sie tam w kartach pokazał? Jak wyglada, ile lat? I jakies szczegoly-czy np chodzi do mojej szkoly i takie tam. z cechami trafiłeś, wiec moze ogolnie cala wrozba jest TRAFNA :D

Gość martulka24
Witam:)Chciałam się dowiedzieć kiedy wyidę za mąż,czy za Jacka 4.13.1988 i Marta1.05.1987r. Czy rozwiąże się sprawa majątku rodzinnego Jacka,co On dostanie? Pozdrawiam:)

@ mjmj a no właśnie, teraz rzuciłaś nowe światło na interpretacje układu; karta harmonii związku po Twojej stronie wskazywała, że powinnaś odejść, a kolejne dotyczyły w takim razie rozwodu, którego nie uzyskasz w przeciągu 18 miesięcy; ten rozwód może być wyczerpujący i pełen zmagań niestety właściwie to powinnaś się zdecydować, bo albo kochasz, albo nienawidzisz; skoro nie mieszkacie już razem i nawet nie macie kontaktu ze sobą postawiłem inny rozkład, z którego wynika, że w waszym małżeństwie nastąpił punkt zwrotny; Ty cały czas zastanawiasz się co z tego wszystkiego wyniknie i chciałabyś być z nim, nawet jeżeli byłby to miał być związek nieformalny; on rozpoczął nową przygodę, będzie kroczył zupełnie inną ścieżką i jest zdecydowany na definitywne rozstanie, zabicie związku; powrót do siebie nie ma sensu, a Ty świetnie się zrealizujesz jako matka to tyle co pokazały karty, pamiętaj jednak, że decyzja należy do Ciebie @ Leniuch leniwy są jakieś ukryte sprawy i albo Ty coś zataiłaś o czym powinienem wiedzieć stawiając karty, albo poruszasz się po świecie w poszukiwaniu partnera po ciemku, tak jakbyś poszukiwała partnera nie w tym miejscu gdzie należy go szukać; jeżeli chcesz sobie pomóc, to postaraj się przejąć inicjatywę, może poszukaj nie koniecznie w miejscu zamieszkania, to może być ktoś poznany na forum, na czacie; jeżeli nie chcesz sobie zaszkodzić, to nie myśl za dużo o rychłym małżeństwie; to co od Ciebie nie zależy, to pojawienie się mężczyzny doświadczonego, pełnego szczerego uczucia do Ciebie, ale musisz uważać, żeby jakaś choroba nie stanęła wam na drodze; właściwie to nawet jak stanie, to nie będzie mieć to większego znaczenia, bo i tak spełnią się Twoje marzenia aha i jeszcze ważne, wchodzisz w 6 rok osobisty, który jest przełomowy dla ludzi samotnych pod względem szukania i znalezienia partnera @ CzariCzariJuNatDiOnliŁAn pominąłem, bo nie było daty urodzenia, a wróżenie na odległość wymaga chociażby właśnie tego, żeby można było wejść w energię osoby pytającej ale do rzeczy, jak przeczytałem pytanie, to pierwszą myślą jaka przyszła mi do głowy było zadanie pytania, po co się spieszyć? I wcale chyba nie bez podstawnie, bo jeżeli jesteś w związku, to latem 2012 się on zakończy, a Ty trochę to przeżyjesz, jednak w 2013 widzę młodego mężczyznę, który będzie Ci się bardzo podobał i nie wykluczone, że pod koniec roku weźmiecie ślub; ale dobrze się zastanów nad tym faktem, jeżeli kiedykolwiek pojawią się niepewności co do tego małżeństwa, uciekaj, bo może być nietrwałe i się rozsypie @1...2...3 z tego co widzę, to cały 2012 będzie dla Ciebie przygnębiającym rokiem, ale nie dziw się, bo to Twój 8 rok osobisty i wręcz poznanie kogoś w 2012 i 2013 nie byłoby korzystne w sensie dobrej wróżby na przyszłość; możliwość poznania kogoś na wiosnę 2013, ale to 9 rok osobisty, więc nie sprzyja poznawaniu, lepiej skup się na sprawach materialnych i zawodowych, które będą ciągnęły się do jesieni 2014; jeżeli ten związek z początku 2013 przetrwa to zakończy się na wiosnę 2014; siłę do działania zyskasz zimą 2014 i już na początku 2015 czeka Cię nowy etap w życiu, los się odmieni i będzie to związek oparty na zaufaniu, taki że będzie wam ze sobą bardzo dobrze niestety nie widzę legalizacji tego związku, tylko czy papierek coś zmienia w życiu człowieka? Może po prostu lepiej być szczęśliwym @ mhmh dlatego napisałem, że to może być romans, bo nie przekształci się w żaden ważny związek, a jedynie doprowadzi Cię do tego, że będziesz mieć złamane serce ja myślę, że ten wyjazd byłby sensowny, bo tam na wyjeździe pojawiło się małżeństwo pamiętaj jednak, że losy naszego życia zależą od nas i jeden inaczej wykonany ruch może to wszystko zmienić, karty podpowiadają, ale ostatecznego wyboru dokonuje osoba, która zadała pytanie @ też nie śpie no Twoją samotność w związku i przygnębienie widać ewidentnie, choć serce gorące dla męża; on wymyślił sobie nową przygodę i brnie w nią bo tak podpowiada mu serce; są jakieś kłamstwa, czas pokaże, że sytuacja się zmieni, ale to od Ciebie będzie zależało w którą stronę; widać, że będziesz szukać miłości @ ja również poproszę o wróżbę Twoje życie uczuciowe będzie radosne, nie ma kart, które by o tym przeczyły; Twój partner życiowy będzie Ci wierny Wygląda mi na to, że w waszym związku to partner próbuje rządzić, a Ty bardzo go kochasz, choć masz jakieś dziwne obawy; zupełnie niepotrzebnie; jeżeli Ty uwolnisz się od gnębiących Cię czarnych myśli i dasz wykazać się partnerowi, będzie to Twój mąż @ scv,vfgmf no właśnie, dlaczego masz go odrzucić? Przeczytaj to co napisałem ze zrozumieniem, bo nigdzie nie napisałem, że tak masz zrobić, a to z tego powodu, że postawiłem Ci rozkład pod nazwą „jak on odbiera twoją osobę; odpowiedziałem Ci czy podoba mu się Twój wygląd zewnętrzny, jak ocenia Twój potencjał intelektualny i osobowość, tzw. charakter; decyzję pozostawiłem Tobie; opisałem Ci co pokazały karty, jak on odbiera Ciebie co do tego czy możemy pisać o dwóch różnych osobach mowy nie ma, bo w karcie osobowości była jedna postać, a nie dwie widzę jednak, że niewiele wiesz o Tarocie, może warto byś najpierw zasięgnęła o nim opinii; po wstawionych emotach podejrzewam, że traktujesz Tarota jako dobrą zabawę; jeżeli tak jest, to Cię przestrzegam, bo żarty mogą się szybko skończyć na serio zaczerpnij trochę wiedzy na temat Tarota, bo nie chciałbym by spotkała Cię krzywda pozdrawiam @ martulka24 przed wami jakieś burze, bardziej jakbyś Ty miała jakiś zamęt w sercu; co do niego, to kocha Cię, chce zapewnić Ci bezpieczeństwo materialne, na którym obecnie się skupia; waszą kartą wspólnej drogi jest 2 pucharów, jak chcesz to sama sprawdź co oznacza, a oznacza po prostu małżeństwo przeszkody na drodze sprawy spadkowej będą, przeszkadzać będzie mu trochę dyskomfort, że to jednak rodzina, to forma tego, że on jest człowiekiem, który nikogo nie chciałby skrzywdzić i oszukać; ewidentnie widać, że sprawa zakończona sukcesem, powodzeniem, pomimo, że jakaś osoba z rodziny o dosyć silnej pozycji będzie mieszać; a otrzymać może część domu lub spłatę pieniężną

Gość hfjghjgdhguk
Damian 23.05.1997 ogólnie co widać?

@hfjghjgdhguk ogólnie to widać TVN24, bo właśnie go oglądam ;) a tak serio, to poczytaj sobie o Tarocie a dowiesz się dlaczego nie rozłożę Ci kart -> chodzi o wiek pytającego

Gość tez chcialabym wiedziec
Edyta 10.12.1988 co w moim zyciu uczuciowym?kiedy sie zkaocham i kiedy znajde partnera docelowego?

Gość Zai.ntere.sowa.na
Monika 25.02.1992 Jak potaczy sie moje dalsze zycie? Sprawy uczuciowe(rodzinne) i zdrowotne.

Gość Zai.ntere.sowa.na
No i przede wszystkim? Jaki jest stosunek mojego meza do mnie i do synka. Jakie sa jego uczucia

Gość justyna, 24.09.1986
Co z moją pracą? Chcę założyć interes, warto się w to pakować, może się udać? Dziękuje :)

Gość 1...2...3
aleś mnie zniechęcił:( mam nadzieje ze sie nie spełni

Gość bielutka snieżynka
to i ja poprosze o wróżbę czy Łukasz będzie żałował,że nie jesteśmy razem? Będzie chciał wrócić? Anna 5.04.1983 Łukasz 7.10.1977

Gość 1...2...3
jak sie liczy rok osobisty? bo mi wychodzi z daty 3 a nie 8...

Gość Leniuch leniwy
dziękuję

Gość co ze mna
ania 26.11.82 jaki bedzie rok 2012?czy zmieni sie cos w moim zyciu?

Gość 1...2...3
już wiem:)

@1...2...3 wybacz mi, nie był to dla mnie łatwy rozkład, ale moim zadaniem jest pisać to co widzę, nie mogę oszukiwać tylko dlatego, że dla kogoś może to być przykre jedyne jak mogę Cię pocieszyć, to fakt, że codziennie dzieje się coś wokół nas i to my jesteśmy kowalem swojego losu Tarot ma jedynie wskazanie okoliczności, nie decyduje o naszym życiu czasem zmiana hobby powoduje, że zaczynamy spędzać czas z kimś innym i jest nadzieja, że wśród tych znajomości zaowocuje nowy związek Twój rozkład jest bardzo długi, powiedziałbym, że za długi, bo sięga 4 lat, więc ja bym na Twoim miejscu zrobił wszystko, by zmienić coś w swoim życiu to może dać iskrę, która padając na podatny grunt zmieni się w ognisko, oby domowe

Gość tez chcialabym wiedziec
:) bedzie Pan dzis jeszcze wrozyl?

Gość 1...2...3
jasne to zrozumiałe:) numerologia to narzędzie tylko...pewnie nie zawsze sie sprawdza...wybacz, że tak napisałam. Wiadomym jest , że oczekuje się miłych wieści...dziękuje poświecony czas.