Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość :( pominięta
i jak ja mogę temu zapobiec? jak to część ciała? to od razu zrobie sobie te badania..

Gość a czy ija mogę prosić
18.07.1988 Czy powinnam wyjechać z kraju za ukochanym?

moje imię to Małgorzata

w takie pierdoły wierzycie, że szkoda gadać. Nie dajcie sie oszukiwać i manipulować!

czy można napisać do Ciebie na maila? nie daje sobie rady psychicznie, potrzebuje jakiejś wskazówki, bo zmarnuję sobie życie.

czy i ja moge prosić?? mam bardzo trudna sytuację finansową. chciałabym sie dowiedzieć czy jest szansa, ze w najbliższym czasie coś sie zmieni?? ania 10.06.85 bardzo proszę, bardzo mi zależy!!

dawno nie było nikogo kto by tak działał na mnie i jeszcze by tak długo latał za mną mimo że wie że mam męża, chyba najlepiej zmienić prace

@ oczywiście, że możecie pisać na maila, w końcu niektóre sprawy są na tyle intymne, że nie powinny pojawić się na forum oczywiście wszystkim odpiszę, ale teraz jestem trochę zabiegany

Gość no no noo..
a ja sie zastanawiam skad tyle bezinteresownosci w Tobie?? Gdzie jest ten mail?

@SENNA WIERZBA ewidentnie tak, za Tobą zamyka się pewien etap i właśnie rozpoczyna kolejny, z którego wyniesiesz inne doświadczenia; powinnaś czasem zaufać swojej intuicji, nawet jeżeli rozum podpowiada Ci „nie pchaj się w to, bo może się to źle skończyć; przestań działać zachowawczo; w tym roku karta losu się odmieni i to za sprawą jakiejś osoby, która poprowadzi Twoje finanse albo złoży propozycję na to, aby było ich więcej; pamiętaj żeby nie zataić jakiejś ważnej informacji; niestety układ jaki zostanie Ci zaproponowany będzie Cię kosztował pewnych wyrzeczeń, widzę, że możesz nie czuć się swobodnie @ Co mnie czeka w nowym roku tak, to osoba z Twojego otoczenia @ ooo ja pierdziu w szklanej kuli widać, dużo obcych przyjezdnych; widać też jakieś stadiony @:( pominięta ale nie stresuj się tak od razu; napisałem, że jeżeli się leczysz to nie lekceważ tego, a jak nie to uważaj na zdrowie; choroba może się ujawnić w ciągu roku; chodzi mi o to, że jeżeli pojawią się pierwsze objawy, to od razu do lekarza i na badania, a nie medycyna rodzinna, czyli domowe metody, które nie będą skuteczne @ a czy ija mogę prosić jeżeli nie pracujesz to: wyjechać, bo musisz coś przepracować; w podróży lub jak już będziesz na miejscu spojrzysz na życie nieco inaczej; z samego wyjazdu nie będziesz zachwycona, ale musisz go odbyć jeżeli pracujesz, nie warto zostawiać pracy @*campini* zmieni się i oczywiście na lepsze, ale nie wcześniej jak za 9 miesięcy; ogranicz swoje potrzeby; słuchaj ludzi starszych i bardziej doświadczonych; nie wykluczone, że zmiana będzie od Ciebie potrzebowała zmiany dotychczasowych przyzwyczajeń, takie udanie się w nową podróż

Gość :( pominięta
aha no dobrze będę na siebie uważać.. na razie nie choruję. :) dziękuję :) a jak moje finanse na rok 2012 bo jeszcze o to nie pytałam ? :)

@zielonazaba ło, Ty nie możesz się już doczekać tego romansu no i faktycznie jest Ci pisany; oczywiście, że się wyda, będzie rozwód i zostaniesz sama czasem jednak musimy coś przeżyć, żeby samemu poznać smak życia

Gość xnvbsdkjlfghhlgauigh
uda mi sie dostac na staz tam gdzie chcę? Anna 15.11.1989

fakt bardzo bym go chciała, ale jednak baaaaardzo się boje co będzie potem, rozwód naprawdę konieczny?

Gość Tarianna
Ewa17 09 71 prosze o wróżbe ogólna

@zielonazaba karty tarota pokazują co się wydarzy jeżeli nie podejmiemy działań by to zmienić; jeżeli wejdziesz w ten układ, to on się wyda, z następstwem będzie rozwód; możesz zmienić los, ale będziesz musiała zrezygnować z romansu; poza tym ten facet może Cię szantażować, więc ja bym chyba dał na wstrzymanie; ale to Twoje życie i sama musisz zdecydować co się bardziej opłaca @xnvbsdkjlfghhlgauigh tak i nawet zostanie dostrzeżone Twoje zaangażowanie co będzie skutkować uznaniem i zapewne podpisaniem umowy po stażu

Superowo dziękuję Ci 🌻[ podbudowałes mnie tym na maxxxxxa!!!!!!!!!!!

a jeszcze mam takie pytanie, czy to, ze tam będę może mi przynieśc jakieś nowe znajomości albo flirt?

jestem w stanie zrezygnować z romansu-choć tak bardzo tego pragne niestety :( on nie jest Polakiem i właśnie szantażu się obawiam już teraz choć do niczego nie doszło między nami, a czy możesz mi jeszcze odpowiedzieć czy będę z moim mężem mieć dzieci czy jednak jest nam pisane rozstanie?

@xnvbsdkjlfghhlgauigh znajomości to logiczne, w końcu to nowe środowisko co do flirtu, to raczej się zakochasz, a młody mężczyzna zaproponuje Ci związek @zielonazaba jeżeli nic nie wykombinujesz, to będziecie razem, ale małżeństwo takie trochę chłodne; myślę, że macie inne temperamenty co do dziecka, staraliście się już i coś nie wyszło? bo ja dziecka nie widzę

no własnie o cos takiego mi chodziło bardziej damsko męskiego :) miło, że stamtąd mężczyzna :) a widac coś jeszcze może? :) dobrze się zapowiada dziękuję i miłego wieczorku :) 🌻

Gość Tarianna
a jaaaaa

@Tarianna czeka Cię rok w którym powinnaś zająć się pracą; jeżeli masz plan założenia własnej działalności (może z jakimś znajomym) to byłby to niezły pomysł; ewidentnie masz niedomknięte sprawy z tamtego roku, chodzi mi o jakieś negocjacje, rozmowy, które lepiej dokończyć teraz, bo i tak sprawy te wrócą po pół roku; jeżeli miałaś jakieś problemy ze snem, czułaś się przygnębiona, to sprawy te miną; sprawy związane ze związkiem lepiej odłożyć na drugie półrocze; jeżeli musiałabyś walczyć o swoje, bronić swoich przekonań, to odłóż to na rok następny

Gość bbbzzz
pooh_tarot Jeszcze raz poprosze... Justyna, 29.11.1987- pojawil sie mezczyyna... jak widzisz nasze relacje, czy to co nas laczy ma racje bytu?

teraz widzę,że mamy inne temperamenty :( niestety :( to taki dobry i szczery człowiek :) jeszcze się nie staraliśmy ale ja już coraz starsza jestem i nie wiem kiedy będzie dobry moment. Czy ja w ogóle będę miała dzieci?

@ a czy ija mogę prosić jeżeli nie pracujesz to: wyjechać, bo musisz coś przepracować; w podróży lub jak już będziesz na miejscu spojrzysz na życie nieco inaczej; z samego wyjazdu nie będziesz zachwycona, ale musisz go odbyć jeżeli pracujesz, nie warto zostawiać pracy Czy to również tyczy się studiów? Miałabym wyjechać, do swojego chłopaka, skoro nie będę zachwycona, tzn, że nie będziemy razem? bardzo dziękuję za odpowiedź:)

Gość emanuuuel'a
Ile będę miała dzieci? Czy moje małżeństwo zmieni się na lepsze? Karolina 08.06.1983 bardzo, bardzo proszę :-(