Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Miki Mouse 123 -- a co mówisz podając datę urodzenia i imię tylko ?

Gość Miki Mouse 123
No więc blefuje na całej lini i czasami trafi. W którym ty wieku zyjesz ze wierzysz w takie bezderty kobieto ?

Bożenka ja tutaj dwa razy pytałam Pana a może i trzy zawsze odpowiadał , więc musisz być cierpliwa i sprawdzać czy coś odpisał .

Mnie osobiście daje to satysfakcję jakieś wskazówki przecież nie odbieram tego jak drogowskaz życiowy :)

psychiczna myszellina - ale w jaki sposób napiszę ci tu adres czy co ? przecież setki wariatek zacznie pisać głupoty na podany email

@ co mnie czeka w nowym roku pytanie o ten dom nie dawało mi spokoju i przypomniałem sobie, że postawiłem rozkład na rok, a nie na dom, więc tym razem postawiłem karty na to czy powinniście zostać lub opuścić ten dom ewidentnie widać, że szukaliście i znaleźliście dom, który wam odpowiada; osobą wprowadzającą zamęt jest starszy mężczyzna, tak więc pewnie właściciel, który knuje i cały swój czas poświęca na to, jak jeszcze wam przeszkodzić; w bliskiej przyszłości jest karta wieży, tak więc wyprowadzka konieczna i szczerze napiszę, że im szybciej tym lepiej, bo dom zacznie was "parzyć", będziecie się w nim czuli coraz gorzej; jeżeli możesz to zobacz jak wygląda ta karta, a sama przekonasz się, że pokazuje ludzi, którzy na skutek działań sił zewnętrznych opuszczają ją; wydaje mi się, że w głowie Twojego męża świta już pomysł, aby się wyprowadzić, a to Ty blokujesz zmianę sytuacji; Twoja intuicja podpowiada Ci, żeby jeszcze poczekać, może się ułoży, chcesz łączyć przeciwieństwa, które nie są do połączenia; w podjęciu decyzji pomoże Wam to, że w pewnym momencie będziecie czuli się jak więźniowie we własnym domu, że mieszkacie i nie możecie decydować o drobiazgach dotyczących domu; w efekcie jest wyjazd (VI buław) i to szczęśliwy, w sensie taki, że uwolni Was od złej energi, to karta, która obwieszcza sukces

@ malinkowamalinka jak się postaracie to będziecie razem, ale na krótko, później pójdziecie każdy w swoją drogę; no ale życie polega właśnie na tym, żeby tworzyć związki w których czegoś możemy się nauczyć by później, gdy zdecydujemy się na małżeństwo nie popełniać głupich błędów @ SENNA WIERZBA no niestety nie pamiętam rozkładu, bo z niego by wyniknęło kiedy, ale raczej bliżej końca roku niż jego początku @Gagita trochę czytam forum i wiem, że korzystałaś już z pomocy kilku wróżek, oczywiście odezwę się do Ciebie @Bożenka bez domu :( w prostym rozkładzie mającym dać odpowiedź tak lub nie, wyszło, że nie, ale będziesz tworzyć super szczęśliwy związek ze swoim partnerem życiowym; nie jest to również takie zdecydowane „nie, a zatem być może wspólnymi siłami dacie radę @ gagita a ty oj, chyba się nie zrozumieliśmy; wiem, że są sprawy delikatne, których nie powinien zobaczyć świat i dlatego mój adres e-mail jest w tym wątku; już kilka osób do mnie napisało i otrzymało poradę (str. 7)

Gość karol.may
Hej :) moi drodzy jeśli nie wiecie jak uwieść kobietę, by została z wami na dłużej polecam wam szkolenia z uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego (www.wyzszaszkolauwodzenia.pl). Mają bardzo wysokie oceny i dobre recenzje, ja sam przychylam się do wszystkich pozytywnych opinii na ich temat. Skorzystałem z ich kursu Alpha Male i poczułem w sobie niesamowitą siłę, odwagę i wiarę we własne siły :) dzięki ich pracy wiele się we mnie zmieniło na plus :)

Dziękuję za wróżbę chociaż pocieszająca to ona nie jest :) w sumie pocieszająca i nie hehe :] No to Bożenka dalej bez domu będzie, już myślałam że nicka zmienię nie długo na Bożenka z domem :[ ehhhh :] A mogę jeszcze jedno pytanko ? :))) Jak tam karty widzą: Kiedy zjadę z Irlandii do PL ? :)) O takie seee zadam a coooo :P Ostatnie, przysięgam już więcej o nic nie pytam :]

Gość don't stop beliving
Mogę i ja Cię poprosić o wróżbę? W jaką stronę bedzie zmiarzał mój związek? Czy to ten facet na całe życie czy jednak nie? Basia, 11.11.1987, mój chłopak jest spod znaku Bliźniąt. Proszę Cie bardzo o odpowiedź i pozdrawiam!

Gość znamto
ja chce

Gość znamto
chcialam prosic o wrozbe.moje pytanie;czy moj obecny partner jest tym jedynym?....dodam ze jest moim narzeczonym.jego data ur.08.05.1979 jest spod znaku byka a ja 17.02.1990 znak wodnik. i miala bym dodatkowe pytanie.czy kiedys zajde w ciaze i kiedy bo niestety mam brak owulacji i nie moge miec dzidziusia.z gory dziekuje

Gość Dariusz1979
MAm też pytanie, jeśli można. Też chcę zapytać czy kiedyś będę miał własny dom ? czy znajdę pracę ? Dariusz 1979.07.24 Z góry dziekuję za wróżbę. Pozdrawiam.

Gość Darek 1980
Czy znajdę w końcu dobrą pracę ( satysfakcjonującą finansowo) jeśli w ogóle jakąś znajdę? I jak bedzie mi sie układało w małżeństwie? Darek 05.06.1980

też bym chciała się o coś zapytać :) czy w aktualnej pracy czeka mnie cos lepszego czy mam szukać czegoś innego? Maria 28.07.1985

Gość Dariusz1979
Panie wróżu będzie pan jeszcze ?

Gość zaciekawiona 87
wiele osób nadal pisze, więc i ja odważę się zadać Panu pytanie... Czy będę szczęśliwa z obecnym partnerem i czy zakończy się to związkiem małżeńskim? (odbudowujemy związek po zerwaniu aktualnie) Ukończyłam studia i nie mogę znależć pracy w zawodzie, czy uda mi się to w tym roku? czy zrezygnowac z pracy marzeń? Kamila 03.06.1987

Gość felikxxxx
puk puk puk panu wrózko :)

@Bożenka bez domu :( w tym roku jeszcze nie wrócisz; widzę jakieś przegrane w Twoim życiu, czy to nie na punkcie jakiegoś związku? Ewidentnie masz ochotę coś zmienić w swoim życiu. Czy masz męża? Mi to w ogóle wychodzi, że raczej boisz się zmian. Zostawię sobie ten rozkład i poproszę żebyś mi odpowiedziała na pytanie, ok.? @ don't stop beliving tak mi wychodzi, że to on dźwiga na swoich barkach ten związek i Twoje pytanie może być uzasadnione, bo jak na razie to on nie jest do końca zdecydowany na to, żeby związek był do grobowej deski; bardziej bym napisał, że to wspaniała przyjaźń z lekką nutą miłości; pewnie chciałabyś aby się w końcu określił? Ewidentnie to Twój przyszły mąż @ znamto wychodzi mi na to, że albo się jeszcze doskonalisz (uczysz, studiujesz, szkolisz), albo myślisz właśnie o tym, to taki priorytet na ten czas dla Ciebie, natomiast partner zdobył już wszystko w tej dziedzinie; narzeczonego nie interesują inne dziewczyny, jest jakby ślepy na nie, za Twoją sprawą; Ty jesteś bardzo energiczną osobą, partner bardziej spokojny, wyciszony; szczerze, to pomimo tego, oboje się kochacie i on jest bardzo szczęśliwy w tym związku, a także, że Ty chciałabyś świętować związek, w którym narzeczony daje stabilizacje finansową, to ja widzę młodszego mężczyznę spod znaku bliźniąt; nawet w kartach przyszłości związku jest nagły zwrot akcji @ Dariusz1979 pracę znajdziesz, ale będziesz musiał się trochę wysilić; chodzi mi o to, żebyś nie czekał biernie, bo tak pracy się nie znajduje; w Twoim przypadku szukałbym poprzez toczenie rozmów na spotkaniach; niestety ktoś w tej pracy będzie próbował Cię oszukać co do warunków finansowych; wśród pracowników znajdą się szczury, które będą donosić szefowej; niestety brak możliwości awansu, ale jak ta praca się pojawi, to bierz ją, bo innej w tym roku nie będzie; aha, nie stój biernie, a w lutym, najpóźniej w marcu dowiesz się o czym ja piszę odnośnie domu, to tak, jest w przyszłości, ale to nie będzie Twój dom w tym sensie, że na niego zapracujesz @ Darek 1980 ten rok niestety nie będzie dla Ciebie łaskawy jeżeli chodzi o pracę; ale pamiętaj, że karty to nie wyrocznia; myślę, że dobrym początkiem byłoby poszukać jakich specjalistów poszukują na rynku pracy i jeżeli to możliwe przekwalifikować się, tudzież zdobyć nowe kwalifikacje; bez tego to może nie być ostatni rok bez pracy co do małżeństwa, podaj chociaż datę urodzenia żony @ zaciekawiona 87 odnośnie związku, to jest szansa na małżeństwo, tylko że nie wiem czy będziesz w nim szczęśliwa

Gość co mnie czeka w nowym roku
Wrozku wyslalam Ci mail pare dni temu Porobilo sie u nas troche z tym mieszkaniem :(

@co mnie czeka w nowym roku ale ja odpisałem na mail, z tego co pamiętam, też odpisałaś napisz co się zmieniło, bo według mnie trzeba uciekać