Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość :( pominięta
to mogę jeszce dowiedzieć się jak potoczą się moje finanse na rok 2012?

@ bbbzzz z Twojej strony pojawiło się uczucie i masz nadzieję, że coś z tego wyniknie, ba chciałabyś, by to on zaproponował Ci bycie razem; niestety wasza relacja jest mu obojętna, to facet raczej na krótki czas, taki na imprezę; jeżeli chcesz przeżyć romans, to Ty musisz wykonać ruch w jego kierunku; związku na dłuższy czas z tego nie będzie; możliwe cierpienie psychiczne po zakończeniu znajomości, więc jeżeli zdecydujesz się na znajomość ustal czego oczekujesz od niego i niech on zrobi to samo, żeby nie było rozczarowań @zielonazaba żeby mieć dzieci trzeba po pierwsze chcieć i wykonać jakiś ruch w tym kierunku; u Ciebie na pierwszy plan niestety wysuwają się rozterki sercowe, które blokują pojawienie się dziecka @ a czy ija mogę prosić w wolnej chwili, w jakiejś przerwie w studiowaniu możesz pojechać; niestety karty nie były łaskawe; ale pamiętaj, że karty pokazują los, na który mamy wpływ @ emanuuuel'a co do dzieci, to widzę jednego chłopca, który będzie sprawnie posługiwał się intelektem, będzie potrafił bronić swoich racji, ale będzie to dziecię bardzo szybkie w swoim przemyślonym działaniu chyba oboje czujecie się nieco zagubieni, Ty odczuwasz jakąś samotność; na dłuższą metę będzie dobrze, jest karta zmiany i szczęścia w rodzinie; jeżeli nie macie dzieci to najwyższa pora popracować nad tym tematem, bo to jedyna droga do tego, aby się poprawiło @sewilla jakaś zła energia pojawi się w drugim kwartale tego roku, będziesz się czuć bardzo samotna i załamana, ale nie denerwuj się, bo zmiany na lepsze już od 3 kwartału, pełne zakochanie pod koniec 2012 i wejście w nowy etap życia, czeka Cię nowa fascynująca przygoda, która nazywa się małżeństwo, które ze względu na Twój wiek i wiek partnera nie będziecie odkładać na później; to drugi lub trzeci kwartał 2013 roku; zapłodnienie w pierwszym kwartale 2014, ta ciąża może Ci trochę doskwierać, na pewno nie będzie tak łatwa jakbyś się zdecydowała na dziecko w wieku 25 lat, ale po pewnych zmaganiach jest dziecię o bardzo materialistycznych cechach zachowania

@:( pominięta do września bez zmian, następnie los sypnie groszem, widać stabilizację finansową za sprawą rodziny; w listopadzie szczególnie uważaj na siebie

Gość a czy ija mogę prosić
żadna wróżba jeszcz nigdy mi się nei sprawdziła, mam nadzieję, że będzie i tym razem tak samo:) Ani ja, ani mój partner nie mamy zamiaru rezygnować z siebie, raczej planujemy wspólną przyszłość:) Mam nadzieję zmienić los! Dzięki!

Gość co mnie czeka w nowym roku
Mozesz opisac jak wyglada ten mezczyna? Mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie, co wyniknie z domkiem ktory wynajmujemy? Wlasciciele ciagle robia nam problemy, nachodza nas, teraz okazalo sie, ze chca nam po miesiacu zamieszkania podniesc czynsz i to sporo, czy bedziemy musieli sie wyprowadzac? Jak dlugo bedziemy tutaj mieszkac i czy kupimy cos wlasnego? Czy jesli bedziemy musieli sie wyprowadzic znajdziemy cos w takim samym standardzie za te same pieniadze? 07.03.1985 i maz 23.06.1984

Gość wredna suka87
@ a czy ija mogę prosić Pooh ma sprawdzalność, to, ze coś jes ciężkie do uwierzenia nie znaczy, ze sie nie zdarzy, wiele znam par które się kochały szaleńczą miłością i sie skończyło zobaczysz zresztą sama 🖐️

Gość blekitnoróżowa
moge i ja prosić o wróżbę? ciekawi mnie co z moją pracą? kiedy ją znajdę i gdzie? bo już w tym domu wariuję:( Jola 27.05.1976

@ wredna suka87 nie wątpię w umiejtności pooha, sam stwierdził, że karty pokazują los, ale przecież można go zmienić;] napisałam tylko, że żadne wróżby się nie sprawdziły, widocznie umiem odmienić los.

@ wredna suka87 po za tym, nie wiesz nic o moim związku, więc proszę, nie oceniaj...

Gość j,kj
tez sie nic nie sprawdza, co piszesz:)Ale thanx;)

a co będzie w listopadzie?

@ a czy ija mogę prosić we wpływach ukrytych pojawił się Twój partner jako mąż, więc widać Twoje/Wasze zamiary; na początku wystraszyłem się, że to może podróży nie powinnaś odbyć, bo może Ci coś grozić, ale to nie to; partner tęskni i planuje przedsięwzięcie związane z pracą lub już pracuje; i właśnie jakby to w tym momencie jest dla niego najważniejsze; łączą Was wspólne doznania duchowe, po Twojej stronie widać ogromną ochotę zalegalizowania związku; nie miej do mnie żalu, nie mogę naciągać tego co pokazują karty; jak pisałem wcześniej to jest los, który możemy zmienić i być może dołączenie do partnera zmieni go, bo podczas rozłąki bywa różnie; @ co mnie czeka w nowym roku no niestety rozkład położyłem jakiś czas temu i mogę jedynie napisać, że to młody mężczyzna; nie stawia się kart na to samo przed upływem miesiąca księżycowego, bo karty pokażą zgoła coś innego i tylko wprowadzą zamęt; co do domku, to wydaje mi się, że stawiając Wam rozkład roczny napisałem, że powrócą sprawy z zeszłego roku, że trzeba się nimi jeszcze zająć; ja bym nie rezygnował z szukania czegoś własnego; teraz rozumiem, że VIII kielichów to nie był powrót do kraju a raczej wyprowadzka z tego domu w którym mieszkacie; to powróci w ciągu pół roku, najpóźniej do 8 miesięcy; poszukajcie czegoś własnego, bo będziecie z tego bardziej zadowoleni @ blekitnoróżowa widzę, że wariujesz, ciekawy jestem co na to domownicy; a jaką jesteś osobą, czy nie nazbyt skromną, taką, że nie potrafisz się zaprezentować aby inni potrafili dostrzec w Tobie pracowitość? I czy gdyby była to praca do której trzeba by było dojeżdżać, to nie byłby problem?; musisz rozmawiać, rozmawiać i jeszcze raz rozmawiać, a w rozmowach tych mówić o swoich zaletach, jedynie w ten sposób będzie możliwość, że ktoś usłyszy o Tobie i zaproponuje Ci pracę; słuchaj tego co mają do powiedzenia osoby, których szanujesz, ale w rzeczywistości sukces będzie zależał jedynie od Ciebie; nie unikaj spotkań nawet tych, które mogą wydawać się nic nieznaczące co do poprawy sytuacji zawodowej @:( pominięta pożyjemy, zobaczymy co będzie

Gość malinkowamalinka
Martyna 31.12.1992r. Co czeka mnie w przyszłości w sprawach miłości? Bardzo podoba mi się pewien męzczyzna, natomiast nic o nim nie wiem. Nawet nie wiem jak ma na imię. Jednak zadam pytanie, może karty znają odpowiedz. czy pomiędzy nami coś będzie? Czy raczej nie zawracac sobie nim głowy?

Gość SENNA WIERZBA
@SENNA WIERZBA ewidentnie tak, za Tobą zamyka się pewien etap i właśnie rozpoczyna kolejny, z którego wyniesiesz inne doświadczenia; powinnaś czasem zaufać swojej intuicji, nawet jeżeli rozum podpowiada Ci „nie pchaj się w to, bo może się to źle skończyć; przestań działać zachowawczo; w tym roku karta losu się odmieni i to za sprawą jakiejś osoby, która poprowadzi Twoje finanse albo złoży propozycję na to, aby było ich więcej; pamiętaj żeby nie zataić jakiejś ważnej informacji; niestety układ jaki zostanie Ci zaproponowany będzie Cię kosztował pewnych wyrzeczeń, widzę, że możesz nie czuć się swobodnie nie wiem czy się dziękuje za wróżby -ponoć nie, wiec płacę uśmiechem :) czy mógłby Pan mi powiedzieć czasowo - w którym miesiącu polepszenie?

Gość asdfghkikuo
Dajcie człowiekowi troche oddechu ! szczególnie Ty pominięta

Chciałam prosić o kontakt na email lcdmcc@interia.pl interesuje mnie szereszy zakres tarota .

Gość gagita a ty
a ty nie korzystałąś już z jakiejś kafeteryjnej wróżki przypadkiem? Bo to chyba niepierwszy raz nie? ;)

Gość asdfghkikuo
Ktoś ma dobre serce, bezinteresownie chce pomóc, ale jak jest to za darmo to przecież można wycisnąć jak cytrynę! Więcej i więcej! Niektórzy nie wiedzą co to umiar.... Wróci jak złapie troche oddechu, ma przecież swoje życie poza caffe

Tak korzystałam z kafeteryjnej wróżki z którą jestem nadal w prywatnym kontakcie .

Gość wróżka Elvira prawdę ci powie
oj nie męczcie wróżki bo przmęczona wrózka nie jest taka czysta :)

Gość gagita a ty
naprawdę jesteś?? Jest wiarygodna, można jej zaufać??Szukam kogoś, z kim mogłabym być w stałym kontakcie.. moze mogłabyś mi ją polecić? Naszego Pana Wróża pytałam już wcześniej o kontakt na prv ale nie wróży indywidualnie, tylko tutaj:(

no już daje co chciałam mniej więcej wiem :) Bardzo dziękuję i wszystkiego dobrego!!

Według mnie jest wiarygodna , mnie opisała wiele rzeczy których nie można ogólnie przypisać do ludzi wiesz formułka że każdy sobie dopasuje do siebie , opisała mi rzeczy o których tylko ja wiem , poleciłam ją wielu osobą i każdemu opadła szczęka . Ta pani pobiera opłatę ale nie wielką .

Bożenka tutaj myślę że Pan , ja pisałam o innej Pani :) prywatnie wróży .

Gość Miki Mouse 123
wierzyc w wrózbitów to trzeba miec n awalone w głowie. pewnie ze wie takie rzczeczy bo sama jej to mowisz nawet nie wiesz kiedy po za tym blefuje.