Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick nick

Czy jak ktoś namawia kogoś do tego żeby go uderzył w twarz to jest podrzeganie?

Polecane posty

Gość nick nick
no tak ale ja przecież nie zasługuję na dzieci bo jestem ciota:D

Zresztą nie znam cię w sumie. Ale nie chciałbym mieć chyba takiego ojca. Kretynów nie da się uniknąć, bo są wszędzie. Życie to nie jest pierdolona bajka i tylko naraził byś ich na cierpienie.

Ale może już piszę głupoty, dlatego bo jestem do ciebie uprzedzony, przez te głopty które tu nawypisywałeś i przez to że nie umiesz poprawnie się wyrażać po polsku.

Gość nick nick
zresztą i tak żadna mnie nie zechce bo jestem przegrany:D

Gość nick nick
mam nadzieję że będzie takie prawo w polsce jak w stanch że do obrony koniecznej będzie się używało broni.

Gość nick nick
czyli jeśli kobiety by się o tym dowiedziały to byłbym dla nich żałosny i śmieszny? i żadna by mnie już wtedy nie zechciała? no coż grunt to w swoim życiu unikać kretynów, ja jestem bardzo ostrożny ale i takie coś mi się życiu przytrafiło i co z tego?

Gość nick nick
takie na zaliczenie(prace kontrolne)bo mnie prosił. I że mi zapłaci i tak jakoś wyszło, ale później on stwierdził że to jest za drogo i że ja go chcę oszukać.

Zależy jaka kobieta, taka która chce męskiego i twardego faceta, raczej cię nie zechce, ale jest też wiele kobiet lubiących mięczaków takich jak ty(przecież Justin Bieber ma tyle fanek). No rzeczywiście trochę drogo biorąc pod uwage to że nie umiesz sensownie pisać, ale to może dllatego że się nie starasz pisząc na forum. Wypadałoby znać znaczenie słowa bynajmniej zanim się go użyje, a nie mówi się poszłem tylko poszedłem.

Gość nick nick
ja się bardzo postarałem z tymi pracami on miał kilka piątek nawet:D a co do ceny to sam mi zaproponował 20zł. za sztukę min. a jak będą czwórki i piątki to 300 zł. ale później szkoda mu było tych pieniędzy deklowi jebanemu.I mi dał tylko te 200.Ale ze szkoły i tak został wyjebany:D tak więc grunt to nie pomagać ludziom bo i tak wam się za to nie odwdzięczą.Ludzie to zwierzęta i nic tego nie zmieni.

A Ty "dziewczyna znad morza" uważasz że jakie mam szanse na wygranie sprawy? żadne. przeczytałam kilka postów i się załamałam. Chcesz go oskarżyć o to, że Cię sprowokował i wdałeś się z nim w bójkę? wyśmieją Cię na policji i nawet jeśli nie odmówią wszczęcia postępowania wyjaśniającego to umorzą je z powodu niskiej szkodliwości czynu. inteligentny tępak - ostre słowa nie są potrzebne, ale zgadzam się, że autor tematu powinien wrócić do szkoły i chociaż nauczyć się pisać - błędy rażą po oczach, a urażona duma popycha do absurdów. znikam z tego tematu, bawcie się dobrze.

Gość widzewwidzew
ty kuurwa konfidencie jak ciipa jesteś i sam go nie rozkuurwisz to niech ci kumple pomogą ale nie na psiarnie iść bez ściemy jakim trzeba być przyjeebem żeby lecieć płakać do prawnika dlatego że dostało sie w morde

Gość nick nick
Czyli z tego prawa wynika że o nic nie mógłbym go oskarżyć? dziewczyna z nad morza-TO PO CHOLERĘ TO TU WKLEJAŁAŚ?Te całe paragrafy.

Gość nick nick
*znad to że jestem ciota to wiem nie musisz mi mówić.

Gość widzewwidzew
" a co do ceny to sam mi zaproponował 20zł. za sztukę min. a jak będą czwórki i piątki to 300 zł. ale później szkoda mu było tych pieniędzy deklowi j**anemu.I mi dał tylko te 200 " ty kuurwa idioto brak słów co za lamus z ciebie nie daj pluć sobie w miske bo będą cie mieli za piiiizde przecież to logiczne on i tak by za to siedziec nie poszedł a ty byś tylko miał opinie społeczniaka pajacu przegrany

Wklejała te paragrafy, żebyś sam wywnioskował to co jest oczywiste, tak myśłałem że nie zrozumiesz o co jej chodzi, ale... no cóź jesteś nieprzeciętnym idiotą. Takich konfidentów jak ty nikt chyba nie szanuje.

Gość nick nick
już ty sobie nie wyobrażaj że nikt mnie nie szanuje:D

Czyli z tego prawa wynika że o nic nie mógłbym go oskarżyć? dziewczyna z nad morza-TO PO CHOLERĘ TO TU WKLEJAŁAŚ?Te całe paragrafy. bardzo nieładnie drogi chłopcze. twoje pytanie brzmiało czy jak ktoś podżega do czynu zabronionego to czy to jest karalne. Odpowiedziałam na pytanie podpierając je przepisami. Wspomnę tylko, że teraz to ty masz problem bo: a) naruszyłeś nietykalność cielesną innej osoby b) dokonałeś czynu zabronionego w postaci pisania prac za inną osobę ze świadomością celu ich wykorzystania (innymi słowy wiedziałeś, że ta osoba przedstawi je jako własne) w celu osiągnięcia korzyści materialnych c) starałeś się wymusić zapłatę za punkt b. Wymuszenie stanowi odrębną kategorię przestępstw, tym już policja może się zająć. d) nie umiesz pisać jak człowiek proponuję więc pooddychać i żyć dalej.

Gość nick nick
"jeszcze pewnie nie raz dostaniesz, za swój charakter"-ty dostałeś aż dwa razy:D a co do tego czy dostanę to więcej nie będę chodził do szkoły gdzie jest niski poziom w szkole bo nie zamierzam się do tak owego zniżać. No i chodziłem tam tylko dlatego żeby nie iść do wojska a teraz już wojska nie ma.

Gość nick nick
b)przecież ja byłem gospodarzem klasy i to on mnie prosił o to żeby mu pisać w przeciwnym wypadku mówił że napisze mu jakiś tam ktoś. Spoko że ja chciałem za to pieniądze, to prace mogłem wziąć z powrotem od dyrektora i tyle, a byłem gospodarzem klasy więc mógłbym to zrobić.Ale ja wziąłem pieniądze i dopiero wtedy powiedziałem dyrekcji że to ja pisałem. TAK TO RZECZEWIŚCIE ZŁAMAŁEM PRAWO BO O ILE WIEM TO NIE JEST W ŻADEN SPOSÓB DO UDOWODNIENIA, BO JEMU WSZYSTKO(jak się później dowidziałem)w szkole średniej ktoś pisał i dlaczego ktoś się tym nie zajął?Bo każdy ma to w dupie kto komu pisze. a)to on mnie najpierw uderzył,a wcześniej robił zdjęcia aparatem, mówił że wrzuci do internetu itd. c)Jakbym podpisał z nim umowę to już nie było by żadne wymuszenie

Gość nick nick
d)no nie umiem pisać jak człowiek:D za to umiem pisać prace:D i jakoś nauczyciele go chwalili:D Acha i ja nie skupiam się tutaj na pisaniu bez błędów.

Gość nick nick
b)co do pisania tych prac to bałem się że jak mu nie napiszę to się będzie do mnie przypiepszał bo mówił że mam szczęście że zdążyłem mu napisać itd.(można traktować to jako zastraszanie)

a) co z tego że on pierwszy uderzył? tak dla formalności obrona własna polega na uniemożliwieniu ataku, a nie oddawaniu ciosów. b) co z tego, że byłeś gospodarzem klasy? mógłbyś być samym królem świata, ale mu napisałeś za pieniądze i to się liczy. Co z tego, że inni mu pisali? inni są tak samo winni jak Ty, to Cię w żaden sposób nie usprawiedliwia. nie jest do udowodnienia? wystarczą zeznania tego chłopaka, ze dwóch świadków, skoro powiedziałeś dyrekcji (wątpię, że tak było), to się sam do tego przyznałeś i to już jest dowód. Dalej nie chce mi się wymieniać, ale wystarcz porównanie stylu pisania, robisz masę błędów, to też cecha charakterystyczna. Oczywiście, że jeżeli tamten chłopak nie pójdzie z tym do właściwych służb, to nic Ci nie będzie i nikt się do tego nie przyczepi, ale jak on to zgłosi, to po Tobie. c)Jakbyś podpisał z nim umowę to by nie było wymuszenia, ale wtedy by było czarno na białym, że popełniłeś czyn opisany w punkcie b. Poza tym nie masz z nim umowy, więc nie ma co rozwijać tego wątku. d) nie skupiasz się na pisaniu bez błędów bo tego nie potrafisz. "podrzeganie", "poszłem", brak właściwej składni zdania to tylko kilka z błędów. Myślisz tak jak piszesz, a piszesz z błędami, więc nie wierzę, że jesteś taki dobry w pisaniu prac.

nie twórz teorii, on Cie zastraszał dlatego mu napisałeś pracę za pieniądze a potem go pobiłeś? Gdyby tak faktycznie było, to byś mu napisał za darmo i raczej byłbyś ofiarą pobicia, a nie sprawcą.

Ogólnie w szkołach jest niski poziom więc możliwe że twoje prace mogły sie podobać, ale pisząć tu robisz tyl błędów stylistycznych, że głowa mała. Ogólnie bycie studentem to żadna duma(a często pieniądze rodziców), tam trzeba tylko kuc na blachę. Ograniczone jest użycie inteligwncji i kreatywności. Aele tylko błedy jak te: "przecież są takie przypadki że zabili kogoś bo nie miał papierosa bynajmniej o takich słyszałem"-nie znasz znaczenia słowa bynajmniej to po chuj go używasz? "a to że nie poszłeś na policję albo na prokuraturę to jest niedojrzałe"-kurwa poszłeś? Anie poszedłeś? zawsze mnie to drażni

Jestem na tym forum pierwszy raz, wszedłem na pierwszy lepszy temat i trafiłem od razu na takiego idiotę. Można się nieźle dowartościować, widzać jacy ludzie są głupi.

Gość nick nick
ale wynajdujesz na mnie haczyki ja nie mogę i nie ubliżaj mi robię błędy bo nie to jest dla mnie najważniejsze w tym temacie Za to że pisałem chciałbym żeby mnie zamknęli.na ile lat mogą mnie zamknąć?