Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick nick

Czy jak ktoś namawia kogoś do tego żeby go uderzył w twarz to jest podrzeganie?

Polecane posty

NIenawidzę swojego ojca który zostawił matkę jak miałem trzy lata, ostatnio go widziałem 12 lat temu. Gdybym zobaczył tego skurwysyna, zajebałbym mu w pysk i to nie raz za te wszystkie lata i za to że zdradził matkę. Kiedy to nastąpi, to mam nadzieję , że w pobliżu nie będzie nick nicka, Bo od razu pójdzie na policję.:D

będziesz miał nowe problemy, być może nawet gorsze niż dziś. Ale z drugiej strony ci to nie ryzykują, nie wygrywają :) Najwięcej dobrej pracy jest w Niemczech podobno, słyszałam też kiedyś o mieście, które gwarantowało Polakom pracę i mieszkanie, żeby tylko chcieli przyjechać na dłużej, więc może ten kraj? Warunkiem była znajomość języka na poziomie komunikatywnym. Idę spać, późno już :) dobranoc, być może do jutra

Gość nick nick
oj mam nadzieję że będzie ktoś tam taki jak ja bo nie ładnie tak bić ojca:)jaki by on nie był:P

Gość nick nick
acha i co jeśli twój tata ma kolegów?:D

Gość nick nick
wtedy to ty będziesz poszkodowany ale gdzie pójdziesz po pomoc?

Jaką pomoc? Dziwne masz rozumowanie, dostanę uszkodzeń ciała? Trudno. RAny fizyczne szybko się goją, gorzej psychiczne. Istniej coś takiego jak honor, ale co ty możesz o tym wiedzieć?

Gość nick nick
łeee tam rób co chcesz. Moim zdaniem rany psychiczne lepiej jest zagoić, niż fizyczne.

Gość nick nick
jestes zjebem i ciota jebana

A nie zauważyłem, że piszesz o mnie, a nie o sobie. Takie słowa od ciebie, nie robią na mnie żadnego wrażenia. Powiem ci jedno: ZASŁUŻYŁEŚ NA WPIERDOL I PRAWDOPODOBNIE JESZCZE NIE RAZ DOSTANIESZ PO TYM POSTYM ŁBIE DZIWKO!

Gość nick nick.
nie to podszyw jest. Jeśli chce ktoś podyskutować to zapraszam do dyskusji.Powinieneś się domyśleć bystrzaku:P

Gość nick nick.
bądź pewny że nikt mnie nie zbije bo nie będę się z nikim bił, poza tym. Poza tym postaram nie dać się nikomu pobić. Acha ciekawe kto by wygrał twój tata czy ty? Bo ja to nie chcę psuć sobie zdrowia na bójki ale życie czasem tego wymaga.

Jesteś jaki jesteś między innymi przez to że brak ci męskej ręki. Posiadanie Ojca jest bardzo ważne. Dzieci z rozbitych rodzin noszą brzemię nawet o tym nie wiedząc często.

Posobno jest w wilkiej brytani także , nie będe go szukał. CO z tego ,że on jest z bogatej rodziny,a ty z biednej . Jakie ma to znaczenie? To, że jesteś z patologicznej rodziny, trochę tłumaczy twój charakter.