Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick nick

Czy jak ktoś namawia kogoś do tego żeby go uderzył w twarz to jest podrzeganie?

Polecane posty

Gość nick nick
02:05 dokładnie o tej godzinie to napisałeś:P

Napisałeś że podpierdalasz jak ktoś łamie prawo, więć pomyslałem że jesteś jego gorącym zwolennikiem. A jak nie to jeszcze gorzej to o tobie świadczy, ponieważ, donosisz na ludzi którzy łamią prawo, chociaż uwazasz że prawo jest bezsensowne. Czy jestem inteligentny czy tępy? Oceń sam , nie mogę sam siebie oceniać bo moja ocena będzie subiektywna.

Gość nick nick
dziewczyna znad morza-"ciota" to styl życia, z wyglądu mógłby być samym adonisem, ale charakteru nic nie zmieni, to geny och dziękuję za tą ciotę to dla mnie komplement:D dziewczyna znad morza-"ale podziwiam grupę, która wybrała sobie takiego oszołoma na swojego gospodarza." co do tego gospodarza to oni byli że mnie zadowoleni ale była to bardzo ciężka posada bo był bardzo niski poziom, jeden przychodził nawet pijany na lekcje:D ach i poza tym moja droga nikt inny nie chciał nim zostać:P(gospodarzem)

Dziewczyno znad morza Nie to że nie znoszę prawa, ale w każdym kraju jest inne, a w Polsce raczej kuleje. Chociaż boję sie pomyśleć co by było jakby go nie było, a wszyscy ludzie robiliby co chcieli. Ale trudno byłoby stworzyć prawo które by wszystkich zadowalało.

Gość nick nick
tępak- to ty napisałeś że ja podpierdalam, a ja nie napisałem że podpierdalam ty tak pierwszy napisałeś. I ja nie podpierdalam, tylko szukam kruczków prawnych:P tylko w swoich sprawach i sprawach swoich bliskich, a nie z lornetką:P

Gość nick nick
dziewczyna znad morza- może i jestem oszołomem ale uwierz mi nie mam zbyt wiele autorytetów:D ty bądź lepsza:P

Jezeli chodzi o to z lornetką, to był drobny żart, którego jak widać nie wyłapałeś. Masz dopiero 24 lata, więc do zostania prawdziwym społeczniakiem z lornetką masz jeszcze dużo czasu.

Gość nick nick
prawo jest dla zapyziałych ludzi.

Gość nick nick
tępak- nie obchodzą mnie twoje żarty:P

Gość nick nick
dziewczyna znad morza- to ty nie jesteś dziewczyną, tylko kobietą:P i to chyba normalne że kombinuję tak żeby to dla mnie było najkorzystniej.

nick nick Mam wrażenie, że cofnełeś się w rozwoju, od czasu gdy zaczęliśmy dyskutować. Mentalnie jesteś jeszcze dzieckeim, ale możesz sobie ulżyć będąc trollem internetowym.

Gość nick nick
walcie się z tym głupim prawem.Jebię je ale z szacunkiem.:D:P

Gość nick nick
tępak-nie truj dooopy.:)mam 24

inteligentny dzięki za miłe słowa :) uważam, że prawo nie jest doskonałe, ale nigdy nie będzie, nie ma się co łudzić. ilość luk w prawie pozwala zarobić naprawdę niezłe pieniądze, ale dla ludzi, którzy go nie znają to czysty dramat. Dlatego też działam w jednostkach niosących ten kaganek wiedzy bez opłat :) jak to mówią, na każdego znajdzie się paragraf, trzeba tylko dobrze poszukać :) A Ty jak rozumiem pracujesz w dziedzinie zupełnie niepokrewnej do mojej?

Gość nick nick
już nawet na mnie chciała szukać paragrafy ale mam je w dooopie.:D Zwykłe banały.:D

Do dziewczyny znad morza. Ja przy tobie jestem jeszcze gówniarzem. Mam 21 lat i niezbyt łatwy start w życiu. Wiel czasu straciłem na imprezach i zadawaniu się ze "złym" towarzystwem. Skonćzyłem Ogólniak, nie uczyłem się ani trochę, mimo tego miałem niezłe wyniki z matury.W wieku 18 lat poszedłem do pracy na wózku widłowym, żeby pomóc finasowo matce. Teraz zerwałem z większością znajomych. Iplanuję się dokształacać i rozwijać w kierunku lingwystycznym, ponieważ zawsze miałem łatwość w nauce języka.

Jednak mam 21 lat i w porę się obudziłem, wielu ludzi powtarza, że jestem inteligentny choć ja tego nie widzę. Wiem , że mam potencjał, by coś osiągnąć. I kiedyś może zechce mnie normalna i bystra kobieta jak ty. Mam już dość tych pustych dziewczyn, od trzech lat nawet nie szukam dziewczyny.

Gość nick nick
skoro dałeś sobie złamać nos w dwóch miejscach to wątpię że cię zechce jakaś bystra:D:D

Gość nick nick
dziewczyna znad morza-A ty ile masz lat?

Czemu? Połamany nos mnie nie dyskwalifkuje, jeżeli będę ambitny i nieźle zbudowany. Poza tym własnie bystra kobieta nie patrzy jedynie na wygląd, ja też nie szukam idealnej wyglądem.

Gość nick nick
bo dziewczyny wolą raczej z ładną twarzą.Spytaj się zresztą "dziewczyny znad morza" to ci powie:P Nawet jeśli będzie inteligentny ale brzydszy to niestety:Pale wygląd się bardziej liczy:P

Gość nick nick
mam 24 lata,:P ale do dziewczyn to nie mam co startować, bo to nie dla mnie:D

inteligentny - jak zostaniesz np. tłumaczem, to się ustawisz do końca życia, to dobry pomysł :) pracy ze znajomością języka jest pełno, nawet teraz, w dobie kryzysu, więc działaj. nie miałeś lekko jak widzę, ale przynajmniej teraz wiesz czego unikać w życiu. a co do dziewczyny, to się nie przejmuj, ja mojego narzeczonego poznałam przypadkowo i to dopiero niedawno, połowę życia spędziłam z facetami niewartymi zainteresowania, człowiek uczy się na błędach :) poza tym nie jestem taka stara, suma mojego wieku to 8, a pierwsza cyfra to 2 ;)

O gustach się nie dyskutuje, dla jednej ładna twarz, dla innej może wydać się obrzydliwa. Chyba nie masz za bardzo pojęcia o dziewczynach, mnóstwo ludzi nie ma idealnej twarzy i tylko kretyni tacy jak ty mogą zwracać uwqagę tylko na twarz.