Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nick nick

Czy jak ktoś namawia kogoś do tego żeby go uderzył w twarz to jest podrzeganie?

Polecane posty

Gość nick nick
no za te prace(prace zaliczeniowe) co pisałem bo to podobno karalne.Tylko na ile lat? bo nie wiem ile za to grozi.

Gość nick nick
"d) nie skupiasz się na pisaniu bez błędów bo tego nie potrafisz. "podrzeganie", "poszłem", brak właściwej składni zdania to tylko kilka z błędów. Myślisz tak jak piszesz, a piszesz z błędami, więc nie wierzę, że jesteś taki dobry w pisaniu prac." oż kurwa ja pierdolę ale się przyczepiła do tych błędów, no i co z tego że piszę z błędami.To nie dyktando więc. CZY JA NAPISAŁEM ŻE JESTEM DOBRY W PISANIU PRAC?Nie napisałem że je tylko napisałem. tępak-Ale ile lat grozi za pisanie prac?

Art. 115 prawa autorskiego stanowi, że: kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3. W powyższym przypadku chodzi o wprowadzanie w błąd co do autorstwa. . art. 272 kodeksu karnego, stanowi, że „Kto wyłudza poświadczenie nieprawdy przez podstępne wprowadzenie w błąd funkcjonariusza publicznego lub innej osoby upoważnionej do wystawienia dokumentu (taką osobą jest podmiot uprawniony do wystawienia oceny na dyplomie), podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Pomocnictwo jest tak samo karalne jak dokonanie czynu - powyższe należy więc zastosować do autora tematu. wynika to z art. 18 kodeksu karnego: Odpowiada za pomocnictwo, kto w zamiarze, aby inna osoba dokonała czynu zabronionego, swoim zachowaniem ułatwia jego popełnienie, w szczególności dostarczając narzędzie, środek przewozu, udzielając rady lub informacji; odpowiada za pomocnictwo także ten, kto wbrew prawnemu, szczególnemu obowiązkowi niedopuszczenia do popełnienia czynu zabronionego swoim zaniechaniem ułatwia innej osobie jego popełnienie.

Nic ci nie grozi. Ludzie codziennie w Polsce na każdym kroku robią różne przekręty i nic się nie wydaje. Gorzej jak ma się do czynienia z takim nadgorliwym podpierdalaczem. Co ty od wczoraj żyjesz na tym świecie? Pisanie komuś prac to normalna i powszednia rzecz.

Gość nick nick
skoro ja pisałem mu prace to jego wykształcenie jest przecież nieważne, pomimo tego że powinienem za to siedzieć, ale wątpię że jakiś mądry sędzia mnie skazał za takie gówno. 01:22-No i to on sobie przywłaszczył moje prace więc to on wykorzystał moje autorstwo.Jak byśmy byli przed sądem to oddał bym mu te nędzne pieniądze ale to on wykorzystał moje autorstwo. I to on będzie miał fałszywy papierek co się łączy zawód.

Gość nick nick
zamknijcie mnie szybko za te pisanie prac bo nie chcę żyć w takim społeczeństwie gdzie sam ktoś chce żeby pisać mu prace a potem mu jeszcze to nie pasuje.

inteligentny tępak - też się nudzisz w sobotni wieczór (lub już raczej noc)? taka późna godzina a my nadal tu, co za życie ;) na szczęście pada, więc mam usprawiedliwienie na siedzenie w domu :P "podrzeganie" mnie na szczęście trochę rozbawiło, cieszę się, że istnieją ludzie, których kosztem można się bezkarnie bawić

dziewczyna znad morza Wiesz sobotni wieczór jest dla mnie taki sam jak każdy inny(tyle że nie muszę iść do pracy), Imprezy juz dawno przestały mnie bawić. Mimo tego że jestem młody już zdążyłem się wyszaleć.

Gość nick nick
pozatym ja mu je pisałem na komputerze więc to jest cholernie trudne do udowodnienia. czyli za pisanie grozi 3 lata tak więc dyrektor jak by chciał to by mógł go zaskarżyć bo ja przyznaję się że to ja pisałem, bo mnie by na pewno nie zaskarżył bo ja go znam dyrektora. ale śmieszne jest to podżeganie. Ty za to napisałaś w jednym z postów nie "osoba" tylko "ozoba":Dhehhe

PozPierwszy raz jestem w sumie na tym forum i to nawet ciekawe doświadczenie, rozmowa z takim człowiekiem jak ten nick nick. Na codzień obracam się raczej w innym towarzystwie, więc jego punkt widzenia jest dla mnie absurdalny.

Gość nick nick
21:39-konkretnie było to o tej godzinie.:P

Gość nick nick
tępak-przecież wiem że jestem ciota i że żadna mnie teraz nie zechce:D

nick nick Ona napisała ozoba zamiast osoba, a ty narobiłeś tyl błędó że wymienianie ich i dyskutowanie o nich mogłoby trwać conajmniej do rana. NIe jesteś przypadkiem opóźniony w rozwoju? BYNAJMNIEJ nie zamierzam cię poniżać z tego powodu, jeżeli okaże się to prawdą.

01:45 [zgłoś do usunięcia] nick nick tępak-przecież wiem że jestem ciota i że żadna mnie teraz nie zechce Jeszcze zależy jak wyglądasz. Ale wiesz... myślę że znajdziesz swoją drugą połówkę, razem się zestarzejecie, i będzieci koczować z lornetką w oknie i wypatrywać kogoś kogo można podpierdolić. Razem będziecie wiecznie marudzącymi społeczniakami.

Gość nick nick
no ja podpierdalam jak ktoś łamie prawo, a ty jak ktoś sobie pisze błędy ortograficzne, tudzież interpunkcyjne.

Gość nick nick
nawet jeśli spodoba jej się mój wygląd to pewnie to że pisałem prace i łamałem prawo to pewnie nie i to że ktoś mnie pobił i jak się o tym dowie to mnie rzuci.:D a moje błędy ortograficzne to sobie wynajduj ile wlezie nie obchodzą mnie one.:P

Komu niby podpierdalam twoje błędy? Jak to mówisz, podpierdalasz jak ktoś łamie prawo...Radzę ci żebyś użył szarych komórek(chodź wiem,nie jest ich za dużo i giną w zastraszającym tempie :D) i włączył samodzielne myślenie, To że ktoś narzucił nam jakieś prawa, to nie znaczy , że mamy ich przestrzegać. Każdy ma tylko jedno życie i powinien robić to co uważa za stosowne. Ale nie , przygłupi nick nick nawet się nies zastanawia czy prawo jest idealne, tylko jak jakiś bezmózg bez szemrania je przestrzega.

ale ja nie piszę prac dla innych ludzi, więc moje błędy pozostają moimi :) gratuluję wytrwałości w wyszukiwaniu błędów, cieszę się, że poświęciłeś czas na ponowne przeczytanie wszystkich moich postów, być może czegoś się nauczysz :) inteligentny- ja w mojej pracy mam często do czynienia z ludźmi, którzy nie radzą sobie z życiem i prawem, dlatego poziom autora tematu nie jest dla mnie zaskoczeniem, ale podziwiam grupę, która wybrała sobie takiego oszołoma na swojego gospodarza. nie życzę żadnej dziewczynie takiego faceta jak on, brak umiejętności przyznawania się do błędów i szukanie winnego w innych uprzykrzy jej życie na maxa! poza tym "ciota" to styl życia, z wyglądu mógłby być samym adonisem, ale charakteru nic nie zmieni, to geny :)

Gość nick nick
tępak-nie podpierdalasz tylko wytykasz:P

Ja pierdolę czuję sie jak bym dyskutował z 8-latkiem. Swoim postępowaniem i samym sobą tylko uprzykrzasz innym życie. Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak ty, ale mam dla ciebie jedną radę nie eksperymentuj z używkami, bo zgłupiejesz do końca(o ile to możliwe).

Gość nick nick
tępak-gdzie ja napisałem że prawo jest idealne idioto?Ja prawa nie znoszę, bo to zwykły szajs:P

I nie wytykam ci błedów ortograficznych. Tylko używanie słow których nie znasz i błędy stylistyczne któe świadczą o tym, że delikatnie mówiąc za bystry to ty nie jesteś.

Gość nick nick
"ale ja nie piszę prac dla innych ludzi, więc moje błędy pozostają moimi gratuluję wytrwałości w wyszukiwaniu błędów, cieszę się, że poświęciłeś czas na ponowne przeczytanie wszystkich moich postów, być może czegoś się nauczysz" hahahah :D błąd zauważyłem od razu tylko nie chciałem ci wytykać obrażać, po niby po co?Ależ błyskotliwa jesteś:P A to czy w to wierzysz czy nie to już twoja sprawa bo widzę że ciężko cię przekonać.:P

Gość nick nick
tępak -"któe" ty nie znasz słowa "które" hahaha:D hymmm tępy czy inteligentny?A nie zna słów:D