Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innymiś

Szukam miłej dzewczyny, która tak jak ja zrzuca zbędne kilogramy

Polecane posty

Gość IU
Ja u siebie widzę postępy, mimo 3-dniowej przerwy w ćwiczeniach, mniej się męczę i mogę robić coraz więcej ćwiczeń za jednym zamachem :) Jednak jeszcze się nie ważyłam. Jeszcze trochę ograniczyłam jedzenie, nie jest to dieta, ale powrót do normalnych posiłków (śniadanie, obiad i kolacja) kiedyś nie jadłam śniadań, a największy posiłek jadłam wieczorem, teraz jem duże śniadanie i bardzo długo jestem najedzona, a wieczorem nie mam ochoty na tłuste jedzenie.

Gość łasicaaaaaaa
+1!!!!???? przecież tak spalałeś na imprezach! i to my mamy drżeć??!! tyle wysiłku (-10) pozwalasz sobie zatracić? jestem oburzona twoim postępowaniem! miałam krzyczeć wiec krzyczę :) do jutra. pa!

W związku z tym dzisiaj kolejny raz podejmę próbę spalenia imprezowego. Niestety, wrócę chyba po północy...

Gość IU
Mi się teraz jakoś strasznie nie chce ćwiczyć, waga pokazuje 60 kg, także postępu zero :o Dzisiaj tylko brzuch mnie trochę boli od brzuszków, ale chyba muszę przystopować z jedzeniem bo tylko mięśnie mi się rozwiną pod tłuszczem i nic więcej ;)

pewnie musisz więcej ćwiczeń wykonywać na spalanie niż na mięśnie ja od jutra będę jeździł na rowerze pozdrawiam:)

Gość łasicaaaaaaa
oj moze juz nie obiecuj?!

Gość IU
A jakie proponujesz ćwiczenia na spalenie tłuszczu?

ostatnio mam na głowie dużo ważniejszych spraw, ale z czasem to się może zmieni... na spalanie to chyba rowerek biegi lub trening interwałowy

Gość IU
Ja mam zawsze weekend dosyć zajmujący i przez 2 dni mało jadłam, nawet nie czuje głodu, i już czuje się lżejsza :D Mam nadzieję, że do wiosny te 10 kg pójdzie w zapomnienie i wywale spodnie o rozmiarze 42 :)

Gość łasicaaaaaaa
coś tu cicho