Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Viola

Zerwałam żeby się bawić... czy mogę go jeszcze odzyskać??

Polecane posty

ja tej dziewczyny nawet nie znam!!! Ale sam fakt, że obejrzałam ich zdjęcia na nk widzę że ona nie jest w jego stylu... Zawsze lubił kręcone włosy, brunetki ona jest chuda jak sucharek, ma długie, proste blond włosy niebieskie oczy... ładna jest z twarzy nawet ale i tak nie w jego stylu ma taki elegencki styl jakieś beżowe tuniki i szpilki chyba z 15cm takie same tylko inny kolor na każdym zdjęciu a on w bluzie albo w koszulce bez sensu... albo mają zdjęcie na plaży on opalony jak czekoladka, ona czerwona jak rak i coś tam popisała kochanie zabiję cię takie to wszystko dziwne... oni nie pasują do siebie ale jeszcze coś wymyślę!

Gość prawdzichy mnacho
hehe nic nie wymyslisz:) on sie z nia ozeni a nawet jakbys miala posunac sie do najgorszych rzeczy typu przelecenie go po pijaku to i tak zostawi cie jak szmate :)

Gdyby Cie jeszcze chciał, to juz dawno by tamtą zostawił :P Serce nie sługa, głupia byłaś to teraz masz za swoje

ale coś tu chyba jest nie tak jeśli mówi mi że jestem najpiękniejsza na świecie a za chwilę jest z zupełnym moim przeciwieństwem!!!! Wydaje mi się, że był z nią żeby o mnie zapomnieć i się dogadywali i bierze ten ślub ot tak... panna nie jest w ciąży bo już przeprowadziłam wywiad a wiem , że on bardzo chce miec dziecko bo jak był ze mną to już coś zagadywał ale go wyśmiałam więc moze ona nie może bo na pewno by juz dziecko planowali... będzie nieszczęśliwy :( Chcę go spowrotem!!!

Zrozum, że on jest z nią szczęśliwy i już poukładał sobie wszystko po rozstaniu z Tobą. Zostaw go w spokoju, znajdź innego, zapomnisz

Gość dgdgdgfdgf
Dziecko drogie bedac z toba koels miał totalnie zaslepiony swiat i zapewno było mu zle. Paradoksalnie odchodząc od niego zorbiłas największa pzysługe jaka mogłas mu wyrządzić. On już nie widzi w tobie tej piękności i nie czuje tego co wczesniej. Klasa, dobrze dla niego. Zakończyliście związek w którym obydwoje się męczyliście i jest super. Teraz ty musisz spoglądać w przyszłość

Widzę, że jesteś a ostatnim akcie desperacji... Kurwa ogarnij się!!! Może będą mieć 6 dzieci to że jeszcze ona nie jest w ciąży to nie znaczy, że nie może, może chce zachować czystość do ślubu, może się jeszcze uczy, powodów może być tysiące!!! I co z tego, że tak się ubiera na pewno ma fajny, elegancki styl i z twojego opisu wygląda że jest ładna a skoro dodał fotę jak się spiekła na słońcu to znaczy że maja do siebie dystans i dobrze się razem bawią daj spokój bo cię cała wieś wyśmieje jak to ktoś już naqpisał...

sam fakt że piszę "chcę go" świadczy o Tobie, głupia jesteś! Zupełnie jak była mojego mężczyzny! Identycznie , chociaż może jej już przeszło. :D

A facet wporządku wobec swojej Kobiety, ma Cię w dupie za brdo go zraniłaś, nawet jako kolega niechciałby z Tobą mic pewnie dczynienia, bo już Ci nie ufa, jesteś skończoną egoistką. Ty chciałaś się wybawic, teraz Ty juz chcesz go spowrotem, a facet ko 'kulwa' zabawka?! PS. Z tej byłej mojego to my się obecnie tylko śmiejemy, a też próbowała tak jak Ty, i to 2 lata, może troche dłużej :D

NO i nie tylko wygląd się liczy, widocznie wie, że tamta go nie skrzywdzi tak jak Ty... W ogóle na nk to mogłaś napisac coś w stylu "Hej! Widziałam Cię, ale się zmieniłeś, jak tam Ci się życie układa? Słyszałam zapowiedzi, gratuluję serdecznie" to może by odpisał, ale skoro od razu wypaliłaś że wiadomo że go "chcesz" to lipa. napisałaś tą wiadomośc tak że teraz już pozwalasz mu sie spotkac z Tobą. Identyczniee jak ta mojego. Pisała teksty w stylu "Kto to jest (moje imie i nazwisko) ciągle mnie śledzi na portalach (co było nieprawdą!).", albo "Czemu sie do mnie nie odzywasz? Kiedys zrobiłeś pierwszy krok to teraz też możesz, chyba że ta Twoja Cię ogranicza aż tak bardzo", oraz teksty w stylu jestes głupim ch. ooojem, albo że mnie zdradza, albo że ma dziecko z inną... JAKIE TO ŻAŁOSNE... A my dalej razem. :)

chuda - racja, mój też mi pokazywał co ta głupia baba wypisuje, opowiedział mi jaka była i dlaczego zerwali bo chciałam wiedziec, i na początku miał do niej szacunek ale po tych wszystkich tekstach to już 0, tylko razem sie z niej narywamy...

opowiem wam moj przypadek w skrocie troszke poznalem kiedys laske zakochala sie we mnie ja w niej kiedys sie poklucilismy zerwala ze mna kontakt nigdy juz nie chciala sie ze mna spotkac .. kiedys napisala do mnie ze jej sie snilem itp po pewnym czasie napisalem jej tez ze chce sie pozegnac bo jade do iraku o jak nagle zmienila zdanie chciala sie spotkac i mnie lepiej poznac CO DO VIOLA POWIEM TAK -WOLALAS SIE BAWIC NIZ Z NIM BYC TO ZE KAZDY Z NAS I TY POPELNILAS BLAD TO NIE MA TU NIC DO RZECZY ZYCIE TO SZTUKA WYBORU SKAD WIESZ ZE SIE NIE KOCHAJA CO TY MOZESZ O NICH WIEDZIEC -GDYBYS GO KOCHALA TO BYS NIE SZUKALA PODSTEPOW KNOWAN

napisałąm do niego na nk już ostatni raz... nie mogłam inaczej. Kochasz ją? Jeśli nie to wszystko możemy jeszcze naprawić

jaaaaaaaa ale zrobiłaś z siebie idiotke teraz masakra. Chyba nie łudzisz się że Ci odpisze? Chyba, że napisze byś dała im spokój :) powodzenia :P daj znac.

jest dostępny na nk talk więc pewnie odpisze. Nie zrobiłam z siebie idiotki po prostu chcę wiedzieć...

Gdyby jej nie kochal to by z nią nie był. Zrobiłby krok w Twoim kierunku gdyby mu dalej zależało

Gość marcoo
bahahahahah aż zachowam ten watek:D:D:D autorka nie dosc że głupia i pusta to jeszcze idiotke z siebie robi:D:D:D:D jezuuu mówice co chcecei ale autorka to wyjątkowy przykład koniecego idiotyzmu:D:D:D:D

"Nie chciałbym sprawić ci przykrości i cię urazić ale powiedz mi proszę co mogę dla ciebie zrobić żeby mieć znowu święty spokój? Słyszałem, że wypytywałaś o moje bardzo prywatne sprawy np czy spodziewamy się dziecka, jak nam się układa. Mogę rozwiać Twoje wątpliwości, układa nam się zajebiście a ty zaczynasz mnie delikatnie mówiąc wkurwiać... Przestań pytać ludzi o takie rzeczy bo to wszystko potem do mnie wraca a wiesz złość piękności szkodzi więc jak mnie za bardzo będziesz denerwowała to martwię się przy następnym naszym spotkaniu które znając ciebie niedługo będzie miało miejsce nie zrobię już na tobie tak piorunującego wrażenia jak w czwartek ;)" skończony chuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pomyśl co czuł gdy ty go rzuciłaś. Teraz wiesz jak to jest, jak on się czuł i wyciągnij nauki na przyszłość

Gość minimka_lawara
Bardzo dobrze Ci odpisał! Przykre, ale należało Ci się.

odpłacę mu się!! Zaraz napisze do tej jego laski jak tam ich sprawy intymne bo z tego co pamiętam to miał wytrysk po minucie upokorzę go tak jak on mnie! :(

Gość ciesze się że wkoncu to robił
napisał prawdę nie upokorzył:)

Gość ciesze się że wkoncu to robił
to jest prowo bo nie wierze że ktoś może być tak mściwym, zawzietym i bezczelnym.