Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Viola

Zerwałam żeby się bawić... czy mogę go jeszcze odzyskać??

Polecane posty

Dziewczyno- sama sie upokorzyłaś. Cały czas sie upokarzałaś ale nie widziałaś tego, on Ci to tylko uswiadomił w tym momencie

psychiczna? to on jest psychiczny! to jest nieprawda że tak było ale napiszęto jej na nk i chuj niech się zastanawia czy warto być z takim daremnym gościem... to i wiele innych rzeczy! napisze, ze zawsze musiałam za niego płacić, że cały czas płakał z byle powodu, że płakał jak nie zdał jakiegoś kolokwium... zaraz jeszcze coś powymyślam ale mu będzie głupio przed nią!

Gość marcoo
ok teraz już wiem prowo niemozliwe żeby dorosła osoba mogła byc tak dennie głupia...... zauważcie że one nie wchodzi w dyskusję-ona tylko pisze o tym samym i zdaje relacje a naprawde smieje sie patrząc na nasze reakcje.

Gość marcoo
jezu przeciec jak się czuta Ciebie to widac że to ściema. specjalnie piszesz takie bzdury bo naprawde jakbys tak napisała to zrobiłabys z siebie jeszcze większą idiotkę. więc-prowo a jeśli co mało mozliwe to prawda to SZCERZE WSPÓŁCZUJE, jakas choroba zakazna w dzieciństwie?? jeśli nie widzisz czemu to jest głupie i smieszne to już nie załapiesz tego po prostu...

A niech pisze do niej, do niego. Sama z siebie robi idiotke :) Pozwólcie jej na to, bo widać bardzo pragnie sie upokorzyć przed swoim byłym i jego dziewczyną nowa jeszcze bardziej :)

Gość marcoo
w sumie rACJA:d pisz pisz koniecznie pisz!!!! napisz wsystko do niej, do księdza, do rodziców!!

... nawet nie wiecie co teraz czuję jeszcze wy mnie dobijacie... wiem nie będę tego pisała... ale mam w sobie taki żal i ból tak żałuję a on nie chce, napisał że go wkurwiam,,, chyba wrócę dziś do swojego miasta, życia i tam spróbuję zapomnieć...

Gość Marek41
Cześć. Jestem facetem po 40stce, moja żona to nadal zadbana i seksowna kobieta.Wraz żoną postanowiliśmy spróbować nowego układu a więc 2m+1k chcielibyśmy znaleźć miłego przyjaciela w wieku 19-49l do zrealizowania tej fantazji. Liczymy na dłuższy układ. Tutaj daje zdjęcia mojej żonki jak i moje. http://hopka.pl/z81ca

no, twoje ostatnie zdanie autorko wreszcie ma jakiś sens. i tylko to. A po co pisać że on tak się bzykał albo płakał. A może laska nie lubi seksu i lubi wrażliwych facetów. Co ci to da? Nic, tylko zyskasz jego pogardę, bo nikt normalny nie poniża się w ten sposób. Nie mam podobnej sytuacji bo mnie kilka razy były rzucał, nawet sobie tam kogoś znalazł. Ale potem jak wracał to sam twierdził że doceniał to że np nie pisałam do jego ówczesnej dziewczyny, mało tego, to ona do mnie zadzwoniła, do dziś nie wiem po co. I co?Po 10 latach dowiedziałam się ze nie jest gotowy na kroki naprzód. To nie. Boli, jak choooj. Ale żyję, nie odzywam się, odzwyczajam się od niego choć boli jakby mnie ktoś codziennie żyletkami ciął. Ale mam swoją GODNOŚĆ

nie chce Cie i tak bardzo nie umiesz tego zrozumiec ze musisz mu w zyciu mieszac? nienawidze takich pustych lasek..

Gość marcoo
1.zerwałaś z nim 2.jest przystojniejszy, po zapowiedziach 3.męczysz go pytaniami 4.mówi ci KULTURALNIE zebys nie robiła za szpiega a ty załamana :D:D:D:D:D:D:D:D i jeszcze rzucasz się że Cię ponizył:D:D:D:D ty po prostu głupia pinda jestes i tyle w tym temacie:)

odpieprz się od niego i przestań wymyslac pierdolły, takie mu sie zawsze podobały :o tylko krowa nie zmienia zdania wiec się opanuj jestes żałosna, powinien ci dać w pysk za te twoje nędzne gierki :o

Gość vbbgfhgh
hahah zajebisty topic:) mozesz pisac jego dziewczynie co chcesz:) na poczatku ona bedzie zla a potem to ich zwiazek wzmocni i jeszcze bardziej sie upewnia ze szaleja za soba i beda cie miec za mega idiotke:) potraktowal cie koncertowo:)

Gość kłak z nosa
daj mu spokuj wredna suko!!! niech poszuka sobie godnej partnerki a nie ciebie! idź się bawić dalej!

Gość AUTORKAA TO DESPERATKA
I WARIATKA. Cieszę się,ze chłopak jest szczęsliwy i powinien jej strzelić w łeb-może się opamięta. Pusta łania.

Gość o matTko!
trochę to dziwne,że nie tesknilaś za nim po rozstaniu, dopiero po 1,5 roku jak go zobaczyłaś i dowiedziałaś się że nie płacze za Tobą tylko ułożył sobie życie.

Gość byl sex ??
prawda jest taka ze cokolwiek zrobisz ja mysle ze oni sie kochaja a co kolwiek zrobisz to sprawisz ze to ich jeszcze bardziej zblizy poprostu :D

Gość ja Ci odpowiem:)
Nie ma jej;) 1)Poszła się powiesić 2)Wali głową w mur 3)Przepadła 4)Poszła błagać o wybaczenie i powrót 5)inne opcje

_Viola - daj sobie z nim spokój, on Cię nigdy nie kochał. Nie tak postępuje osoba, która kocha. Naturalną konsekwencją miłości jest wierność i zaufanie. ten kto naprawdę kocha jest wierny i ufa bezgranicznie drugiej osobie. Miłość jest obarczona ogromnym zaufaniem, ale gdy się je nadszarpnie, zdradzi, to nie ma już odwrotu. Jak dla mnie, dobrze zrobiłaś. Z nim byłabyś nieszczęśliwa, teraz też jesteś, ale to przejdzie - przynajmniej nie zmarnowałaś sobie życia.

Gość magalaga
AgentT, prymusem w szkole to chyba nigdy nie byles co nie?:D

Gość z punktu widzenia faceta
skoro cie tak bardzo olal to po prostu koles juz cie nie chce znac i juz nie jestes w jego sercu(jak ci sie to wydaje)

pisałam z nim i stwierdziłam, że on swoje prawdziwe uczucia ukrywa i udaje, że to wszystko mu jest obojętne.. próbuje być ironiczny w tym wszystkim :(

Gość karaline
a co Ci pisał ze tak uważasz?

Ja napisałam: Kuba czemu taki jesteś wiesz byłam młoda, głupia żałuję naprawdę daj nam szansę wszystko jeszcze może się ułożyć On: wiesz co żeby wszystko było jasne odpisuję ci dla świętego spokoju bo boję się do czego jeszcze możesz się posunąć. Jestem taki bo mam w dupie to, że byłaś młoda, głupia ble ble ble , mam swoje życie a twoje przemyślenia możesz sobie pisac w pamiętniku albo załóż jakiego bloga Coś jeszcze? Bo mam mało czasu a nie chcę sprawić ci przykrości i nie odpisać księżniczko Ja: ok. zrozumiałam.. czyli nie chcesz mieć ze mną nic wspólnego tak??? Jesteś pewny On: proszę cię nie denerwuj mnie nie wiem jak mam do ciebie mówić co w ciebie wstąpiło??? Tyle czasu milczenie a teraz mnie raz zobaczyłaś i co ci się stało, ty oszalałaś chyba Byliśmy ze sobą za długo żebym ci miał teraz pisac jakieś obraźliwe rzeczy chcę to załatwić delikatnie ale się nie bo do ciebie trudbo dotrzeć mówiłem że te koleżanki mają zły wpływ na ciebie ale jesteś teraz tak pusta że w głowie mi się to nie mieści pozdrów je kiedyś, przykro mi że tak wyszło Ja: przykro ci że nam nie wyszło? On: nie przykro mi że tak ci się w główce poprzewracało. Ciesze się że nam nie wyszło bo jetem zajebiście szczęśliwy a ty jak tam imprezujesz trochę? Ja: przestań widze że masz do mnie ciągle żal On: hahaha chyba oszalałaś:D kiedyś miałem ale teraz ci za to dziękuję Ja: ok Wracam jutro do Krakowa On: ok. dziękuję ci bardzo za tą cenną informację, o niczym tak nie marzyłem jak się dowiedzieć czegos o tobie że wracasz do Krakowa na przykład. Baw się dobrze, życzę powodzenia itd. Mam nadzieję, że dasz mi dożyć nowego roku :D Ja: jesteś chujem.. jak możesz się tak do mnie zwracać On: nie wiem czy pamiętasz kiedyś byłem łysym chujem a teraz już tylko chujem:D hahaha powiem ci że najpierw mnie zdenerwowałaś teraz mi humor poprawiłaś więc się wszystko wyrównało i chybą mogę już iść :)

Ja: Nie wiem czemu ale zawsze pamięta sie drugiej osobie tylko te złe rzeczy a dobre nie chociaż czasem bywało więcej tych dobrych... On: Ty chyba jesteś filozofką:D cóż za wspaniałe przemyślenia... nie wiem czemu tak jest naprawdę chciałbym ci pomóc odpowiedzieć na to pytanie ale nie wiem...

i na tym rozmowa się urwała... on nie che powaznie pogadać tylko zgrywa wielkiego chojraka:( na zywo by pewnie zmiękł ale trudno... pokażę mu jeszcze co traci :(

Gość karaline
nie wyglada na to ze mu zalezy