Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Viola

Zerwałam żeby się bawić... czy mogę go jeszcze odzyskać??

Polecane posty

Gość Dziewczyno ogarnij się
Mój mąż przed związkiem ze mną też był zakochany i myślał że -ona- to najpiękniejsza,jedyna,ale gdy sie spotkaliśmy wszystko się zmieniło,teraz ją uważa za paszczaka i że wtedy to tylko mu się wydawało!niech ci to da do myślenia jest obłędnie we mnie zakochany i to od 9 lat

ok... jest tu jedna osoba która może mi pomóc i chciałąbym z nią podyskutować...

Gość Carrr
ciezko cos poradzic... chcesz walczyc o niego tak? skoro on rzeczywiscie jest taki wielce zakochany to od tej strony raczej sie nie uda, musisz jakos wtargnac w ich zycie, zeby ta lalunia sie wkurzala, zazdrosc niszczy zwiazek

Gość Carrr
ja wiem ze to jest okropne no ale przykro mi bardzo, Twoje szczescie jest najwazniejsze, pamietaj, nikt nad Toba nie bedzie sie litowal, wiec dlaczego Ty masz byc nieszczesliwa swieta kobieta

Gość Carrr
no chyba ze pokazalabys mu ze nie chcesz rozbijac tego wszystkiego i powoli na spokojnie bedziesz taka dobra i wspaniala i wroca jego wspomnienia

no ale jak to zrobić żeby wtargnąć w ten wziązek?:( myślałam już nad wszystkimi możliwymi sposobami...

Gość a ja mam pomysł jak już musisz
masz jego numer?? jak będzie z tą laską to wyślij mu mms z obcego numeru z nagim zdjęciem jakiejś laski z neta tak żeby było naturalnie i podpisz: to jest to o co prosiłeś :) przełamałam się kiedy dostałam twoje:) panna się wkurwi i z nim nerwie tylko odczekaj jakiś czas żeby się nie skroił że to ty

Gość ale jestes
wiesniara:)) buhaha, co pewnie u ciebie na wsi jestes stara panna buhahaha:) w krakowku tez nic nie wyszlo ze zlapania chlopa miejskiego to teraz lapiesz co popadnie buhahahha

powiem ci, że to jest myśl! przestanę się odzywać... wesele ma być na wielkanoc więc jeszcze trochę czasu jest wyślę to gdzieś w lutym żeby mieli mało czasu na pogodzenie :D

sorry ale moja rodzinna miejscowość to nie wieś tylko małe miasto. A nawet gdyby to była wieś to chyba nie powód żeby się tego wstydzić iz tego wyśmiewać.. lol

Gość poranny kac
_Viola nic nie wskórasz, tylko sobie wstydu narobisz....

ale tyo jest myśl z tym zdjęciem tylko skąd będę wiedziała że jest z nią.. a możer ona nie sprawdza mu telefonu i nawet tegonie zobaczy różnie to bywa :o

Gość poranny kac
No właśnie Ty będziesz czekała do lutego on zobaczy i od razu usunie

Gość poranny kac
Powinnaś być dla niego miła i udawać że nic do niego nie czujesz, nawet się z nim od nowa zaprzyjaźnić i uwodzić go. Ale na to już chyba za późno

Gość ale jestes
obawiam sie ze nie miasteczko, tylko wiocha zabita dechami. do ktorej nie dociera zdzblo cywilizacji byle za wszelka cene chlopa wyrwac co w krakowie nie udalo sie nikogo wyrwac?:) nikt dziewoji z morgami nie chcial? a to masz babo placek

no właśnie jest na mnie na mxa wkurwiony jak widać z tej rozmowy... mogę być miła i przeprosić ale myślę że już nie odpisze i nie będę miała okazji żeby się zrehabilitować a z drugiej strony nie mogę odpuścić że taka okazja ucieka mi przez palce on by zrobił dla mnie wszystko 1,5 roku temu a terasz nie chce ze mną gadać niemożliwee

Gość Carrr
dokladnie tak jak mowi "poranny kac", dla niego byc mila, dobra i w ogole zyczysz im szczescia, panna zacznie sie wkurzac bo wybacz ale ja bym nie pozwolila zeby moj przyszly maz mial taki super kontakt ze swoja byla tym bardziej, ze ona go zostawila, a on ja kochal..

niew przeczYtałeś wątku, gówno wiesz o sprawie i czepiasz miejscowości z której pochodze nie wiadmomo po co...

Gość poranny kac
Możliwe, kilka lat temu też byłem zakochany i bardzo zazdrosny o dziewczynę z którą byłem 2 lata potem ona ze mną zerwała i bardzo szybko poznałem nową a o tamtej zapomniałem, nawet można powiedzieć że przestała mi się podobać

Gość Carrr
tak jak napisalas oni zaczeli ze soba byc niedawno po tym jak zerwaliscie, wiec na pewno chcial sie pocieszyc i jakos tak zostal, tylko on wie co do niej czuje itd, obawia sie ze Ty znowu mozesz sie nim zabawic, a on ma tu stabilizacje, za duzo ryzykuje

to nie takie proste jak mam się teraz z nim zaprzyjaźnić skoro on mnie traktuje jak traktuje...

a może napisze mu wiadomość a w niej opisze jakieś nasze najlepsze wspomienia... moze go to ruszy

Gość poranny kac
Jeśli on czuje to do Ciebie co ja do mojej byłej to jesteś dla niego ostatnią dziewczyną z którą chciałby się wiązać

Gość Carrr
albo z tym zdjeciem to zrobic to na jej numer telefonu.. ze zdjeciem faceta

Gość Carrr
najwazniejsze zeby nie byl z ta dziewczyna, jak bedzie singlem to bedzie napewno latwiej, ale w sumie to nie wiadomo co jemu siedzi w glowie

to by6ło dobre... tylko skąd ja wezmę jej numer... nasi znajomi mają taki długi jęzor że na pewno on się dowie że próbuję go zdobyć chybaże od kogoś poproszę żebym mogła napisac smsa i poszukam tego numeru u naszych wspolnych znajomych... poprosiłam kilku kolegów z którymi ma kontakt o wyjście na piwo jutro i poszukała... hmmm :) gorzej jak się to sprawdzi że nie będą razem jak to wyślę albo ona to usunie od razu ale spróbowac można skoro on taki zazdrosny to ją pogoni

Gość Carrr
tak z grubej rury z tymi wspomnieniami to nie ruszy go to teraz.. musialabys sie do niego zblizyc i wtedy dopiero

Gość hmmm autorko
bedac na twoim miejscu dalabym sobie spokoj. 1, bardzo go skrzywdzilas, bo chcialas sie bawic , on z toba ustatkowac 2 wrocilo do ciebie zlo w postaci takiej ze teraz patrzac na niego twierdzisz ze go kochasz ale on juz nie nalezy do ciebie 3. mysle ze go nie kochasz tylko przypomnialy ci sie dawne lata, a zapewne jestes sama i probujesz gonic uciekajacego kroliczka 4 raczej juz sie do nich nie wtracaj bo nie wiadomo jaka kara spotka cie w zyciu mowie to z wlasnego doswiadczenia, dobrze na tym nie wyjdziesz. tym bardziej ze rozmowa ktora z nim odbylas w gminie swiadczy o tym ze ma na ciebie olewke