Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Viola

Zerwałam żeby się bawić... czy mogę go jeszcze odzyskać??

Polecane posty

no tak tylko nie wiem jak bardzo być nachalna żeb y się zgodził to nie takie proste... chybaże faktycznie poproszę naszych wspolnych znajomych żeby zaprosili jego i mnie i niby przypadkiem... gorzej jak przyjdzie z nią

Gość Wiedźmak Plugawiec
no ale przecież nadal możesz wychodzić z koleżankami na disco. To jest chyba to czego chciałaś. Czyż nie ?

Gość aaaaaaaaaaaaaale ty głupia
nie odpisuje bo ma wyjebane. Nie niszcz mu życia?!

Gość czy warto szukać na portalach
nie wiem co to znaczy bo wróżką nie jestem . Dlatego radzę to autorce sprawdzić i nie rezygnować. Skoro twierdzi ,że coś czuje i że chce walczyć o niego to niech to robi...ludzie żenią się z różnych powodów niekoniecznie z miłości i to autorka musi sprawdzić...to czy ona kocha to nie nam oceniać ..to czy on kocha/cos czuje też nie nam oceniać ...niech ona działa ,a on zadecyduje.

ogarnij się!

Gość Jurita
A z jakiej racji ta dziewczyna co to chciała się "bawić" teraz ma wpieprzać się w związek chłopakowi, z którym od 1.5 roku się nie spotykała? Daj se spokój kobieto. Miej trochę rozumu, godności i poszanowania czyichś (tej dziewczyny i jego) uczuć. Teraz się obudziłaś? Trochę za późno. Moja rada: odpuść sobie i znajdź jeszcze lepszego :)

ahaa a jak ona ma to niby sprawdzić?

napisałam do kolegi co robi i czy nie wiem co kuba robi... ehhh ten też pewnie nie odpisze faceci zawsze trzymają się razem :( ale może jak zobaczy że się nim interesuje to też go ruszy :]

coś kiepsko się starasz widzę ..moze rusz dupe i idz do niego ,albo do tego kolegi ..no zostawiłas go kobieto to teraz kombinuj i się staraj....,a nie 1 sms i co ? on ma zostawić narzeczoną i biec do ciebie ? ...to byś się chyba dupą zaczeła śmiać ,że tak leci od razu.

jak go tak kochasz to zrób coś epickiego dla niego ...a nie sms od tak z nikąd i na co liczysz ? ..chyba faktycznie zależy ci tylko na tym zeby go spic , przeleciec

takie są kobiety chcą na łatwizne ..sama narozrabiała i jeszcze by chciała ,żeby ot tak łatwo wszystko się ułożyło. Zakochany facet próbował by bardziej ..najwyżej zrobił by z siebie pajaca ,ale miał by pewność ,że nic z tego i nie pluł by sobie w brodę do końca życia.

Gość baba z jajem :P
kurwa wez sie ogarnij idiotko co ty sobie myslisz ze pokurwilas sie a teraz przyjmie cie z otwartymi ramionami? a jak przyjmire to taki z niego leb jak i z ciebie

Gość baba z jajem :P
powiedz mu ze sie skurwilas ale teraz bedziesz juz aniolkiem ja pierdole ale jestes tepa rozjebalas zwiazek a teraz blagaj na kolanach

Gość smutna104
kazdy popelnia bledy, ja tez zerwalam z chlopakiem ktorego kochalam bo mnie zaczal olewac, wszystko pod wplywem emocji, jednak cierpie z tego powodu do dzisiaj a troche czasu juz minelo. nie kontaktuje sie z nim bo nie chce wiedziec oc u niego ze np jest szczesliwy bo chyba bym sie zaplakala... Twoj jest podobno szczesliwy z tego co mwoisz wiec moze odpusc sobie go.. chcialbys byc na miejscu tej dziewczyny kiedys?? zaproponowals mu spotkanie, wiec skoro nie odp to widocznie nie chce sie z Toba spotykac, wiec daj mu spokoj widocznie jest juz szczesliwy z inna.

Gość suukubbaaa
". "jakub xxxxx i mariola xxxxxxx zapowiedź pierwsza"... zdałam sobie sprawę jaka byłam głupia ;( przebeczałam całe święta... wymyślcie coś, muszę go odzyskać!!!!!" ale dziwkowata szmatowanata chujowata i pkutasowata osoba z ciebie skoro takie rzeczy chcesz komus zrobic

Gość suukubbaaa
"Zerwałam żeby się bawić... czy mogę go jeszcze odzyskać??" pozwolił ci sie bawic? to teraz ty pozwól jemu

Gość suukubbaaa
"prawda boli i niech napie**ala z calych sił " a nie przypadkiem pomówienie, kłamstwa i oszczerstwa?

Gość suukubbaaa
"jak można być takim głupim chciałaś się bawić to baw się dalej i przynajmniej w tym wypadku dostałaś za swoje" ta z pewnosci dostala

Gość suukubbaaa
"cytuje ''chciałabym żeby ją zdradził ze mną, sama jej to powiem'' ale k**wisko" przeciez to kurwa jakis debilny facet pisze bo nie wierze w to by laska była az tak głupia

Gość suukubbaaa
to tylko faceci maja tak pojebane popierodolone pomysły i tak pojebany popierdolony tok myslenia