Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKAAA JEDNA))

No to zaczynamy tę nierowna walke z kg:)

Polecane posty

Gość TAKAAA JEDNA))

1 stycznia zaczynam:) Na początek 3 dniowa dieta oczyszczajaca a potem...zobaczymy:D.3 dni i tylko jabłka,grejfruty,woda,i zielona herbata oczywiscie bez cukru;) Wyjątek to 1 mała kawa z mlekiem takze bez cukru bo niestety w tym tygodniu wstaje o 4 rano i niedałabym rady normalnie funkcjonowac.A więc...kto ze mna?:D

Gość TAKAAA JEDNA))
Nikt?:D no to trudno bede prowadzic sama ze soba :P.Jutro napisze obecna wage:) Ale na bank minimum 10 musze zrzucic...

Hej,,,,:) Przde wszystkim wszystkiego naj...nalepszego w tym Nowym Roku 2012!:D Jeste juz zarejsstrowana na innych for,ale jak sobie zyczysz moga cie tu odwiedzac iwymieniac doswiadczeniami:)Tak bardzo krociutko- -7 lat temu wazylam prawie 106 kg:)😠 -doszlam do wago prawie 69 kg:):D:) -teraz waze tak jak widzisz na stpce -znowu sie zmagam ,zeby dojsc do 69770kg Sama sobie na to zapracowalwm-zaczelam jesc slodycze-duzo:(

ja zaczne z toba od jutra jesli chcesz bo dzis juz jadlem :D takie cos ze ble :O ale mozemy isc na diete alkaiczna bo o takiej myslalem jesli chcesz no i duzo cwiczen wody itp

Gość dieta cud
z Toba :D od dzis dieta kopenhaska :D czuje glod , ale nie poddaje sie !!!:D o 17 kolacja -juz nie moge sie doczekac !!! od jutra zaczynam cwiczyc !! Powodzenia ;)

Gość Sylweter Krol 1
zjadłem cały talerz ziemniaczków , kotlet z indyka tez zupe grzybowa kremowa z kluskami

Gość Sylweter Krol 1
jestem full najedzony i mam w planach przytyc

Gość trochę starsza niż świat
Dołączam. Ja, co prawda, schudłam latem 12 kg, ale one koniecznie chcą wrócić;( Z mojej winy, bo znów straciłam kontrolę nad łasowaniem słodyczy. Ale od dzisiaj koniec! Ani jednego kilograma więcej! Postaram się zrzucić jeszcze kilka. Tak do 58 kg chciałabym zejść. Teraz jest 65. Te 58 to i tak za dużo w stosunku do wzrostu, ale w moim wieku chyba nie ma potrzeby dążenia do figury modelki. Wolę trochę masywniejszą sylwetkę niż zwisającą, pomarszczoną skórę. Więc: dieta nie więcej niż 1200 kalorii. Żadnego pieczywa, słodyczy, makaronów. Pamiętać o białku (chude mięso, ryby, nabiał). Dużo warzyw, woda mineralna niegazowana, herbatki zielone, czerwone i ziołowe. Długie spacery kilka razy w tygodniu, 2 razy aerobic lub siłownia, 1 raz basen. Powinno się udać! :D

Można, można ;) Mam nadzieję, że przez mój wiek nie wyprosicie mnie z wątku. 53 lata. A wzrost, niestety, 150 cm. Tacy ludzie też istnieją;)

no co ty:) ja mam rok urodzenia w niku i tez si etym nie przejmuje - wygladam na duzo mniej i tez tak sie czuje - sa tu na forach jeszcze starsi

i mysle ze jak na swoj wiek mam wage juz dobra nawet 65 przy wzroscie 170 nie jest zle - ale wole 60 - nigdy nie wazylam wiecej jak 68 _ :) bo jak dojdzie do 68 to zaraz zrzucam . ale pzrewaznie mam tak 65 i juz zrzucam ( raz na pare lat)

raz wazylam 70 kg 4 lata temu :) bylam na sb i wtedy schudalm 15 kg ( troche za duzo - o 5 kg ) w 2 miesiace :)

Twoja waga, Serene, jest dobra już teraz, moim skromnym zdaniem. Ale najważniejsze jest samopoczucie. Ja przez całe moje dorosłe życie miałam nadwagę. Z tym, że w ostatnich latach to już była spora otyłość.już Latem tego roku (tzn. w 2011) po raz pierwszy w życiu podjęłam próbę schudnięcia. I udało się, choć nie bardzo w siebie wierzyłam. Dlatego teraz już wiem, że potrafię:)

A co to jest sb? Ja schudłam 12 w 3 miesiące - z Herba Life. Z tym, że z ich produktów korzystałam w minimalnym zakresie. Chodziłam tylko na spotkania grupowe, i one mnie mobilizowały do trzymania sie reguł odchudzania.

pewnie że potrafisz , trzeba sie troche tylko zmobilizowac :) ja chce te 60 kg bo wtedy mam plaski brzuch calkiem :)

jest to dieta plaż poludniowych - south beach :) moje cpm wynosi okolo 2000 kalori dziennie - 500 , powinnam zjesc okolo 1500 i chudnac , ale ja mam zamiar tak 1000- 1200 ) nie wiecej

i wlasnie tych produktow co masz zamiar nie jesc nie je sie przez 14 dni ( faza1) :) mnie jak nie bedzie spadala waga dalej na lizceniu kalori to zaczne wtedy sb

Gość TAKAAA JEDNA))
Dziekuje za odzew i rowniez wszystkiego najlepszego w nowym roku:D A wiec tak...jest po 17 jak do tej pory zjadłam 2 jabłka i poł grejfruta no i ta obrzydliwa herbata zielona BEZ CUKRU:( tragedia powiem Wam bo ja nie cierpie jabłek:-o ale coz jak powiedziałam tak zrobiłam...mam nadzieje ze dam rade jeszcze 2 dni na tych jabłkach...Najgorsze jest to ze jestem głodna i czuje ssanie w zoładku ale moj plan jest wytrwac.A tak w skrocie mam od tego roku 32 lata wzrost 166 a waga ok 70 kg:-o dokładniej bede wiedziała jutro;) miłego wieczoru:)

Gość TAKAAA JEDNA))
A zapomniałam dodac...od przyszłego tygodnia wprowadzam: poniedziałek-basen sroda-aerobik piatek-siłownia :P

malo zjadals :) ja mam dotad 880 kcal - jeszzce mam zamiar - kisiel- slodka chwila -60 kcal zupa jarzynowa ok 60 kcal - i 1000 jest mniej wiecej - milego wieczoru zycze wszystkim i trzymam kciuki :)

ja duzo spaceruje , troche biegam , zamierzam kupic rower stacjonarny, po polowie stycznia i zamierzam robic km :)

serene63 -to mymy prawie ten sam wiek,ja -62:) Dzisiaj malo jadlam-snjadanie-chrupkie pieczywo,troche jajecznicy bez dodatkow,obiad-kubek czystego rosolu i skrzydelko,kolacja-serek wiejski-odtluszczony i plaster chudej szynki. Tak bedzie mniej wiecej wygladalo moje menu przez nastepne miesiace.Duzo warzyw i wody.Duzo tez bialego miesa:) Jak myslicie jest ok? Pozdrawiam!:D

witam kobietki,dziewcznki-jak to woli!!!!!:) Stopka zmieniona!:(:) Oj....myslalam,ze bedzie duzo gorzej!!! Nastawiona do zycia,siebie i dietowania-pozytywnie!!! Milego dnia!!!!:D:D:D

Gość janeczkaaa5434
Ja tez sie przyłączam !! przytyłam po swietach , waże 61,1 kg przy wzroscie 170 cm ! Chciałabym schudnąć ok. 6 kg Moje postanowienia : - nie jeść na mieście - do pracy robić sałatki w domu - nie jeść białego pieczywa - nie jeść po 18 - na śniadanie zawsze jogurt grecki z musli - słodycze raz w tygodniu - mięso przygotowywać w piekarniku - kasza 3 x w tygodniu na obiad Chce chudnąć powoli , ok. 2 kg na miesiąc , myśle , że to rozsądne

Gość Nonn!
Tez chetmnie pozbylabym sie z 10kg. Jestem wegetarianka. A jednak ! gubia mnie slodycze......jak sie pozbyc ochoty na slodkosci? Dobre kobiety, podpowiedzcie cos konkretnego...plissss!!!

Gość Nonn!
pedze do pracy, ale wieczorkiem, zajrze do WAs.Pozdrawiam

a u mnie dzis 0.5 kg na minusie :) nieduzo ale lepsze to niz 0.5 na plusie :)

od 5 rano biegalam dzis godzinke teraz pije kawe i nawet nie chce mi sie jesc