Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

nie orientuję się za bardzo w aplikacjach i długości ich trwania. ile jeszcze lat Cię czeka? i jaka aplikację chcesz wybrać?

Moje sa 5 letnimi magisterskimi :P. Aplikacja trwa pewnie okolo 2 lat. Myslalem nad aplikacja prokuratorska albo radcy prawnego :classic_cool:

no tak, bo macie łączone. czyli jeszcze 6 lat? :D wytrwałości w postanowieniu :P

Ale z drugiej strony bardzo chcialbym robic cos ryzykownego co zapewnia adrenaline :classic_cool:. Moze po studiach dostane sie na studium oficerskie i pojde do wojska :classic_cool: ? Albo zostane sledczym w policji :classic_cool:.

widzę, ze pod tym względem jesteś tak samo zdecydowany jak ja :D 🖐️ dlatego, nie chcę wiedzieć co będzie za lat 10 :D

Prosze bardzo, mozesz go nawet wydrukowac i wlozyc do specjalnej aktowki :classic_cool::D

co prawda jeszcze takowej nie posiadam, ale założę :classic_cool: na razie zacznę, od folderu :classic_cool:

Twoje spiski, nieczyste zagrania und wszystko co uznam, że mogę wykorzystać przeciwko Tobie :classic_cool: czasami dla odmiany coś miłego :D

taak, bo kolekcja na pewno się powiększy :classic_cool: na razie musisz ją zatrzymać na 4 :classic_cool: czy ile tam masz :P

tzn na wieki :classic_cool: nieee, jutro mam jeden wykład na 9, na który się nie wybieram :classic_cool: bo będę właśnie zajęta spaniem :(

Ja dzisiaj wstalem o 8 i w pospiechu pognalem na wyklad, ktory okazal sie byc kurewsko nudny :o. A do tego dopadla mnie zmiana pogody, ktora dziwnym trafem trwala 10 min :classic_cool:.

zmokłeś? podmarzłeś? a może porwał Cię wiatr :classic_cool: ? też lubię takie pogodowe niespodzianki :O 😭

Dopadl mnie porywisty wiatr polaczony z padajacym sniegiem und deszczem :D🖐️. Zanim doszedlem na uczelnie to moje wlosy wygladaly jakbym wyszedl spod prysznica :classic_cool: