Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

szczęśliwego nowego roku i

Polecane posty

ze stresu i innych nieszczęść 😭 tak, możesz mi wysłać jakiś smaczny diazepam :classic_cool:

Czym sie stresujesz i co takiego nieszczesnego Cie spotkalo 😭:classic_cool: ? Musialem sprawdzic na wikipedii co to jest :classic_cool:. Moge Ci wyslac rutinoscorbin :classic_cool:. Wloze go do paczki diazepamu i bede liczyl na to, ze zadziala efekt placebo :classic_cool::D

długa historia teraz gdy wiem, ze to będzie witamina C to chyba raczej nici z placebo 😭 zabierasz mi ostatnie nadzieje 😠

już mam jednego wypchanego w pokoju :classic_cool: ale swoją drogą kreatywnaopcja samobójstwa :classic_cool:

Przywiazalem sie do tego zycia :classic_cool:. Zreszta to tak jak rozpoczynanie gry od poczatku, nie chce mi sie :D🖐️ Przez ogladanie horrorow mam coraz bardziej mroczne sny :classic_cool:. W dzisiejszym nawet wystapilas Ty ! :classic_cool:

Wyzwania tak, ale nie samobojstwa :D🖐️ Bylas soba :classic_cool:. Sen byl o tym, ze zostalem opetany przez demona :classic_cool:. Podczas wykladu unioslem sie w powietrze, zaczalem przemawiac w dziwnych jezykach i po chwili stracilem przytomnosc. Tak sie zlozylo, ze ktos to nagral i umiescil film na necie, przez co media naglosnily sprawe. I tutaj do akcji wkraczasz Ty :classic_cool:. Ogladajac wiadomosci uslyszalas o moim przypadku i natychmiast pojechalas na lotnisko i wsiadlas w pierwszy lepszy samolot do Polski :classic_cool:. Nastepnie towarzyszylas mi podczas egzorcyzmow :classic_cool::D

wylansowałabym się na tym opętaniu i wysłała Ci jakiś krzyż, wodę święconą czy iny fajny gadżet :classic_cool: ah, marzenia 😭

a później wsiadła w pierwszy lepszy samolot do Polski i towarzyszyła Ci podczas egzorcyzmów :classic_cool:

I pewnie robilabys sobie zdjecia przy moim lozku, aby nastepnie wyslac je do pudelka i kozaczka 😴:classic_cool:

Dlaczego w przeciwienstwie do mnie 😠 ? Masz jakies marzenia/zyczenia do spelnienia :classic_cool: ?

chciałam valium a dostałam rutinoscorbin 😭 o tak, zdecydowanie potrafisz spełniać zachcianki kobiet :D :classic_cool: :P

tylko pamiętaj drugi raz o valium nie poproszę :classic_cool: byłbyś przygotowany na inne opcje ? :classic_cool:

Oczywiscie :classic_cool:. Bede mial pod reka odpowiednio wyposazona apteczke :classic_cool::D Kolejna porcja horrorow sciagnieta :classic_cool:

zeby tylko nie przeterminowaną :classic_cool: nie pytam jakich, bo nie znam. a ja się chyba jednak wybiorę na tą kobietę w czerni, słyszałam że robi wrażenie :classic_cool: