Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA JEDNA GRUBAAAA

POMÓŻCIE !!! WAŻĘ JUŻ 110 KG I ZUPEŁNIE NIE RADZĘ SOBIE ZE WSZYSTKIM ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość gość
Skorzystaj z porad dietetyka, a najlepiej psychodietetyka, który oprócz porad żywieniowych pomoże znaleźć Ci przyczynę Twoich problemów. Sama chodziła do poradni psychodietetycznej (Cel Gdynia) i praca nad tym co siedzi mi w głowie, była bardzo pomocna. Udało się w końcu zaakceptować siebie i znalazłam codzienną motywacje do pracy nad sobą.

Gość gość
Skorzystaj z porad dietetyka, a najlepiej psychodietetyka, który oprócz porad żywieniowych pomoże znaleźć Ci przyczynę Twoich problemów. Sama chodziła do poradni psychodietetycznej (Cel Gdynia) i praca nad tym co siedzi mi w głowie, była bardzo pomocna. Udało się w końcu zaakceptować siebie i znalazłam codzienną motywacje do pracy nad sobą.

Gość kokilo29
Wiesz co ja również nie miałam kontroli nas swoim życiem, jedzeniem ciągle jadłam jadłam i nic nie robiłam sobie z tego co spowodowało,że ważyłam już 118kg! niby nie czułam się źle ale powoli doskwierała mi moja waga przy domowych czynnościach a nawet prze głupim myciu się czy wiązaniu butów i wtedy powiedziałam sobie DOŚĆ, NIE MOŻE TAK BYĆ,BĘDZIESZ KALEKĄ,A PRZECIEŻ TEGO NIE CHCESZ! Wiecie chciałam mieć męża, dzieci a z taka wagą to było nieosiągalne, bo nie zaszłabym w ciążę a jak bym zaszła nie utrzymałabym jej;/ zaczęłam od tego że poszłam do dietetyka bo zaczerpnąć jakiś porad, ale byłam tylko raz później sama z mała pomocą przyjaciół i rodziny zaczęłam działać.Było trudno nie powiem, czasami aż płakałam z bólu bo nie mogłam czegoś wykonać z ćwiczeń czy nawet z głodu bo ciągle jeść się chciało dlatego zamówiłam sobie suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu w końcu zahamowałam swój apetyt a z nim bardzo długo nie mogłam sama sobie poradzić! ćwiczenia szły mi lepiej bo wprawiłam się w nie! zapisałam się również na aqa aerobik bo to najlepsze ćwiczenia dla otyłych! schudłam do 70kg i to jest mój sukces bo waga mi nie wzrasta trzymam się regularnych posiłków mimo iż czasami pozwolę sobie na coś niezdrowego ale później idę na siłownię i daję z siebie 1000% bo wiem jak ciężko było mi zrzucać te kilogramy! Za 6 miesięcy wychodzę na mąż !

Gość Klara wro
Dajcie sobie spokój z cudownymi tabletkami. Jedynie skuteczne rozwiązanie problemu to redukcja kalorii w całodziennej diecie. Są na to dwa sposoby, albo idziecie do dietetyka , który układa wam jadłospis albo korzystacie z gotowych rozwiązań, np. dieta Limvena W tej diecie macie gotowe koktajle , rozpisaną dietę i gwarancję, że chudniecie szybko i co najważniejsze bezpiecznie. A koszt posiłku to niecałe 1,40 zł!!!