Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

dziewczyny zanim zdecydujecie sie usunac ciaze zobaczcie to...

Polecane posty

teraz nie ma tu zadnej takiej?!!!!!!

to prostacka manipulacja uczuciami. typowe dla obrońców "nienarodzonych". zero argumentów tylko emocjonalna retoryka w stylu "może im się zrobi żal"

ja nawet nie zdołałam zobaczyć tego do końca NIE MOGŁAM!!!! Staramy się z Mężem o dziecko 2 lata i nie rozumiem takich kobiet!!!!!!!!

rozumiem ze osoba nagrywajaca/bioraca udzial byla uposledzona- najpierw aborcja wyrywanie nozek, potem chwytanie za serce obrazkami z kredka itd. ginekolog z rozdwojona jaznia, albo obronca zycia przygladajacy sie bestialskiemu procederowi. mimo wszystko ja gdybym wiedziala ze urodze uposledzone dziecko i tak bym usunela.

I ty słonko myślisz, że ktoś kto się już zdecydował na aborcję zmieni nagle zdanie bo coś takiego mu pokażesz?

Moze komus zrobi sie zal faktycznie. Jesli chociaz jedna dziewczyna zrezygnowalaby z aborcji po trafieniu na ten post, uznalabym to za sukces.

"Staramy się z Mężem o dziecko 2 lata i nie rozumiem takich kobiet!!!!!!!!" A te kobiety nie rozumieją was. no i?

Gość cxxxccz
ty słonko myślisz, że ktoś kto się już zdecydował na aborcję zmieni nagle zdanie bo coś takiego mu pokażesz? jesli dziewczyna ma serce to owszem zrezygnuje. a jesli nie to jest nic nie warta szmata

Dareios zgadzam sie. Na świecie wartości moralne już dawno umarły więc nie udawajcie takich świętych. Płód nie ma świadomości i nie wiadomo czy w ogóle coś czuje. To tak samo jak drzewo, albo zwierzęta które jemy i umierające w męczarniach. Dla niektórych dzieci krzywdą byłoby się urodzić w gdy matka nie jest gotowa finansowo i mentalnie, a tak ma przynajmniej spokój.

Dobrze ja dałam ten filmik,żeby MOŻE NIEKTÓRE KOBIETY ZROZUMIAŁY JAK DO TEGO DOCHODZI.... MOGĄ POZNIEJ ODDAC DZIECKO DO ADOPCJI

ja tez nie ogladałąm do konca.. jestem przeciwna aborcji.. ale nie innych srodkow... kazdy ma swoj rozum i wie co robi..ale nie rozumiem ..dlaczego kazdy tak potepia in-vitro.. niby to ingerowanie w sprawy boskie...ale czy jakies przeszczepy , operacje to nie to samo..jesli Bóg zadecyduje, że ktos ma umrzec, tak widocznie ma być? bo to wynika z opinii przeciwnikow in-vitro,,

Gość cxxxccz
derois chcesz zargumentow??? morderstwo-wystarczy. a jesli nadal chcesz sie tu produkowac ze to zadne morderstwo , nazywac rzeczy inaczej bo tak wygodniej np usuwanie plodu to daruj sobie i wypad z topiku

Tak przy okazji, coś duże te płody... cxxxccz - czyli przestanie być szmatą jak wróci jej obiad na widok później aborcji i pomimo wcześniej racjonalnie dokonanego wybory zmieni zdanie? Jak tak chcesz...każdy ma swoje zdanie. Mnie to niespecjalnie ruszyło - ani wizualnie, ani emocjonalnie.

boże ludzie!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie to już dziecko!!!!!!nie zaden płód!!!!!!!! przeciez oni są NIENORMALNI!!!!!!!!!!!!!

Gość cxxxccz
dlatego jestes szmata , jak to wczesniej ujelam.

Gość ano ano loo
tak,tak, nie mozesz miec dzieci wiec tak emocjonalnie do tego podchodzisz a pomysl sobie dziewczyno ile jest kobiet majacych w domu droblizne od roku w zwyz i wciaz zachodza ? albo niechcianych nieplanowanych ciaz ? i co ? urodzic ? oddac takim jak wy ? taaaa jasne,juz to widze jak urodzone (niechciane) dzieci beda mialy pieklo na ziemi,

Nawet nie pytam o twoją definicje szmaty ;) Powodów do usunięcia ciąży może być przecież mnóstwo, nie wiem tylko kto czeka do końcówki ciąży...

Gość wesss siem
Weź się autorko lecz kretynko jedna! Pokazujesz nam jakis brutalny film,ale jak ktoś wcześniej napisał,jak już ktoś się zdecyduje to tu go od tego nie odwiedziesz! Poyebana jesteś.Mnie byś tym nie przekonała

Jest tez film gdzie widac jak dziecko sie odsuwa od tych wszystkich przyrzadow, wiec nie wiem czy nic nie czuje. Lekarz, ktory dokonywal tejze aborcji, zrezygnowal z wykonywania zawodu po obejrzeniu tego materialu filmowego.

płód można usunąć do 12 tygodnia a to mi wyglada na starsze płody.. I to nie jest zawsze tak ze kobieta chce usunac tylko czasami musi, wiec tym ktore musialy, bo mialy ciaze obumarla (tak jak ja) proponuje tego nie ogladac, bo mi sie na wymioty zebralo jak pomysle ze mialam robione cos takiego

ZACHODZĄ JEDNO PO DRUGIM?!!!!!!!!!!111 A ZABEZPIECZENIA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MOWIE ZE MI ODDAC ALE NIGDY W ZYCIU NIE USUWAĆ!!!!! AHA I NIE PORÓWNUJCIE MNIE DO TYCH OSOB"BO NIE MOGE MIEC DZIECI" CHOC BYM MIAŁA TO BYM NIGDY TAKICH...NIEZROZUMIAŁA!!!!!!!!!

Ona2222 ROZUMIEM ZE NIEKIEDY TRZEBA,ALE Z WŁASNEJ WOLI BO TAK "BEDZIE LEPIEJ"?@!!!!

"derois chcesz zargumentow??? morderstwo-wystarczy." najpierw poproszę argumenty za tym że płód jest cżłowiekiem. dopiero potem jak tego dowiedziesz możemy rozmawiacz czy to morderstwo czy nie.

Gość hahahhaah ale zwala
2.52 najlepszy moment jak sie tam jeszcze rusza hehehe sama usunelam 2 ciaze i ten filmik jest cholerne klamliwy pewnie z rosji albo jakiegos innego kazachstanu!!! zlepek zdjec kto wyciaga sobie z brzucha takie wielkie dziecko co??? aborcje robi sie do 2/3 msc a nie takie wielkie dzieciaki!!! pojebani jestescie i tyle zeby w to wierzyc!!! znajac zycie to jakis film jest z koniecznych aborcji z powodu chorob matki lub dzieci a nie ze ktos by chcial sobie takie duze plody wyciagac!!! debilki skonczone w to wierza