Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

dziewczyny zanim zdecydujecie sie usunac ciaze zobaczcie to...

Polecane posty

Gość hahahhaah ale zwala
2.52 najlepszy moment jak sie tam jeszcze rusza hehehe sama usunelam 2 ciaze i ten filmik jest cholerne klamliwy pewnie z rosji albo jakiegos innego kazachstanu!!! zlepek zdjec kto wyciaga sobie z brzucha takie wielkie dziecko co??? aborcje robi sie do 2/3 msc a nie takie wielkie dzieciaki!!! pojebani jestescie i tyle zeby w to wierzyc!!! znajac zycie to jakis film jest z koniecznych aborcji z powodu chorob matki lub dzieci a nie ze ktos by chcial sobie takie duze plody wyciagac!!! debilki skonczone w to wierza

Mrs Cole - jeżeli mówisz o "niemy krzyk" to była to ściema ;) Ale fakt, takie duże płody to raczej nie 12 tydzień ciąży. Autorko - spokojnie, nie musisz się tak ekscytować.

Gość cxxxccz
w tym wypadku szmata to kobieta ktora nie am serca, ktorej kompletnie nie ruszaja takie filmy. zero uczuc i empatii

Gość a ja mysle ze to
jest to film nagrany pod publike, albo dla takich jak ty,co nie moga miec dzieci i walcza z aborcja, moja droga czesc tego materialu pewnie pochodzi z poronien a nie skrobanek, nie ma mozliwosci dokanania aborcji takiej wielkosci i wyksztalconego zarodka w calosci to lipa

Gość antykleryk
Kobieta ma prawo usuwac ciaze a jak nasze glupie pansto nie pozwala to zawsze moze to zrobic na terytorium holandii na przyklad i wrocic do polski i tylko one powinny o tym decydowac a nie stare zagrzybiale mocherowe dewoty z pierwszej lawki rozanca ani cale kler lub meska rasa ( do ktorej naleze). Reasumujac kobieta powinna miec prawo wyboru!!!

ja bym nie usunela z wlasnej woli ale nie oceniam dziewczyn ktore to robia, tylko im sie dziwie, bo ja mam instynkt macierzynski tak silny ze nigdy bym nie usunela ciazy nawet jakbym miala urodzic chore dziecko ktorym bym sie musiala opiekowac cale zycie. Ale nie oceniam tych kobiet bo nie znam ich nie wiem jakie maja powody, sa po prostu inne niz ja

Gość cxxxccz
krzyk to sciema...,,.sciema jest to kto stwierdzil ze to sciema z wlasnej wygody i dla stlamszenia resztek wyrzutow watpliwej jakosci sumienia

No masz rację - zero. Nie sądzę, żeby ktokolwiek normalny usuwał zdrową, 7miesiączną ciążę. Jakiś powód być musi. Swoją drogą...ciekawe kto to filmował...czyżby propaganda?

MOWILAM JUZ NIE POROWNUJCIE MNIE DO NICH..... I TO ZADNA LIPA TYLKO PRAWDA

takie filmiki to obraza inteligencji widza. to proba manipulacji uczuciami bez słowa uzasadnienia.

antykleryk - zgadzam sie ze to ich cialo i maja prawo decydowac, jestem tez sklonna uwierzyc w argument gwaltu na mlodej kobiecie, ze chce to dziecko usunac - inne sytuacje gorzej do mnie przemawiają

Gość gkgkgkgkg
jak się podejmuje decyzje o współżyciu to trzeba się zabezpieczać!!! szkoda,że matki zdecydowały się na urodzenie takich kretynów jak wy. życie się zrekompensuje. Jak można popierać aborcję??

Nie, nie chodzi mi o Niemy krzyk. To byl film o aborcji jakich wiele. Widzicie same, ze ta dyskusja nie ma sensu. Juz sie zaczyna obrazanie i klotnie. Ja sama jestem przeciwniczka usuwania dla wlasnego widzi mi sie, albo dlatego, ze nie stac. Jest tyle srodkow antykoncepcji, a poza tym, z kazdym seksem wiaze sie ryzyko zajscia w ciaze.

Gość cxxxccz
plode to zycie, a morderstwem jest odebranie zycia.

Gość antykleryk
Moorland- kosciół to filmowal:P- zart. Takie filmy sie kreci w szpitalach bo sa to filny edukacyjne dla studentow i lekarzy na specjalizacjach itp. Osobiscie ogladalem film z sekcji zwlok w tym samym klimacie gdzie profesor szatkowal watrobe jak kapuste caly czas cos tlumaczac.

Gość cxxxccz
nie chcialabym byc niegrzeczna- a jak kurwa sadzisz?? oczywiscie ze to szmaty

Gość hahahhaah ale zwala
wy nie macie innych zyciowych problemow tylko wyskrobane bachory jakis meksykanskich czy amerykanskich kurew???

Gość wesss siem
dokladnie kretynki w to wierza.ciekawe czy byscie takie madre byly jakby wasze zycie zalerzalo od tego czy urodzicie.filmik pewnie z aborcji dziecka w wieku ok 6msc.pewnie ratowano matke.madre jestescie,a jakbyscie mieszkaly pod mostem,wasz maz zmamarzl z zimna pod tym mostem to ciekawe czy byscie dziecko skazywaly na taki los.Matki i obrńczynie zycia nienarodzonego bez wyobrazni.Lepiej urodzic i pozniej w beczce utopic jak sobie rady ktora nie daje

PROSZE NIE KŁÓCCIE SIE NIE O TO MI CHODZIŁO W UMIESZCZANIU TEGO FILMIKU TUTAJ:(

Gość cxxxccz
moorland -biologie to ty lepiej postudiuj bo nic kompletnie nei wiesz

Gość antykleryk
ona- twoje poglady wynikaja z twoich wlasnych doswiadczen i przezyc ale nie mozna ganic kobiet ktore usuwaja zdrowe plody- niechcianych porzuconych dzieci i tak jest duzo!!

Gość hahahhaah ale zwala
to fajnie ale ja przez ciebie wiesniaro puscilam pawia na szczescie zdazylam do kibla