Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Kurcze ale na razie sie aż tak bardzo nie ciesze bo zawsze może @ przyjść i dojść do naturalnego poronienia czy jak to sie tam nazywa. A wszystko mnie boli właśnie jak na okres

Aha i zapomnialam napisac że 5 dni temu też go robiłam i wyszedł negatywny. A dzisiaj bardziej z głupoty go zrobiłam i zonk. Kurcze nawet nie mam kiedy iść na bete. No nic buziole i do później. Aha a jak ta ciąże potwierdzi test apteczny to powiem mężowi w weekend bo wyjeżdżamy żeby uczcic rocznice ślubu

Z góry dziękuję za szybką interpretację wyników czas wstrzemięźliwości- 7 dni ilość: 5,5 ml barwa; mleczna ph: 7,4 konsystencja: płynna leukocyty: nieliczne plemniki energiczne o ruchu postępowym: 212 mln/ml plemniki energiczne o ruchu innym niż postępowym: 32 mln/ml plemniki słabe o ruchu postępowym: 26 mln/ml plemniki słabe o ruchu innym niż postępowy: 12mln/ml plemniki martwe: 164mln/ml razem: ilość plemników o ruchu postępowym: 238 mln/ml Proszę o pomoc z góry dziękuje

Maju gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! G R A T U L A C J E !!!

Proszę możecie mi odpisać na moję pytanie dotyczące wyniku badań męża, strasznie sie denerwujemy

Gość JUDIT
sigma 86 ja się nie znam na wynikach, dziewczyny z kafe chyba robiły takie badania to może któraś odpisze:) Maja 8626 ile sie staraliście ??? gratuluje :)

sigma z tymi wynikami to trzeba isc do lekarza albo mogliscie sie w laboratorium zapytac o interpretacje, my Ci nie mozemy pomoc bo nie jestesmy lekarzami

Witam Was moje kochane!!! Czytam Was codziennie, nie mogę za bardzo pisać bo mamy remont łazienki i znowu mieszkam u mamy.Ale jestem z Wami! Maju gratulację!!!!!! Zrób betę to na pewno dzidziuś i nie pisz nic o jakimś poronieniu! Myśl pozytywie:) Kochana to znaczy,że teraz się posypie:) Bardzo bardzo się ciesze!!! Dorotq to może to? Sigma ja ci nie pomogę niestety:( Ah jak się cieszę:) Ja dzisiaj idę do lekarza. Może poznam płeć.

Gość Kasia0183
Maja gratuluje!!! Super wiadomość z samego rana :) Ulęgałko ja tam widzę różowy :)

Ulęgałko ja chyba z kalendarza chinskiego wywrozylam Ci chlopca :) a na tescie też widzę rózowy

witajcie dziewczyny. Maja!super!GRATULACJE! KRZEWUSZKO,fajnie=trzymam kciuki by tym razem sie udało! BEZIKU!nie poddawaj się kochana! Pozdrawiam WAS wszystkie!równiez brzuchatki!niedługo zaczną sie dzidziusie pojawiać:) życzę reszcie dziewczynek pozytywnych testów.MIŁEGO DNIA! Ja tylko na chwilkę,zaraz jade do szpitala od 22 dni mam krwawienie,do panikar nie należę ale juz mam stracha i w końcu trzeba zobaczyć co tam sie dzieje.... Ściskam,papapa,do kiedyś...:(

silka trzymam kciuki zeby wszystko skonczylo sie dobrze i przytulam mocno ze musisz sie tak namartwic

Ulęgałko u mnie dobrze. Tylko troche zmęczona jestem i nadal nie mogę uwierzyć że się udało. Starania 8 pazdziernika trwałyby rok. Czyli zmieściliśmy się w normie. Jutro zrobie test apteczny i dam znać czy się udało czy nie.

A i ciągle mam wrażenie że dostane okres. Bo ciągle coś zaboli lub zakłuje w podbrzuszu. Ciągle latal do toalety żeby sprawdzić czy @ nie przyszła. Mam nadzieję że teraz będzie wielkie bum i się posypie. Kurcze tylko nie wiem co teraz zrobić z tym przedszkolem

Gość Kasia0183
Maja zrobiłaś test przed terminem @ czy Ci sie spóźniała?

Kasia ja miałam okres strasznie nieregularny. Raz 28 raz 40 a niekiedy nawet 70. 28 dc zrobiłam test i był negatywny. Dzisiaj zrobiłam i dwie krechy. Przed chwilą zrobiłam apteczny i dwie kreski choc ta testowa jaśniejsza. Cholera dziewczyny chyba się udało:-):-)

No właśnie tak myślałam. Ale ja łączę dwie prace i nie chcę się przemęczać. No nie wiem pomyśle nad tym z mężem. Chyba powiem mu dzisiaj bo do sob nie wytrzymam

Maju gratulacje :) oj babeczki ależ ja głupia już tak mi odbija że wczoraj chyba z pół godziny wyłam bez powodu jeszcze nigdy tak mocno płakać mi sie nie chciało , ześwirowałam już całkiem :( na dodatek brzuch kłuje z każdej strony i krzysz strasznie rwie , przewiało mnie na maxa jestem wściekła jutro mój m idzie na badanie nasionek wyniki w czwartek albo w piątek , kurwi mać robiłam kapuśniak i cuś mi zabrakło patrzałam i patrzałam na tą zupke no i wypatrzałam brak mięska ,zrobiłam wode z marchewką kapuchą i pyrami , ide po jakiś boczek , kielbache.. ech mam samej siebie dosyć ..... odezwe sie jak m będzie miał wyniki badań , trzymajcie sie babeczki , mmmmocno ściska was wasz nieudaczny bezik :P

Maju GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Pamiętasz jak pisałaś, że zawieszasz starania, bo znalazłaś pracę:) super!! bardzo się cieszę :) co do pracy to zależy jak masz umowę napisaną, bo jakbyś teraz poszła na L4 to chyba musza Ci płacić do dnia porodu....ja bym od razu szła na L4, bo też pracuję w dwóch miejscach i to jest mega męczące i jak dla mnie stresujące - cały czas w biegu....

Gość Kasia0183
Maju teacherka ma racje, wyluzuj z praca, na pewno wszystko będzie dobrze ale pamietam jak hanakali pisała ze gdyby cofnęła czas to od razu poszłaby na L4 Nie stresuj sie i odpoczywaj!

Maju dziewczyny maja racje nie przemęczaj sie!Najważniejsze to myśl o maluszku i o Sobie,a reszta sie ułoży!:)🌻