Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Gość biegaczka80
to co reszta idziemy w slad za odważna ulęgałką...i jutro tesciki w ruch...

dziewuszki niektóre tak mają że tylko zarys jest i nie jest się w ciąży więc czekam, róbcie te cholerne testy niech nie kłują w oczy najwyżej zrobimy jak @ nie przyjdzie!

oczywiscie :d tymbardziej ze objawy mamy w zasadzie podobne ;) no i jeszcze ten zarys kreski u ulegalki ;) ciekawosc mnie zzera, nie powiem ;)

kochane ja się nawet nie nakręcam, nawet jakbym Wam zdjęcie zrobiła to byście i tak jej nie zobaczyły

Gość biegaczka80
ulegałka zdjęcie zrób i podeslij a my juz ocenimy ja was troche postresuje i zrobie jutro rano mi chyba najwięcej dni zostało do @ mam dopiero 23 dostać ale moze byc wczesniej ....

Gość biegaczka80
ulegalka o tym samym piszemy fajne to...ach jak fajnie...mówie ci kochana ciesz sie...wiem ze nie chcesz sie rozczarowac dlatego taka postawa ...ale w głebi serduszka ciesz sie... ps. delikatna dziewuszka pod serduchem wiec delikatna kreska na tescie:):)

Gość biegaczka80
nie mam pojęcia...jest wsród nas jakis magik:)

Gość biegaczka80
na priv powysyłaj po prostu:)

no i zrobilam, ale mam chyba wadliwy test :/ bo kontrolna slabo widac-lekko rozowa, a w drugim okienku tylko na dole mi sie na rozowo zabarwilo, wiec nici albo @ przyjdzie albo bede musiala skoczyc po nowy test

kochane ja mama mieć na 22 stycznia, to jest jakiś dziwny test , wyszły tylko kontury tej drugiej kreski, wiedziałam ,że ta wyjdzie, zrobię dla pewności innej firmy ,może dzisiaj kupię i jutro rano zrobię to będzie pewne

sonho leć po drugi test jak pierwsza kontrolna byle jaka to wadliwy, ja mam jakiś novatest. qiuck vue jest dobry

hehhe jasne ze tak soho:) ulegałka ty masz dobry ten test czytalam teraz na necie ze od 7 dnia po ewe. zapłodnieu juz moze wykryc ...i dosc dobra czułosc ma...

nie no nie ma co sie ludzic, teraz dopiero widac kreche kontrolna a na testowym puste biale pole, nic tam nie ma coz pozostaje mi czekac :) ok ide obmyslic co na obiad dzis zrobic :) dopopisania kobitki

dziewuszki kochane nie łudźmy się poczekajmy albo na okres albo na jego brak oby na to drugie!!!

ja jutro będę testować ale się boje...w sumie to będę teoretycznie 5/6 dni przed@ nie wiem czy jest sens...ale mnie strach obleciał...brrr

Gość DoRoTkA___
Witam, ja też już nie mogę się doczekać i chyba zrobie jutro test. @ powinnam dostać jutro albo pojutrze więc test chyba powinien już wyjść w miarę wiarygodny? Ale znając moje szczęście to pewnie nawet go nie zdąże zrobić bo pewnie jak na złość @ przyjdzie dzisiaj. Zawsze tak jest :( Ale trzymam za Was kciuki :)

dorotka a ty masz objawy??? moze podobne do Naszych...czytalas to widziałas ze my wszystkie czekamy na @ ale objawy jak na ciąze hehheeh mamy wszystkie podobne albo takie same....

Gość DoRoTkA___
Od paru dni bolą mnie piersi, pobolewa trochę brzuch i czuję gorzki smak w ustach (nie metaliczny tylko gorzki). Dzisiaj rano było mi nie dobrze. Wiec mam takie same objawy jak Wy. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Witajcie dziewczyny! Nie robiłam rano test, bo doszłam do wniosku, że poczekam do @ (tylko nie wiem czy wytrzymam). Objawy w dalszym ciągu są takie same, też mam wrażenie że mam cały czas "mokro", a na 3 dni przed @ to już raczej nie powinno tak być. Sama już nie wiem co mam myśleć, chyba za bardzo się nakręciłam :(. Ale brzuch cały czas mnie ciągnie, już sama nie wiem, ale chyba ciut inaczej niż na @. A znając życie to w piątek albo w sobotę zawita @ :(

strach, chyba nie... doszłam wczoraj do wniosku, że nie potrzebnie się tak nakręciłam :( a z tego raczej nic nie będzie :(

ja niepotrzebnie zrobiłam ten test :( bo ten test to jakaś lipa, wiem ,że dostanę @ więc niepotrzebnie o było, czekajcie dziewczynki aż się okres nie pojawi

ulęgałka spokojnie....nie denerwuj sie teraz...wiem ze masz teraz nadzieje ...a boisz sie ze dostaniesz@ale spokojnie podejdź do tego "olewajaco"....kup sobie dodatkowa paczke "alweysów" :) czekaj na okres jak juz tak bardzo niewierzysz...i olej sprawę....jestesmy z Tobą...

Gość DoRoTkA___
ulęgałka zrób drugi test. Trzymam kciuki żeby kreska była ciemniejsza i bardziej widoczna.