Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Ulęgałka - gratulacje! :) Podkusiło mnie i zrobiłam dziś test, chociaż to nie jest dzień spodziewanej miesiączki, ale przecież, jeśli moje dolegliwości wynikałyby z ciąży to i test powinien wykryć, no i niestety nici. Jedna kreska. Zatem dołączę pewnie do Was za około tydzień z miesiączką oraz ze staraniami po niej. Co do testów owulacyjnych, to ja polecam! Są też fajne mikroskopy owulacyjne, chyba sobie kupię, bo coś mi się wydaje, że jeszcze sporo cykli przede mną. No cóż :( Pozdrawiam !

Gość Ciekawa :)
hej dziewczynki wracam do was:) i przepraszam ze mnie tak dlugo nie bylo... niestety bardzo mi sie wszystko pokomplikowało:( w srode dostalam wymowienie z pracy:( a do tego jeszcze sie rozchorowalam dopiero dzisiaj wyszlam z lozeczka..co do moich objawow to ból brzycha i okropny bol piersi w srode moj narzeczony stwierdzil ze mi wyszly dziwne zylki na piersiach... kurcze tak bardzo pragne dziedziusia a teraz nie mam pracy:( jak by sie udalo to by bylo nam bardzo ciezko...

Ulęgałka gratuluje :)

dzien dobry dziewczyny :) Ulegałka - moje gratulacje , switna wiadomosc;) Reszta dziewczynek to dobry zank,bo to tak jest aby jedna zaczeła a potem juz pokoleji pójdzie :D wiec trzymam za was kciuki . mam wrazenie ze jak was wiecej dolaczy do ulęgałki to ja przyspiesze swoj termin staran:D ❤️

ja test jutro zamierzam zrobic:) a wy kiedy robicie?? moze juz robilyscie?? pochwalcie sie z nami ta wiadomościa:*

Gość DoRoTkA___
Dzień dobry, ulęgałka gratuluję :) a ja nawet nie zdążyłam testu kupić :( wstałam rano i @ przyszła :( aż się popłakałam :( a teraz tak mnie boli brzuch że wytrzymać nie mogę :( No cóż dołączam do Was dziewczyny.

Gość ira2013
Cześć, dziewczyny :) Czy mogłabym do Was dołączyć? :) staramy się z mężem o dziudziusia już rok czasu.ale bez różnego tam wyliczania dni płodnych i t.d. po prostu, jak mamy ochotę,to się przytulamy,jak nie to nie.na razie wychodzimy z założenia, że jak Bóg nam da dziudziusia, to będziemy mieli, a jak nie,to jeszcze nie przyszedł ten czas.Chociaż co raz bardziej bym chciała mieć dziecko i co raz częściej zaczynam się zastanawiać, czy nie warto by było sobie już zacząć obliczać te dni płodne i kupić jakieś testy owulacyjne :) Aha,no i jeszcze co do objawów... mam 28 dniowy cykl.ostatnią @ mialam 17.01.mastępnej @ do tej pory nie ma.kilka dni wcześniej zaczęły mnie boleć piersi, powiększyły sie.trzeci dzień już nie mogę spać.mam jakąś bezsenność.wczoraj mnie trochę kłuły jajniki.myślalam,ze to na @ i ze dzisiaj dostanę.ale do tej pory nie mam.jakoś strasznie wymiotowałm po alkocholu.nigdy wczesniej tak nie mialam.w zeszłym tyg zamowilismy sobie pizze,no i znowu zwymiotowalam.od palenia mnie jakoś samo sobą odrzuciło.nie paliłam nałogowo, tylko może po 2-3 fajki dziennie i to nie zawsze.teraz nawet na 1 nie mam ochoty.teraz nie wiem co to wszystko znaczy.najpierw bylam pewna,ze okres mi się spoznia po Swietach.bo zawsze tak mam,jak wypije troche alkocholu.zawsze mi sie spoznia ten okres.ale tak sobie poczytalam Wasze forum i zaczelam sie zastanawiac,czy to nie jest wlasnie to.moze po prostu sie nakrecilam i @ przyjdzie za kilka dni...testu na razie nie kupuję,bo nie chce znowu się rozczarowac.tak jak mówie, po alkocholu @ lubi mi sie spoznic...heh,ale sie rozpisalam jak na pierwszy raz :)

dorotka to możemy sobie rękę podać, bo ja po prostu za chwilę umrę :( tak mnie wszystko boli, a głowa to chyba mi za chwilę pęknie na milion kawałków :(

Gość ira2013
Przepraszam, ostatnią @ miałam nie 17.01,m tylko 17.12 :)

Gratulacje Ulęgałka:*Tak się cieszę:) U mnie bez zmian...piersi bolą strasznie i tyle:)A...nie mam wcale ochoty na sex:/Nie wiem co się ze mną dzieje,zawsze przed @ miałam straszną ochotę.A teraz nic,zero:/ Niestety nie będzie mnie z Wami do niedzieli.Zaraz jadę do szkoły:/ Wracam dopiero w niedzielę:)Więc powodzenia dziewczyny:)

Ira-witam:) Myślę,że zaciążyłaś:)Zrób jak najszybciej test...@ już Ci się spóźnia:) A...i ja też ostatnio bardzo wymiotowałam po alkoholu:)

przykro mi dziewczynki ale trzymam kciuki żeby się następnym razem udało, ja nie jestem pewna na 100 % dopiero jak zobaczę grubą krechę to uwierzę. Ja nie wierze w te wróżby o dziewczynkach czy chłopcach , kochane aby było zdrowe:) kruszynka to może test zrób?

Jeszcze parę dni mi zostało:)W poniedziałek zrobię:* A powiedz mi Ulęgałka jak tam u Ciebie z libido?:)Bo ja się troszkę tym martwię...w sumie może mój narzeczony bardziej:)

Gość ira2013
Kruszynka, obyś miała rację i oby moje podejrzenia się sprawdziły :) Trzymam kciuki za Ciebie i za to, zebyś nie dostała @ :) Ulegalka, gratuluje dwóch kreseczek!może to już jest to?jak 3 razy tak wyszło, to może coś w tym jest i będziesz miała wspaniały prezent urodzinowy? :)

witam ira:) tobie ten @ juz sie dosc długo opóznia nie masz na co czekac tylko zrób test a potem do lekarza dzidzie podejrzec :) oczywiscie daj znac co i jak ej dziewczynki pisałyscie cos wczoraj o tabelce ? moge ja zrobic jak chcecie bo wy to zajete tym odliczaniem i tak dalej to ja chociaz sie w tabelke pobawie hehe :D która wyraza chec na stworzenie jej, reka do góry ;)

malpka24:) jesli masz checi to mozesz zrobic :) kurcze wszystkie kosci mnie bola a boje sie brac jakis tabletek bo moze sie udalo a nie chce dzidziusiowi zaszkodzic:(

moze ona wygladac np tak : jak ktos bedzie miał ochote do dopisze:) Chcące przygotowujace sie: Nick...............................Wiek.........Termin@..........Miejcowość malpka24...........................24...........11.02..................Irlandia Staraczki : Nick......................Cykl.......Wiek.........Termin@.........Miejscowość Brzuchatki: Nick..................Szcz.Cykl.....wiek.......T.P..............Miejcowość i jak wam sie podoba?:)

Nick............................ ...Wiek.........Termin@..........Miejcowość malpka24...........................24...........11.02.... ..............Irlandia Staraczki : Nick......................Cykl .......Wiek.........Termin@.........Miejscowość biegaczka80.............2...........?.............15.02.2012?......:) Brzuchatki: Nick..................Szcz.Cykl.....wiek.......T.P....... .......Miejcowość

hej mam nadzieje malpka ze nie masz za złe...wpisałam sie sama...ciekawa jestem gdzie sie wpisze ulęgałka:) hahha...kruszynka ucz sie kobietko i nic sie nie przejmuj ... przynajmniej szybciej Tobie zleci do@ w sensie do testu;) powodzenia do niedzieli w takim razie...uważaj na siebie mała;) będziemy tęsknić...wiec załatwiaj co masz załatwić i szybciutko wracaj;)

ciekawa nic nie bierz...dokładnie...herbatka z duzą ilością cytryny ...moze pomoże a i czosnek...albo syropek z cebuli...:) jak lubisz oczywista sprawa:)

małpka jak się zobowiązałaś to teraz musisz już być naczelnym administratorem... wszelkich zmian w tabelce musisz po prostu pilnować...zgadzasz sie...??? ps. a jak reszta ???panuje Wam???

ciekawa domowe sposoby najlepsze, biegaczka ma racje :) ja ide obiadek robic wiec pozniej do was zajrzę 🌼

oczywiście że tak bede nad wszystkim czuwac :) tylko dawajcie znac co i jak zebym była nabierzaco:) przynajmnie czas mi szybciej bedzie leciał i nie bede sie nudzic :P

Nick............................ ...W iek.........Termin@..........Miejcowość malpka24...........................24...........11.02.... ..............Irlandia Staraczki : Nick......................Cykl .......Wiek.........Termin@.........Miejscowość ciekawa:).................2...........21............21-23.01........Wielkopolska biegaczka80.............2...........?.............15.02.2 012?...... Brzuchatki: Nick..................Szcz.Cykl.....wiek.......T.P....... .......Miejcowość

a jak sie robi ten syrop z cebuli??