Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Gość ira2013
U mnie jajniki też trochę bolą. ale nie mocno i nie obydwa na raz. raz jeden, raz drugi. kilka minut przypomną o swoim istnieniu i dalej cisza :) Natomiast spać nie mogę. już kilka dni mam jakąś bezsenność.

Gość czarnulka90
mnie dziś zaczął boleć prawy :D hehe ale nie mam wrażliwych piersi , nie pamietam jak było wtedy ale wiem że okropnie bolały, ale chyba dopiero po dniu spodziewanej miesiączki. :P

Gość ira2013
no właśnie mnie piersi też teraz zaczęły boleć po dniu czy dwóch spodziewanej miesiączki. i urosły mi na 4cm. akurat tak sie składa, że niedawno się mierzyłam, bo chciałam trochę schudnąć i musiałam wiedzieć od czego zaczynam.a dziś rano zmierzyłam się znowu i proszę... + 4cm w biuście...

Gość ira2013
czyli jedno z dwóch - albo @ się spóźnia i przyjdzie z dnia na dzień, albo już nie przyjdzie najbliższe 9 m-cy :) oby to drugie :)

Gość czarnulka90
noo :) kurcze powie mci że tak czytam o tym śluzie i innych rzeczach , i czuje że sie udalo , pewnie znów się przeliczę ;/ ale takie myśli mnie trochę uspokajają , lepiej być spokojnym - bo jak się udalo to stres może zaszkodzić .. Im więcej czytam tym bardziej glupieje :D

Gość ira2013
Pewnie, że nie ma co się stresować. Wiadomo, że chciało by się wiedzieć jak najszybciej, ale czasami niestety się nie da. Siła wyższa :) Więc nie stresuj się. Też myślę, że Tobie się udało, a jak się udało, to denerwować się już nie można :)

kochane jeśli u mnie się udało to mogę powiedzieć ,że pierwszym objawem był brak bólu piersi, zawsze i to zawsze jakieś dwa tyg wcześniej bolały piersi jak na okres w tym cyklu tego brak, i brzuch pobolewa od czasu do czasu , w jajnikach czasami zakłuje, ale poczekam do niedzieli żeby mieć 100 % pewności na razie mam 50%. Dziewczyny głowa do góry!!!

Gość czarnulka90
pamietam że wtedy pierwszym razem od razu się udalo ,a test wykazał mi dopiero po tygodniu od planowanej miesiączki .. teraz chcialabym aby znów się udalo , przytulaliśmy się akurat wtedy gdy było najwieksze prawdopodobienstwo... samo wyszlo ,a pozniej sprawdzilam i się okazało że byl to czas najbardziej plodny :) licze na szczescie :)

zaznaczam że z pierwszą ciążą bolały mnie piersi, każda dziewczyna jest inna ,pamiętajcie:)

Gość czarnulka90
ulęgałka - a JAK U CIEBIE ZE ŚLUZEM ? );)

Gość czarnulka90
u mnie minelo 7 dni od przytulania się , - 13 piątek :D może okazaćsię szczęśliwy , owulacja byla 14 , według kalendarza :D heeh a do @ jeszcze 8 dni . Obecne objawy które mogą się wydawać objawami -zmęczenie -kłucie w prawym jajniku - biały gęsty śluz , niezbyt dużo , osadza się na bieliźnei i w :srodku:

Gość bezikmalinowy
a mnie nigdy piersiątka nie bolą , jestem bardzo szczupła i nosze miseczkę 65 A >>>>>>>:

Gość czarnulka90
bezikmalinowy - nie ma sie czym przejmować , ja też nie zawiele mam , śmieje się że kiedyś po ciąży nic mi nie zostanie :D

szczerze, to mam bardzo dużo wodnistego śluzu który wypływa ale pojawiają się grudki białego, kochane w pierwszej ciąży nie przypominam sobie też żadnego śluzu, ale sporo dziewczyn piszę że pojawia się , nie wiem jak to jest..;

Gość czarnulka90
chyba już świruje :D

Gość czarnulka90
bo juz sie boję że sama sobie wymyślam te objawy , a tak bardzo mi zależy , a tu jeszcze muszę 8 dni czekać masakra

A u mnie ból jak na miesiączkę. Chyba coś mi się odblokowalo po dzisiejszym negatywnym teście i się rozkręca. Dużo kobiet też pisze, że do 6 tygodnia nie ma żadnych objawów. Ja sie widać nakręciłam, miałam naprawdę dużo objawów, do miesiączki jeszcze tydzien, a ja juz czuję , że okres tuż tuż. Jest mi przykro, bo nastawiłam sie już na to, że się udało, no ale trudno. Trzymam za Was kciuki :)

Gość czarnulka90
sebza kiedy dokładnie masz dostać ? ja 28 . dopisz się do naszej tabelki , na poprzedniej stronie można skopiiować :)

Gość bezikmalinowy
mi zaraz chyba brzuch pęknie bardzo mnie boli i pupa >: ja jak pusz upa nie ubiore to jak facet wyglądam /:

Gość czarnulka90
:> hehe oj bezik :D A ja od kilku dni mam bół pleców , tak na dole , ciągly

Gość ulna30
witam WAS wszystkie dziewczyny jestem tu od dzis nowa, ja tez czekam na to aby nie dostac @ , 5.09 poroniłam to mój 4 cykl i staram sie o dzidziusia !! dodam ze 3 -go mam juz 2 dzieci , ale czuje pustke po stracie 3 , ( faktiz była to wpadka ale boje sie ze sie nie uda teraz bo ze ,,wyczerpałam limit,,wiem ze napiszecie ze mam juz 2 dzieci powinnam sie cieszyc . co maja powiedziec te co długo sie staraja , itd.Starałam sie 1 ciaze 4 miesiace, druga tez 4, w 3 była wpadka niepodziewana,w tamtym cyklu mi sie nie udało , licze ze w tym sie uda, dostałam od lekarz zielone światełko juz zaraz napoczątku, ze to był poprost przypadek,był iodczekałam 3 cykle i podjełam decyzje ze chce miec jeszcze jedna kruszynke i tak łudze sie tym i szczerze gratuluje ci ULĘGAŁKA mam teraz podobne objawy do twoich:, tzn mam 28 dniowy okres miałam od 31.12.2011-4.01.2012, owulacja przypadała na 14 .01,wspólżyłam z męzem :6,7, 9,13,14,okres mam miec 28.01. z objawów to tylko narazie mnie brzuch boli juz 3 dzień i jestem troch rozdrażniona, temp,rano 37,2 juz od kilku dni , i chodze czesto siusiu wszystko mnie denerwuje, ale dobrze moga to byc objawy przed @ i tez jestem ciekawa czy mogło dojsc do zapłodnienia czy nie !!! ten czas tak długo trfa, to jest jaks koszmar, czytam wszystko aby znalesc tylko odpowiedz ze jestem w ciazy, mam jakąs obsesje , ULĘGAŁA GRATULUJE CI TEJ KRECHY jest tydzien róznicy od ciebie, moze mi tez sie uda -bardzo bym chciała, Jak myślicie jestem w ciąży czy nie!! trzymam kciuki za wszystke przyszłe mamusie , pozdrawiam !!

Gość czarnulka90
ulna30 - czekamy na ten sam dzień :)

Gość ulna30
CZARNULKA 90 WŁASNIE SIE TEZ TERAZ SPOSTRZEGŁAM trzymam kciuki,

Gość czarnulka90
ja za ciebie również , też poroniłam , w listopadzie , staram się o 1 maleństwo..

Gość ulna30
czarnulka90. to były moje najgorsze chwile w moim życiu, dużo mówi sie o poronieniu, ale jak człowieka to nie dotyczy to myśli sobie co to takiego, ajest WIELKA STRATA, ja nie moge sie do dzis z tym pogodzic , napewno nam sie musi udać jestesmy teraz silniejsze ,niewiem czy jest to dobre sie tak nakrecac , zeby mslec o tym cały czas i skreślac kazdy dzien ile jeszcze , ale ja mam obsesje ty tez tak masz , czy moze ze mna jest cos nie tak?

Gość bezikmalinowy
no mnie też na dole pleców , to jest krzyż , miednica i takie kłucia po bokach brzucha , kurcze żeby nie przyszedł okres na 9 miesięcy ale by było fajniutko